Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 15 Septembrie 2016, ora 06:07

(FRUMUSEȚE) Trucuri de îngrijire pentru această toamnă

Marime Font

Oricât de mult am încercat noi să tragem de vară, toamna totuşi s-a instalat şi este timpul să recunoaştem acest fapt. De aceea, îţi propun câteva mici schimbări în rutină de beauty şi îngrijire care te vor ajută în această tranziţie. 

Ten
Primul care înfruntă cu tărie vremea schimbătoare este tenul. Vântul şi temperaturile mai scăzute îl usucă. De aceea, prima schimbare pe care trebuie să o faci este să foloseşti un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte şi pentru a împrospăta epiderma. Astfel o pregăteşti pentru pasul doi.

Pasul doi este să începi să foloseşti o crema cu un efect de hidratare mai puternic. Optează pentru creme pe baza de apă în cazul unui ten gras, iar pentru persoanele cu ten uscat sau normal s-ar potrivi de minune o crema cu ulei de argan sau migdale.Par
Un nou sezon, un nou look. Încearcă o tunsoare nouă! Pentru persoanele mai puţin îndrăzneţe, recomand tunderea vârfurilor. Astfel vei oferi un boost firului de par şi vei scapă de vârfurile despicate şi degradate de soare, apă marii şi clorul din piscină.

De asemenea, este foarte importantă şi hidratarea părului. Tratamentele de hidratare intensă, măştile hrănitoare şi un ser pentru cuminţirea firelor rebele nu ar trebui să lipsească în următoarea perioada din regimul de îngrijire al părului.

Corp
Deşi nu realizăm acest lucru, mâinile noastre au foarte mult de suferit în această perioada. De aceea este bine să le acordăm mai multă atenţie. Un truc foarte bun şi accesibil este să punem 1-2 picături de ulei de argan în crema de mâini.

Optează pentru un nou miros. Alege accente de mosc, lemn de santal şi scorţişoară pentru un aer misterios, profund şi potrivit sezonului. Dacă preferi mirosurile mai fresh, poţi opta cu încredere pentru notele de portocală, bergamotă sau smochină.

Machiaj
Tendinţele acestui sezon ne sfătuiesc să renunţăm la conturarea fetei şi să ne bucurăm de un ten proaspăt şi natural. Încearcă să foloseşti un blush roz-piersică şi să păstrezi restul machiajului cât mai natural.

Deşi abia aşteptăm să vină toamna şi să purtăm rujuri închise la culoare, îţi recomand să optezi pentru texturi lejere, transparente sezonul acesta. Sunt mai uşor de aplicat şi se potrivesc atât unei zile de lucru, cât şi unei ieşiri în oraş cu prietenii. 

sursa: elle.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul