Ultima oră

Un tricolor de 15 metri va fi desfăşurat la USM pe 27 aprilie

Astfel, pe 27 aprilie, începând cu ora 9:00, în faţa blocului 4 al Universităţii, voluntarii organizaţiei vor întinde un tricolor de 15 metri lungime şi 7 metri lăţime pe blocul de studii, marcând astfel 25 de ani de la proclamarea oficială a tricolorului ca drapel de stat, relatează Mesager.

„Astfel vom demonstra că studenții din Moldova iubesc tricolorul și valorile care îi reprezintă. Vom împărți și multe panglici tricolore, precum și vom informa studenții și cadrele didactice cu privire la semnificația acestei zile și evoluția tricolorului pe parcursul istoriei noastre. Campania nu se oprește aici, astfel că de pe 1 până pe 10 mai vom instala un cort în centrul Chișinăului, în cadrul căruia voluntarii vor avea posibilitatea să discute cu oamenii, să promoveze tricolorul”, afirmă Corina Bezer, vicepreşedinte al Platformei.

Platforma Onoare, Demnitate şi Patrie este o organizaţie non-guvernamentală, care are scopul de a promova valorile naţionale româneşti prin activităţi inedite şi a susţine parcursul european al Republicii Moldova. Organizația a fost lansată oficial astăzi, 24 aprilie.
 
Sursa: TRM.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *