Astăzi 18 Ianuarie 2018, Joi - Ultima actualizare la 17 Ianuarie 2018
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Moldova 24 Septembrie 2014, ora 11:49

Voronin susține că are probe ce l-ar putea compromite pe Dodon

Marime Font

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că are mai multe probe, inclusiv video, care l-ar putea compromite pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, anunță Politik.md.

Aceste lucruri, însă, comunistul le păstrează și le va expune în campania electorală. Asemenea afirmație a fost făcută astăzi, 24 septembrie, de către liderul PCRM, în cadrul unei conferințe de presă.

„Acum ne pregătim de alegeri. Unii așa-ziși analiști politici spun că nu se aud comuniștii, dar noi ne vom expune în campania electorală. Noi putem crea un spot video despre „faptele eroice”, care le-a făcut Dodon nu doar față de partid, dar și față de țară. Așa - cum a votat pentru Timofti, cine l-a plătit pentru asta. Voi, jurnaliștii, rău lucrați la computere. Să vedeți ce a spus Ceban, când a ieșit din fracțiune - că e un semn de protest față de refuzul nostru privind integrarea europeană. Dar acum ce dorește, integrare în Unune Vamală?”, a întrebat retoric Vladimir Voronin.Șeful comuniștilor a mai spus că atunci când a fost ratificat Acordul de Asociere cu UE în Parlamentul R. Moldova, PCRM a decis să plece anume în semn de protest față de această ratificare, pe când grupul lui Dodon a decis să rămână, deși au semnat împotrivă.

„Cine a rămas în plen când s-a ratificat Acordul de Asociere? Ce a fost atunci? Noi am spus încă atunci că la această acțiune împotriva Moldovei nu vom participa și am plecat din sală. Doar un singur deputat trebuia să rămână și să transmită un mesaj. Dar Dodon a rămas în sală, ca să asigure cvorumul necesar. Dar, noi încă nu am ieșit în lupta finală, noi avem ce spune despre acești nenorociți”, a mai adăugat Voronin.
 
Sursa: politik.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2018, ora: 08:03 de Ana Marchitan

Anul Centenarului în raionul Ialoveni

Anul Centenarului în raionul Ialoveni Din editia print

Toate activitățile educative, istorice, culturale și sportive, care se vor desfășura în acest an la Ialoveni vor fi dedicate celor 100 de ani de la Marea Unire

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 12 Ianuarie 2018, de Ana Gabor

2018. Ce-ţi doresc eu ţie?

Românii au intrat în anul Centenarului Marii Uniri. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul