Actualitate

Trei membri ai unei familii din Bălţi vor sta după gratii pentru proxenetism

Potrivit serviciului de presă al PG, în perioada 2002 – 2012, femeia împreună cu soţul şi fiica sa au recrutat 24 de fete, printre care şi patru minore, pentru practicarea prostituţiei. Inculpaţii recrutau tinerele din familii social vulnerabile, cărora le perfectau acte pentru plecare în Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Cipru, unde erau exploatate sexual. O parte dintre victime transferau inculpaţilor bani din practicarea prostituţiei, astfel aceştia au însuşit peste 200 de mii de lei.

Fiica şi soţul inculpatei au mai fost învinuiţi și de faptul că au determinat una dintre victime să depună declaraţii mincinoase în favoarea femeii, atunci cînd a început cercetarea penală a acesteia. De asemenea, oamenii legii au depistat substanţe narcotice în automobilul şi hainele bărbatului.

Recent cei trei răufăcători au fost condamnați la 18, 16 şi 10 ani de închisoare pentru proxenetism, traficul de copii, traficul de fiinţe umane, spălarea banilor, determinarea la declaraţii mincinoase şi circulaţia ilegală a substanţelor narcotice.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *