Astăzi 22 Noiembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 10:00
Abonamente

Actualitate 1 August 2017, ora 14:16

UPDATE: Galina Dodon vs. Maia Sandu - cât costa garderoba primei doamne și oponentei lui Dodon. Maia Sandu vine cu o reacție

Marime Font

Maia Sandu, lidera partidului PAS, a fost criticată de bloggerul PD, Eduard Frunză,  pentru apariția sa de ieri la protest. Acesta a atras atenția la cămașa purtată de Maia Sandu.

Lidera PAS a fost văzută într-o haină făcută de brandul Abercromble & Fitch. O astfel de cămașa ar costa aproximativ 70$, sau între 1300-1500 lei. Astfel de prețuri găsim aproape în toate magazinele de la noi.  

UPDATE: După critica bloggerului PD,  lidera PAS a venit cu câteva comentarii la acest subiect. „ Mai am  tocmai trei bluze cumpărate de la aceeași firmă. Nu contează că nu costă 70 de dolari, am dat vreo 35-40 pe ele, doar că eu le port de ani buni și sunt șocată că abia ieri a apărut subiectul în spațiul public. Spuneam, mai puțin contează că le-am cumpărat cu mulți ani în urmă, cu 35-40 de dolari, și că atunci aveam un salariu de 10.000 de dolari. [...] Nu cred că o cămașă de 35-40 de dolari este un lucru de lux, mai ales când salariul câștigat de mine acolo, absolut cinstit, îmi permitea acest lucru.”, a adăugat Maia Sandu.


Cât costă garderoba „primei doamne”
Galina Dodon a fost văzută cu o eșarfă marca Louis Vuitton, un brand de lux, într-o țară săracă. Costul acestei eșarfe ar fi de peste 520 de euro sau (11 000 lei MDL) sau echivalentul a peste 8 pensii medii (1277 lei mdl).

„Prima doamnă”, Galina Dodon a fost văzută cu eșarfa de lux când donat unei fetițe dintr-o familie social vulnerabilă un cărucior performant, scutece și produse de igienă. 

Timpul.md 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2017, ora: 16:41

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 22 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Ce modele oferă societatea noastră pentru tineri?

În ultima vreme suntem asaltați de știri înfiorătoare care par a fi desprinse dintr-un film de groază.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Voinicul și cerbul

Că tot se apropie iarna cu pași repezi de noi, nu avem cum să nu ne gândim la sărbători. Mai ales că deja și programele de știri ne anunță de săptămâni întregi cum și unde vom petrece Crăciunul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md