Actualitate

Tânăr contrabandist depistat la malul râului Prut

În data de 31 iulie 2016, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în exercitarea misiunilor specific in zona de competenta, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, trei persoane, care transportau mai multe colete voluminoase dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Slobozia, judeţul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au încercat să fugă spre localitatea de frontieră. Polițiști au reţinut una dintre persoane, identificată ca fiind cetăţeanul român  în vârstă de 19 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

În cele trei colete s-a găsit cantitatea de 6.000 pachete cu ţigări marca Ritm de provenienţă R. Moldova, în valoare de 68.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.
Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei şi contrabandă, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi identificarii tuturor persoanelor implicate.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *