Ultima oră

Tinerii democraţi promovează Moldova prin fotografie

Acesta este mesajul unui flashmob pe care tinerii din PDM l-au organizat astăzi, 22 august, lângă monumentul domnitorului Ștefan cel Mare din Chișinău.

Potrivit organizatorilor, aripa tînără a partidului a întâmpinat trecătorii cu un cadou simbolic, un tricou cu logoul concursului online “Sufletul meu e Moldova”, și s-au fotografiat împreună cu aceștia.

“PDM îi invită pe moldoveni să facă o declaraţie din suflet pentru Moldova, cu ocazia Zilei Independenței. Am ales să-i întâmpinăm pe trecători într-un loc cu însemnătate pentru noi, moldovenii – monumentul consacrat domnitorului Ştefan cel Mare. Noi, tinerii din PDM, ne mândrim cu istoria, cu oamenii şi cu frumuseţile patriei”, a declarat preşedintele Organizaţiei de tineret din Chişinău, Igor Usturoi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova a lansat un concurs online de fotografii. Toți cei care doresc să participe la concurs pot transmite o fotografie despre Moldova și tradițiile sale până în ajunul Zilei Independenței, accesând aplicația “Sufletul meu e Moldova”, de pe pagina de Facebook a PDM.

Formaţiunea va premia, cu un aparat foto profesional, cea mai votată fotografie care descrie frumusețile țării noastre, în cadrul unui eveniment organizat pe 27 august. 

Sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *