Actualitate

Vine FRIGUL! Prognoză DURĂ a meteorologilor pentru următoarele zile

Azi, se va încălzi până la +8 grade la nord, +9 în centru și +10 grade la sud, iar cerul va fi parțial noros scrie realitatea.md cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat

Mâine ziua vor fi cel mult +8 grade în centrul țării, +7 la nord și +9 grade la sud, pe timp de zi. Noaptea vor fi minim 0 grade la nord, +1 în centru și minim +2 la sud.

Miercuri ziua valorile termice ale aerului vor fi similare celor de marți, dar noaptea se va răci considerabil, astfel încât, la nord vor fi și până la -3 grade, la sud vor fi minim -1 grade, iar în centru, -2 grade Celsius.

Joi se va mai încălzi puțin pe timp zi. Astfel, la amiază, în partea de nord a țării vor fi până la +12 grade, în centru, până la +13 grade, iar la sud, până la +14 grade. Noaptea va fi la fel e frig ca și miercuri.

Vineri se așteaptă ploi slabe în întreaga țară, iar temperaturile aerului vor ajunge la cel mult +12 grade la sud, +11 grade în centru și +10 grade la nord. Noaptea temperaturile aerului vor fi un pic mai mari, comparativ cu nopțile precedente. La nord vor fi minim +1 grad, iar în centru și la sud minimele vor fi de +2 și +3 grade.

Sâmbătă și duminică ploi nu se prevăd, iar maximele temperaturii aerului vor fi de +12, +13 grade la sud; +11, +12 grade în centru și +10, +11 grade la nord. Noaptea valorile termice vor fi similare celor de vineri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *