Ultima oră

Zdravko Mamic, cel mai influent personaj din fotbalul croat, a fost ASASINAT

Fostul oficial al echipei croate a mers în Bosnia pentru a participa la o ceremonie dedicată memoriei tatălui său. În apropierea cimitirului unde părintele lui este îngropat, mai multe focuri au fost trase asupra omului de afaceri. Din informaţiile venite din presa străină, împuşcăturile ar fi venit dintr-o pădure aflată în apropiere. Unul dintre gloanţe l-a atins în picior şi Mamic a fost transportat imediat la un spital local.

Fostul şef al clubului Dinamo Zagreb se află în afara oricărui pericol. Poliţia caută acum doi bărbaţi, despre care se presupune că ar fi fost autori atacului. Există o ipoteză conform căreia a fost o tentantivă de asasinat asupra controversatului om de afaceri.

Mamic este anchetat în Croaţia pentru fraudă fiscală. Procurorii îi acuză pe el şi pe fratele său de delapidare. Este vorba despre 15 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat ilegal de la Dinamo Zagreb. În plus, Zdravko Mamic este acuzat că n-a plătit impozite în valoarea de 1,6 milioane de euro.

Mamic nu mai are funcţie oficială la Dinamo Zagreb, dar este în continuare considerat cel mai influent personaj din fotbalul croat. De numele lui au fost legate în trecut mai multe suspiciuni de meciuri trucate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *