Actualitate

Un GIGANT american angajează sute de oameni în România. Ce posturi oferă

Compania americană Fitbit, liderul global al pieţei de gadgeturi purta­bile, cu afaceri de 2 mld. de do­lari anul trecut, a luat decizia să extindă de peste 5 ori în doi ani, până la 200, numărul de anga­jaţi ai centrului său de cercetare & dezvoltare din Bucu­reşti, au declarat pentru ZF surse din piaţă. Fitbit va re­cruta ingineri software cu diferite spe­cializări, în condiţiile în care Bucureştiul nu va juca rolul de centru de suport, ci va fi implicat direct în activităţile de cercetare şi dezvoltare a gamei de pro­duse, formată până în prezent din brăţări, ceasuri şi cântare inteligente.

Fitbit este o companie înfiinţată în 2007 la San Francisco şi are în prezent circa 1.600 de angajaţi la nivel global, gadgeturile sale devenind accesorii foarte populare în ultimii ani.

Decizia de expansiune a cen­trului din România este una fermă, compania semnând deja un con­tract pentru închirierea etajului doi al clădirii de birouri Aviato­rilor 8 din Piaţa Victoriei din Bucureşti, care este situată chiar lângă Guvernul României, con­form datelor ZF.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *