Internațional

Tragedie la Paris: Opt persoane au murit într-un incendiu printre care şi doi copii

Potrivit pompierilor, opt persoane au murit în incendiu, printre care şi doi copii, iar alte patru persoane au fost rănite, între care se află de asemenea doi copii.

Incendiul a izbucnit la parterul clădirii, după care s-a extins pe casa scărilor. Cel puţin 100 de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea flăcărilor, iar în prezent incendiul este sub control. Un pompier a declarat pentru postul de radio Europe 1 că focul se întindea pe şase etaje atunci când au sosit echipele de intervenţie.

Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, primarul Parisului, Anne Hidalgo, şi prefectul poliţiei, Michel Cadot, au sosit la locul incendiului.

Potrivit ministrului, "este prea devreme pentru a determina cauzele acestei drame". Parchetul din Paris a încredinţat brigăzii criminalistice a poliţiei judiciare ancheta în acest caz.

Anne Hidalgo a afirmat că "aproximativ 15 locuinţe au fost afectate" de flăcări, subliniind că "imobilul privat era în stare bună".

Autorităţile au pus la dispoziţia locuitorilor imobilului soluţii temporare de cazare, a declarat pentru France Bleu primarul sectorului 18 al Parisului, Eric Lejoindre.

sursa: gandul.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *