Astăzi 23 Octombrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 19:07
Abonamente

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Moldova 24 Septembrie 2014, ora 11:49

Voronin susține că are probe ce l-ar putea compromite pe Dodon

Marime Font

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că are mai multe probe, inclusiv video, care l-ar putea compromite pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, anunță Politik.md.

Aceste lucruri, însă, comunistul le păstrează și le va expune în campania electorală. Asemenea afirmație a fost făcută astăzi, 24 septembrie, de către liderul PCRM, în cadrul unei conferințe de presă.

„Acum ne pregătim de alegeri. Unii așa-ziși analiști politici spun că nu se aud comuniștii, dar noi ne vom expune în campania electorală. Noi putem crea un spot video despre „faptele eroice”, care le-a făcut Dodon nu doar față de partid, dar și față de țară. Așa - cum a votat pentru Timofti, cine l-a plătit pentru asta. Voi, jurnaliștii, rău lucrați la computere. Să vedeți ce a spus Ceban, când a ieșit din fracțiune - că e un semn de protest față de refuzul nostru privind integrarea europeană. Dar acum ce dorește, integrare în Unune Vamală?”, a întrebat retoric Vladimir Voronin.Șeful comuniștilor a mai spus că atunci când a fost ratificat Acordul de Asociere cu UE în Parlamentul R. Moldova, PCRM a decis să plece anume în semn de protest față de această ratificare, pe când grupul lui Dodon a decis să rămână, deși au semnat împotrivă.

„Cine a rămas în plen când s-a ratificat Acordul de Asociere? Ce a fost atunci? Noi am spus încă atunci că la această acțiune împotriva Moldovei nu vom participa și am plecat din sală. Doar un singur deputat trebuia să rămână și să transmită un mesaj. Dar Dodon a rămas în sală, ca să asigure cvorumul necesar. Dar, noi încă nu am ieșit în lupta finală, noi avem ce spune despre acești nenorociți”, a mai adăugat Voronin.
 
Sursa: politik.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 18:02

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică?

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică? Din editia print

Reprezentanții companiei Starnet au pierdut circa 7 milioane de lei în urma incendiului izbucnit în data de 22 octombrie la unul din cele două noduri principale de distribuție a internetului pentru clienții din toată Republica Moldova. Totodată, aceștia anunță că facturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 16:55

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Acum, îşi iubeşte băieţii în egală măsură şi se bucură atunci când are ocazia să stea în prezenţa lor. Totuşi, situaţia nu a fost aşa încă de la naşterea lor. Într-un documentar prezentat de ”National Geographic”, Prinţesa Diana a...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 23 Octombrie 2017, de Răzvan Munteanu

Politica Rusiei de susținere a separatismului global: o armă cu 2 fețe

În ultimii ani, despre Federația Rusă s-a vehiculat în presa internațională ca despre cel mai mare susținător al mișcărilor secesioniste din Europa și nu numai.

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md