Astăzi 18 Ianuarie 2018, Joi - Ultima actualizare la 17 Ianuarie 2018
Abonamente

Actualitate 11 Februarie 2017, ora 11:17

Ucrainenii au luat în râs ancheta de la „Putin TV” privind asasinarea teroristului Ghivi (VIDEO)

Marime Font

Postul propagandistic de televiziune din Rusia – „Rossia 24” – a realizat ”pe urmele calde” o investigație privind asasinarea ”eroului” DNR Mihail Tolstîh, zis Ghivi. Concluzia ”jurnalistilor de investigatie” a declansat hohote de râs in Ucraina.

Reporterul Rossia 24 afirma ca ordinul de asasinare a fost dat de „doi reprezentanți ai establishment-ului ucrainean – Zorian și Șkiriak”, iar punerea în aplicare a ordinului a fost ”treaba oamenilor unui oarecare Yaroș”.

Astfel, ”jurnalistul” rus crede ca consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Zorian Șkiriak – sunt două persoane diferite: Zorian (jurnalist pune accent pe ”o”) și Șkiriak.„Acum se vehiculeaza două nume: este vorba despre Zorian și Șkiriak, reprezentanți ai establishment-ului ucrainean, ei ar putea fi cei care au dat ordinul pentru aceasta crima. Acum există dispute cu privire la cine ar putea fi executantul”, – a spus reporterul.

 

 

După care, in cadru apare așa-numitul „ministru al apărării DNR”, Vladimir Kononov, care spune în mod neașteptat ca executantul asasinatului a fost „Sectorul de Dreapta” (organizatia de extrema dreapta din Ucraina – n.r.).

„A sunat un oarecare Yaroș și a spus că asta au facut colegii lui. Ne-a propus sa ne predam”, – a spus Kononov.

Zorian Șkiriak a reacționat deja la ”ancheta” postului tv rusesc: „Acum suntem doi. Deja mi-e frica”, a scris el pe Facebook.

Un utilizator a comentat acest post: ”Asasinarea lui Ghivi a fost organizată de Internaționala fascista: de sârbul Zorian, evreul Nestorovici și ucraineanul Șkiriak”(Zorian Nestorovici Șkiriak – numele complet al consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei – n.r.).

  paginaderusia.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2018, ora: 08:03 de Ana Marchitan

Anul Centenarului în raionul Ialoveni

Anul Centenarului în raionul Ialoveni Din editia print

Toate activitățile educative, istorice, culturale și sportive, care se vor desfășura în acest an la Ialoveni vor fi dedicate celor 100 de ani de la Marea Unire

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 12 Ianuarie 2018, de Ana Gabor

2018. Ce-ţi doresc eu ţie?

Românii au intrat în anul Centenarului Marii Uniri. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul