Astăzi 13 Decembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 14:35
Abonamente

Actualitate 12 August 2017, ora 13:04

Un avion care aparține companiei lui Putin de trei zile se învârtește straniu deasupra Mării Negre, lângă Crimeea

Marime Font

Avionul Tu-214SR, numărul de coada RA-64528 al grupului special de zbor „Rusia“ (în subordinea Administrației Prezidențiale din Rusia, asigură transportul de înalți oficiali guvernamentali și FSB) a treia zi efectuează cercuri peste mare, în Crimeea ocupată, anunță inforesist.org.

Aeronava a decolat la 8 august, din Soci, și pe 9 s-a dus la Crimeea. Apoi, avionul a fost cercuri în cer aproape Novorossiysk. În cer, avionul a fost de 11 ore și a aterizat pe aeroportul din Simferopol.

Această aeronavă este un canal secret, stabil, securizat de comunicare și asigură legătura pentru președintele Federației Ruse. În comparație cu alte aeronave, respectiva este dotată cu un potențial de zbor de până la 10 mii de km.A doua zi, 10 august, avionul a decolat de pe aeroportul din Simferopol și a stat în aer timp de aproximativ 10 ore și făcea cercuri pe cer deasupra mării.

Timpul.mdblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

În trecere prin târguri de cărți

Săptămâna trecută a avut loc la București ediţia 2017 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md