Actualitate

Un nou protest al micilor întreprinzători la Guvern: LIVE

Eugen Roşcovanu, preşedintele Asociaţiei Micului Business din Moldova, a spus că după protestul de data trecută a vorbit cu ministrul economiei, dar întâlnirea nu a avut niciun folos. „Ni se promite marea şi sarea, dar am văzut atitudinea negativă a prim-vicepremierului. I-am spus că ne-am săturat de discuţii şi mese rotunde fără niciun folos. De mai bine de 7 ani tot înaintăm cerinţe şi nu suntem auziţi. Nu credem că în 10 zile se mai schimbă ceva”, a spus Eugen Roşcovanu în faţa mulţimii.

Anterior, Comisia economie, buget şi finanţe a Parlamentului a susţinut abolirea interdicţiei de a mai activa în baza patentei din anul 2017. „Ne-am consultat cu parlamentarii care ne-au spus că este nevoie şi ca Ministerul Economiei să dea aviz pozitiv”, a precizat Eugen Roşcovanu.

Săptămâna trecută, Ministerul Mediului a anunţat că se propun mai multe variante pentru a simplifica munca mediului de afaceri dar şi de înlocuire a patentelor astfel încât impunerea fiscală să fie echitabilă pentru toţi întreprinzătorii. 

În semn de nemulțumire, protestatarii au aruncat cu haine, dar și cu alte produse pe jos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *