Internațional

Ursuleţul WINNIE THE POOH, interzis într-un oraş din Polonia

Celebrul personaj din desene animate, ursuleţul Winnie se află în centrul unei polemici bizare. Aleşii conservatori din oraşul polonez Tuszyn au votat împotriva unui proiect ce viza utilizarea imaginii acestui personaj animat în grădiniţele din localitate, afirmă site-ul croatiantimes.com.

"Winnie este pe jumătate gol, fapt care este total nepotrivit pentru copii. Spre deosebire de el, ursuleţii noştri sunt îmbrăcaţi din cap până în picioare", a spus Ryszard Cichy, unul dintre consilierii din oraşul citat.

Ernest Howard Shepard, care a ilustrat povestirile cu Winnie the Pooh scrise de britanicul Alan Alexander Milne, a considerat că ursuleţul Winnie nu are nevoie de pantaloni. Deşi acest detaliu a părut lipsit de importanţă vreme de atâtea decenii, totuşi, politicienii polonezi spun că lucrurile sunt mai grave de atât. "Winnie nu poartă chiloţi, pentru că nu are sex. Este hermafrodit", a precizat Hanna Jachimska, consilier la primăria din Tuszyn.

Personajul Winnie the Pooh a debutat într-un volum de povestiri publicat de A.A. Milne în 1926. În epocă, ilustraţiile din acea carte prezentau un ursuleţ complet gol.

sursa: realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *