Actualitate

„Tinerii Moldovei” informează populaţia rurală despre beneficiile asocierii cu UE

Campania cu genericul: „Viitorul ne surâde” este organizată de către Mişcarea Civică „Tinerii Moldovei”, organizaţie non-guvernamentală care a apărut în luna martie a acestui. Tinerii voluntari nu se limitează doar la discuţii, desfăşoară şi activităţi caritabile, cum ar fi donaţii de carte, acţiuni de salubrizare, ajutorarea familiilor social-vulnerabile.

Prima etapă a campaniei „Viitorul ne surâde” s-a desfăşurat pe parcursul săptămânii curente, în regiunea de sud a ţării, iar duminică un autocar cu 50 de tineri voluntari va porni în sud-est. Următoarele deplasări vor avea loc către Ungheni, Briceni, Soroca şi Rezina, iar autocarul voluntarilor se va opri în toate localităţile de pe traseu.

Potrivit lui Dinu Plângău , co-preşedintele Mişcării „Tinerii Moldovei”, prin puterea propriului exemplu, voluntarii vor arăta oamenilor că se poate, că lucrurile din jurul lor pot fi schimbate în bine. „Vom încerca să readucem speranţa într-o viaţă mai bună în familiile oamenilor cu care vom vorbi. Doar noi, tinerii, suntem promotorul dezvoltării sincere şi viabile a neamului nostru”, a mai spus co-preşedintele organizaţiei. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *