Astăzi 23 Octombrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 19:07
Abonamente

Actualitate 11 Februarie 2017, ora 11:17

Ucrainenii au luat în râs ancheta de la „Putin TV” privind asasinarea teroristului Ghivi (VIDEO)

Marime Font

Postul propagandistic de televiziune din Rusia – „Rossia 24” – a realizat ”pe urmele calde” o investigație privind asasinarea ”eroului” DNR Mihail Tolstîh, zis Ghivi. Concluzia ”jurnalistilor de investigatie” a declansat hohote de râs in Ucraina.

Reporterul Rossia 24 afirma ca ordinul de asasinare a fost dat de „doi reprezentanți ai establishment-ului ucrainean – Zorian și Șkiriak”, iar punerea în aplicare a ordinului a fost ”treaba oamenilor unui oarecare Yaroș”.

Astfel, ”jurnalistul” rus crede ca consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Zorian Șkiriak – sunt două persoane diferite: Zorian (jurnalist pune accent pe ”o”) și Șkiriak.„Acum se vehiculeaza două nume: este vorba despre Zorian și Șkiriak, reprezentanți ai establishment-ului ucrainean, ei ar putea fi cei care au dat ordinul pentru aceasta crima. Acum există dispute cu privire la cine ar putea fi executantul”, – a spus reporterul.

 

 

După care, in cadru apare așa-numitul „ministru al apărării DNR”, Vladimir Kononov, care spune în mod neașteptat ca executantul asasinatului a fost „Sectorul de Dreapta” (organizatia de extrema dreapta din Ucraina – n.r.).

„A sunat un oarecare Yaroș și a spus că asta au facut colegii lui. Ne-a propus sa ne predam”, – a spus Kononov.

Zorian Șkiriak a reacționat deja la ”ancheta” postului tv rusesc: „Acum suntem doi. Deja mi-e frica”, a scris el pe Facebook.

Un utilizator a comentat acest post: ”Asasinarea lui Ghivi a fost organizată de Internaționala fascista: de sârbul Zorian, evreul Nestorovici și ucraineanul Șkiriak”(Zorian Nestorovici Șkiriak – numele complet al consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei – n.r.).

  paginaderusia.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 18:02

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică?

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică? Din editia print

Reprezentanții companiei Starnet au pierdut circa 7 milioane de lei în urma incendiului izbucnit în data de 22 octombrie la unul din cele două noduri principale de distribuție a internetului pentru clienții din toată Republica Moldova. Totodată, aceștia anunță că facturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 16:55

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Acum, îşi iubeşte băieţii în egală măsură şi se bucură atunci când are ocazia să stea în prezenţa lor. Totuşi, situaţia nu a fost aşa încă de la naşterea lor. Într-un documentar prezentat de ”National Geographic”, Prinţesa Diana a...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 23 Octombrie 2017, de Răzvan Munteanu

Politica Rusiei de susținere a separatismului global: o armă cu 2 fețe

În ultimii ani, despre Federația Rusă s-a vehiculat în presa internațională ca despre cel mai mare susținător al mișcărilor secesioniste din Europa și nu numai.

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md