Frumusețe

Tendiţe în machiajul de vară

 Pentru inceput:

Machiajul de zi

Machiajul de zi este extrem de simplu de realizat si la baza acestuia stau simplitatea si frumusetea naturala a femeii.

Ten: Cel mai indicat fond de ten pentru perioada calda este fondul de ten cu minerale deoarece ajuta pielea sa respire si, in acelasi timp, nu usuca si acopera uniform tenul. Pentru vara achizitioneaza-ti un fond de ten cu o nuanta mai inchisa decat cea de obicei pentru ca pe timpul verii pielea este mai bronzata.

Ochi: Nuantele nude au reusit sa se mentina pe linia de plutire in fiecare sezon, fiind necesare pentru un machiaj light si natural. Make-up artistii ne recomanda nuante de piersica, crem, gri, maro deschis, roz pal, bleu. Poti opta pentru farduri compact mate pentru pleoape in culori discrete, sau pentru unele crema, usor sidefate.

Buze: Este foarte important sa ne ingrijim buzele pentru ca daca avem buzele sensibile si crapate si mai adaugam si un ruj in culori tari (pentru seara) nu vom avea un aspect placut, ci din contra, vom cadea in zona penibilului.

Pentru buze putem folosi ruj, lipstick sau chiar balsam de buze, important este sa nu folosim nuante puternice, ci culori calde, naturale precum rose, crem, corai.

Blush: Pometii bine conturati pot reprezenta un atu in machiajul natural. Alege sa folosesti farduri de obraz in nuante deschise de roz mat sau sidefat.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *