Astăzi 18 Decembrie 2017, Luni - Ultima actualizare la 17 Decembrie 2017
Abonamente

Actualitate 23 Ianuarie 2017, ora 14:47

Un șofer drogat, depistat de inspectorii de patrulare (VIDEO)

Marime Font

În seara zilei de sâmbătă, 21 ianuarie curent, în jurul orei 21:00, un echipaj de patrulare, dislocat pentru asigurarea securității circulației rutiere, au stopat un șofer care conducea un automobil neadecvat în apropierea satului Logăneşti, raionul Hânceşti.

Pentru a evita producerea unei tragedii, acesta a fost supus verificărilor, în urma cărora s-a constatat că, conducătorul auto avea un comportament asemănător consumatorilor de droguri, vorbirea neclară și stare de somnolență, iar în buzunar avea un pachet cu circa 300 de gr. de substanță asemănătoare cu cânepa.

Bărbatul de 26 de ani a recunoscut că a urcat la volan după ce a folosit substanțe narcotice. 

Polițiștii l-au escortat la IP Hâncești pentru audiere şi documentare.

Suspectul urmează a fi cercetat penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate narcotică şi pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 25000 lei cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 3 la 5 ani.


Totodată, dacă va fi găsit vinovat de păstrarea drogurilor, bărbatul riscă o amendă de până la 35000 de lei, sau cu închisoare de pînă la 1 an.

Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 16 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Din lumea lui Oblio

Cu aproximativ trei ani în urmă vă povesteam despre o operă de artă a animației universale: The Point (1971), un film care a trecut în mod uimitor de cenzura comunistă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Decembrie 2017, de Dorin Galben

E trist când vezi în ce hal a ajuns Facebook-ul

Cea mai populară rețea de socializare, din ultimii ani, se transformă în cea mai mare dezamăgire. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Poveste de Crăciun

Cu ani în urmă, pe când predam religia într-un liceu din Timișoara, le-am dat elevilor din clasa a VI-a să facă o compunere cu titlul Poveste de Crăciun, sugerându-le fie să inventeze o poveste, fie să descrie cum au sărbătorit nașterea Domnului. Ulterior, i-am rugat să citească...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul