Astăzi 12 Decembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:04
Abonamente

Mica publicitate

Gratuit! Adaugă anunţ
Atenţie! Anunţurile vor fi şterse automat după o lună. În caz că autorul doreşte eliminarea unor anunţuri înainte de acest termen, poate să o facă oricând, dupa autentificare.

Obțineți suportul financiar online

Artizanii, comercianții, întreprinzătorii, fermierii și profesioniștii Liberalii au nevoie de sprijin financiar? Vă putem oferi împrumuturi de bani și finanțare. Spuneți-ne despre proiectul dvs., îl vom construi împreună. 1) Spuneți-ne despre proiectul dvs. online, este rapid și ușor. 2) Vă vom contacta în 24 de ore. 3) Lucrăm în colaborare cu mulți investitori și bănci partenere. Pentru orice informații, contactați: E-mail: (jennifergoossaert@outlook.fr)

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1000 EUR

Oferta de împrumut între individ rapid grave online

Observați tuturor celor care au nevoie de finanțare. Căutați un împrumut pentru a vă revigora activitățile, pentru a face un proiect sau a cumpăra un apartament și aveți nevoie de capital pentru a investi, dar din păcate banca vă întreabă condițiile pe care nu le puteți îndeplini. Nu vă mai faceți griji pentru că există o organizație privată în colaborare cu mai multe bănci care vă pot ajuta prin acordarea de împrumuturi de bani cuprinse între 6000 și 7500000000 €. Rata dobânzii la împrumut este de 2% pentru toate cererile de împrumut, iar condițiile de ofertă sunt foarte favorabile. Cererile de împrumuturi sunt obținute în termen de 72 ore de la depunerea dosarelor. Pentru toate întrebările, vă rugăm să ne contactați în mesaj privat sau pe căsuța poștală. E-mail: kreditbrzi@gmail.com whatsapp: +18193076037 Vă mulțumim pentru înțelegere

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 11 EUR negociabil


Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Pavel Păduraru

Întrebarea de care fug procurorii: de ce Gorbunțov nu a fost arestat?

Recent, în țara noastră a mai avut loc o minune. Dar aşa cum la noi minunile nu mai reprezintă excepții, ci lucruri ordinare, am putea să le numim fleacuri. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Sărbătorile și postul

Posturile, cred că acest lucru e limpede pentru oricine, nu mai sunt ținute ca pe vremuri. Poate în particular sau în mănăstiri mai există astfel de nevoitori. La noi, în schimb, creștinii căldicei, postul a rămas doar evitarea oricăror proteine animale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Decembrie 2017, de Dan Nicu

La plecarea unei Epoci

În aceste zile de decembrie, întreaga naţiune română deplânge dispariţia dintre noi a celui care a fost Majestatea sa Regele Mihai I. Suveranul s-a stins din viaţă în Elveţia, la reşedinţa sa, în ziua de marţi, 5 decembrie. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 9 Decembrie 2017, de Ana Gabor

Povestea ultimului rege

Născut la 25 octombrie 1921, regele Mihai a adus o mare bucurie în familia sa, dar și în întreaga țară.

() Citeşte tot articolul

 Cele mai citite articole Timpul.md


 


METEO


Find more about Weather in Chisinau, M1