Internațional

Un avocat kenyan îi oferă 50 de vaci, 70 de oi şi 30 de capre lui Obama în schimbul mâinii fiicei sale

"Sunt interesat de ea încă din 2008", a recunoscut tânărul avocat kenyan Felix Kiprono într-un interviu pentru "The Nairobian". La acea vreme, preşedintele Obama era în campanie pentru a câştigă primul mandat la Casă Albă şi fiica să Malia avea zece ani.

"Am mărturisit acest fapt celor din familia mea şi ei sunt pregătiţi să mă ajute" pentru a strânge "darul" propus în schimbul mâinii tinerei, a precizat el.

Kiprono speră că preşedintele Obama o va lua pe fiica să cu el în Kenya în iulie, când va efectua prima vizită în ţară de origine a tatălui sau, pentru a-i face în mod direct propunerea să. "Îi scriu acum o scrisoare lui Obama (…). Sper că ambasada va transmite mesajul. Am avut deja mai multe contacte cu ambasadorul american", a spus el.

"Oamenii ar putea crede că sunt interesat de banii familiei (Obama), dar nu este cazul. Dragostea mea este reală", a dat asigurări avocatul, care intenţionează să o surprindă într-un cadru romantic.

"Pentru a-i arată că este regina mea, îi voi prinde în par liana şi o voi cere de soţie pe o colină din Bureţi, în apropiere de ţară tatălui meu, acolo unde sunt încoronaţi liderii şi războinicii", a dezvăluit el.

Tânărul îndrăgostit visează la o viaţă simplă alături de fiica preşedintelui american. "Vom duce o viaţă simplă. O voi învaţă pe Malia să mulgă vacă, să prepare ugali şi mursik, la fel că femeile kalenjin", promite kenyanul.

Casă Albă încă nu a prezentat vreo reacţie după aceste mărturisiri.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *