Astăzi 11 Decembrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 09:49
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 3 Septembrie 2017, ora 00:58

UPDATE. Ponta își lansează duminică noul proiect politic, alături de Daniel Constantin; Reacția lui Dragnea

Marime Font

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că își lansează duminică noul proiect politic, pe care l-a intitulat ”altfel”. Evenimentul va avea loc la sediul Pro România, iar alături îi vor fi fostul copreședinte ALDE Daniel Constantin și deputatul Sorin Câmpeanu. Liderul PSD Liviu Dragnea

UPDATE ora 22. 20 Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, sâmbătă, la Năvădari, anunțul lui Victor Ponta. Întrebat câți parlamentari vor pleca de la PSD către partidul lui Ponta, Dragnea a spus: ”Se pare că nu, din ce am înţeles eu. Acuma nu ştiu. Câţi o să ne regăsim mâine acolo, la lansare?”, s-a întrebat retoric Dragnea.

Întrebat cum vede toată aceasta răzvrătire din partea fostului premier, Dragnea a răspuns: ”Nu vreau să comentez acuma, dar asta nu înseamnă că nu o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect”.
-
”E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul „Pro Romania”. E momentul să oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta „Mlastina” care ne conduce acum! Puteti sa ne sustineti sau să ne înjurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel”, a scris Ponta pe Facebook.Ponta a venit, vineri, la Parlament, în cârje după ce s-a accidentat la picior. El anunța, atunci, că va anunța noul proiect politic în scurt timp.

În câteva zile anunţ proiectul politic. Nu s-a pus niciodată problema să facă parte din proiect domnul Grindeanu. După cum ştiţi va avea o carieră diplomatică, sau ceva de genul acesta. Eu sunt foarte mulţumit de ideea că fac ceva de care să nu-mi fie ruşine”, a spus el.

Încă din vară, fostul premier, exclus din partid în urma scandalului din PSD legat de demiterea lui Sorin Grindeanu, spunea că va lua în septembrie o decizie privind înființarea unui nou partid, alături de alți membri dezamăgiți din PSD și ALDE.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Pavel Păduraru

Întrebarea de care fug procurorii: de ce Gorbunțov nu a fost arestat?

Recent, în țara noastră a mai avut loc o minune. Dar aşa cum la noi minunile nu mai reprezintă excepții, ci lucruri ordinare, am putea să le numim fleacuri. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Sărbătorile și postul

Posturile, cred că acest lucru e limpede pentru oricine, nu mai sunt ținute ca pe vremuri. Poate în particular sau în mănăstiri mai există astfel de nevoitori. La noi, în schimb, creștinii căldicei, postul a rămas doar evitarea oricăror proteine animale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Decembrie 2017, de Dan Nicu

La plecarea unei Epoci

În aceste zile de decembrie, întreaga naţiune română deplânge dispariţia dintre noi a celui care a fost Majestatea sa Regele Mihai I. Suveranul s-a stins din viaţă în Elveţia, la reşedinţa sa, în ziua de marţi, 5 decembrie. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 9 Decembrie 2017, de Ana Gabor

Povestea ultimului rege

Născut la 25 octombrie 1921, regele Mihai a adus o mare bucurie în familia sa, dar și în întreaga țară.

() Citeşte tot articolul

Editorial 6 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Timp pentru suflet

E interesant cum oamenii se plâng că nu mai au timp pentru nimic. Nu au timp să se roage, să meargă la biserică, să citească o carte. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 27 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

11 luni de dodoneală

Președintele se trezi prost dispus

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md