Astăzi 22 Ianuarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:18
Abonamente

Actualitate 19 Ianuarie 2017, ora 15:40

(INVESTIGAȚIE) Activele ilegale ale imperiului infracțional din care face parte și raiderul Veaceslav Platon

Marime Font

Deschide.MD continuă investigația despre imperiul Platon-Popușoi și schemele prin care aceștia au spălat banii furați din băncile moldovenești. Bani cu care Veaceslav Platon și Constantin Popușoi au creat o rețea extinsă de companii: comerciant de petrol și gaze naturale, bancă comercială și o companie juridică privată. Conform investigației, scopul final al acestei scheme a fost: legalizarea fondurilor retrase în mod fraudulos din băncile din Republica Moldova.

În episodul 1 al investigației, scriam că banii furaţi de controversatul om de afaceri Veacelav Platon din cele trei bănci lichidate au fost „spălaţi" prin intermediul unor scheme lucrate de Constantin Popuşoi - un cunoscut administrator al afacerilor cu petrol în Republica Moldova, România, Georgia, Ucraina și alte state din Estul Europei. Aceste scheme au fost descrise într-o notă expediată pe adresa redacției noastre, însoțită de mai multe documente. Reporterii Deschide.MD au încercat să afle detalii pentru a se asigura de veridicitatea informațiilor, ca, într-un final, să aflăm că, de fapt, Popușoi figurează în dosarul Platon și că recent acesta a fost dat în căutare internațională la solicitarea procurorilor anticorupție. Ultimele rezultate pe care ni le afișează motoarele de căutare ni-l prezintă pe Popușoi drept directorul general al Rompetrol în Georgia.

În ziua publicării articolului nostru, Constantin Păpușoi, a fost văzut în Poiana Brașov din România. După apariția știrilor cu privire la faptul că este dat în căutare internațională, acesta a dispărut din stațiunea montană.


După publicarea acestui articol, redacția noastră a obținut informații noi din care reiese clar: Republica Moldova a devenit victima conglomeratului internațional criminal, lucru demonstrat în cele de mai jos:
 

Informațiile obținute din surse apropiate anchetei, spun că mijloacele financiare erau sustrase din Banca de Economii cu ajutorul lui V. Platon și С. Popușoi și transferate pe conturile companiei-fantomă (Ancor Geteway). După care au fost transmise către companii off-shore Interchem Enterprise Ltd, Grexton Support LP și Granell Ltd. (mai multe informații despre rolul acestora și proprietarii adevărați le puteți obține accesând link-ul).

La rândul său, companiile off-shore aveau сa misiune spălarea mijloacelor financiare cu ajutorul schemelor speciale din ramura de petrol, gaze și industria petrochimică. De buna funcționare a acestui segment avea responsabilitate Constantin Popușoi. Părțile componente ale acestei scheme erau cunoscuții giganți Lukoil, Sibur, Rompetrol, cât și filialele acestora din Rusia, Kazahstan, Ucraina și Georgia.

Gazul și polipropilena din companiile sus-menționate era comercializat în Ucraina, iar banii spălați erau transferați pe conturi off-shore și personale. Concomitent, sume esențiale erau încasate în numerar pentru necesități personale și mituire a funcționarilor din Republica Moldova și Ucraina. Soarta comisioanelor lui C. Popușoi era definită din start, fiind transferați direct pe conturile personale din zonele off-shore..

De exemplu, din 4 milioane de dolari primite prin intermediul Ancor Geteway pe conturile companiei personale Interchem Enterprise Ltd, Popușoi a efectuat un transfer imediat în volum de 950 mii de dolari, iar contul mamei sale a fost suplinit cu 34 mii de euro. În total, comisionul obținut de Popușoi a fost calculat în sumă de 25%, din mijloacele primite de la Ancor Geteway. Fiți de acord, este un comision pe măsură pentru serviciile de „spălare”.Din surse apropiate organelor de drept din Moldova și Ucraina, am obținut informații conform cărora „etapa finală” a “spălătoriei” grupului Platon-Popușoi se află pe teritoriul Ucrainei. Anume din acest motiv aici a fost creat un grup financiar-industrial sau mai bine zis o grupare criminală organizată.

Aceasta grupare constă dintr-o subdiviziune de producere și comerț, având în calitate de centru, SRL “Master Premium”, serviciul juridic (Asociația de avocați “Veaceslav Lîci și Partnerii”, centrul de calcul și finanțe (“Smartbank”) cât și o sumedenie de alte firme și companii mici.

Conform informației noastre, rolul decisiv în tehnologia de spălare a mijloacelor financiare furate din băncile moldovenești îl avea SRL “Master Premium” (administrator Lukianov Veaceslav, fiind persoana de încredere a lui Constantin Popușoi). Această companie a fost creată exclusiv pentru comercializarea gazelor naturale și ale polipropilenei pe teritoriul statului ucrainean, devenind în 2015-2016 unul din cei mai mari comercianți angro de GPL și un participant la achizițiile publice.

Faptul că Platon avea planuri mărețe pentru “Master Premium” ni-l confirmă numeroasele contracte încheiate cu întreprinderile oligarhului fugar ucrainean Dmitri Firtash privind arenda a 23 de stații de alimentare și depozitare a gazelor lichefiate. Pentru a înțelege mai exact volumul afacerilor respective, este suficient să menționăm faptul că în total în Ucraina există doar 65 asemenea stații. În aceste depozite se păstrează gaze lichefiate care urmează a fi livrate operatorilor.

Pentru confirmare anexăm copia Memorandumului privind arenda stațiilor de pompare a gazelor, semnat de Constantin Popușoi și reprezentantul lui D. Firtash.

Dmitrii Firtash este o persoană controversată - oligarh ucrainean - care și-a obținut averea imensă pe baza contractelor dubioase privind revânzări de gaze naturale din Rusia și Turkmenistan. Pe data de 12 martie 2014, Firtash a fost reținut la indicația FBI de către autoritățile austriece, în dosarul privind participarea sa la crearea și administrarea a unei grupări organizate criminale. La 7 iunie 2015 a fost aplicat sechestru pe 46 de imobile care-i aparțin și se află pe teritoriul statului ucrainean. În privința companiilor sale au fost înaintate acuzații privind prejudicierea statului ucrainean cu 273 milioane dolari, cât și datorii față de compania de stat de 159 milioane dolari, plus venituri pierdute în sumă de 114 milioane dolari.

Originalul Memorandumului privind arendarea SPG


Originalul Memorandumului privind arendarea SPG

Asistența Juridică a “afacerilor” lui Platon și Popușoi pe teritoriul Ucrainei (și în alte țări) a fost asigurată de compania juridică: „Veaceslav Lîci i Partnerî”. Anume Veaceslav Lîci avocatul lui Veaceaslav Platon, în timpul arestării sale și extrădării în Republica Moldova. Conform informațiilor noastre Lîci a participat în diferite scheme de atac raider. Dintre cele mai de rezonanță fac parte încercarea de acaparare a întreprinderii de stat “Energoatom”. Anume ”Veaceslav Lîci i Partnerî” au contestat decizia Băncii Naționale a Moldovei, privind blocarea a 40% din pachetul de acțiuni ale băncii Moldova-Agroindbank, proprietarii de facto ai acestora fiind numiți Veaceslav Platon și Constantin Popușoi.

Veaceslav Lîci face parte din lista acționarilor băncii ucrainene “Smartbank”, împreună cu încă trei persoane (V. Tkacenko, I. Batiko, E.Sigorski). Ei administrează pachetul de acțiuni de 36.66% ale acestei instituții financiare, din care 18.33% aparțin lui Popușoi, prin intermediul persoanelor de încredere V. Tkacenko și I. Batiko. Acționarul majoritar al acestei bănci de asemenea este compania “Star-Polis” (40%), proprietarul căreia, prin intermediul companiei de asigurări din Moldova “Moldasig este același Veaceslav Platon. Compania ”Veaceslav Lîci i Partnerî” de fapt este compania de avocați care apără interesele ”impreiului” Platon-Popușoi.

Toate conturile companiilor grupării din Ucraina au fost deservite anume în banca “Smartbank”. La data de 21 iulie 2016 (cu o săptămână înainte de reținerea lui Platon) a fost pornită procedura de ălichidare a instituției financiare nominalizate. Începând cu acea dată toate obligațiunile față de clienții băncii menționate urmează să fie onorate din contul cetățenilor ucraineni, precum a este și cazul cetățenilor din Moldova pe umerii cărora s-a pus furtul de la BEM. Această schemă trădează stilul inconfundabil a lui Platon-Popușoi care poate fi descris scurt: “banii sunt ai noștri, iar obligațiunile îi revin statului”.

Contractul privind furnizarea de gaze. Rechizitele, evident aparțin băncii “Smartbank”
Contractul privind furnizarea de gaze. Rechizitele, evident aparțin băncii

Contractul privind furnizarea de gaze. Rechizitele, evident aparțin băncii “Smartbank”

Contractul privind furnizarea de gaze. Rechizitele, evident aparțin băncii “Smartbank

Scorpionii din borcan sau operațiunea “partenerul tras pe sfoară”

Din informațiile pe care le avem, în sfera intereselor de business ale lui Constantin Popușoi se încadrau nu doar scheme de spălare de bani din Ucraina. Se pare că controversatul afacerist nu era sincer nici cu propriul partener de afaceri - Veaceslav Platon, acest lucru devenind evident din momentul reținerii lui Platon. Ne referim, mai exact, la interpelările deputaților în adresa Procuraturii Generale a Ucrainei, pe marginea dosarelor penale deschise de Biroul Național de Combatere a Corupției, de Procuratura Generală și de Direcția Generală de Investigații a Ministerului de Interne №520160000000000240, №12014000000000574, №42016101090000101.

Conform explicațiilor sursei din cadrul Poliției ucrainene, scopul schemei de a-și “duce de nas partenerul” constă în următoarele: Popușoi, împreună cu protecționistul sau pornește și imită un conflict din rândul fondatorilor nominali ai “Master Premium” – “Raiskaia Troita” și “Apollo Capital Invest”. Firmele nominalizate sunt coproprietari în măsuri egale (50/50) în pachetul de acțiuni aparținând comerciantului de gaze.

În activitatea “Master Premium” este provocată artificial o debandadă administrativă. Pe parcursul a 2 luni ale anului 2016 sunt schimbați mai mulți administratori. În adresa furnizorilor sunt trimise scrisori cu îndemnul de a redirecționa livrările de gaze în adresele altor companii și a persoanelor juridice.

Concomitent este solicitat ajutor din partea organelor de drept, sunt inițiate dosare penale, sunt ridicate documente, etc. Adică, sunt create condiții favorabile pentru extragerea de mijloace financiare deja din conturile companiei-mamă “Master Premium”, dar, de facto - în beneficiul lui Constantin Popușoi.

Copia răspunsului din partea poliției ucrainene:„Finita la comedia”?

În luna decembrie 2016 Judecătoria sectorului Buiucani al mun. Chișinău a emis o hotărâre (14-15581-08122016/14-308/16) în conformitate cu care în privința cet. Popușoi Constantin sunt aplicate măsurile de căutare, arest și escortare în Republica Moldova. De asemenea, noi am obținut unele informații conform cărora în zilele apropiate instanța moldoveneasca va adopta o decizie despre aplicarea măsurii de arest în privința a 15 persoane implicate în acest dosar, cetățeni ai Republicii Moldova, din Federația Rusă, România, Ucraina și Țările Baltice.

Rămâne de văzut dacă Platon și Popușoi împreună cu subalternii lor sunt autorii unici ale schemelor de fraudă și legalizare ale mijloacelor, sau ei sunt doar furnizorii unor jucători mult mai mari? De exemplu, sunt întrebări privind participarea în aceste scheme a renumitelor companii transnaționale ca Lukoil, Sibur, Rompetrol.

Sursa: deschide.md

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 13:18

În urma autosesizării privitor la materialul apărut în sursele mass-media despre comercializarea resurselor piscicole incluse în Cartea Roşie a R Moldova, în temeiul art.440 alin.(3), Cod contravențional al R Moldova, la 21.01.2020 Inspecția pentru Protecția Mediului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:51

Cinci elevi de la Colegiu Tehnologic din Capitală, au fost aduşi noaptea trecută la Institutul Mamei şi a Copilului, după ce s-ar fi intoxicat cu vapori de vopsea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:44

 Parlamentul de la Atena a ales-o miercuri pe Ekaterini Sakellaropoulou în funcţia de preşedinte al Greciei, prima femeie care ocupă acest post în istoria ţării, transmite AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:30

În dimineața zilei de 22 ianuarie un incendiu a izbucnit într-un bloc locativ cu cinci nivele de pe strada Sarmezegetuza 1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:16. Potrivit datelor înregistrate, un apartament cu 2 camere de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:06

Reușiți să prindeți TICKET TO LOVE și să călătoriți cu locomotiva care vă duce spre dragoste! Pe data de 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE care ține drumul spre primăvară! În timp ce trenul așteaptă la peron, împreuna...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 10:37

Igor Dodon și zecile de întâlniri de la Moscova au SCUMPIT GAZUL /// În 2019 am plătit MAI MULT decât 2016 / Cum a evoluat prețul la gaz în ultimii ani

Igor Dodon și zecile de întâlniri de la Moscova au SCUMPIT GAZUL /// În 2019 am plătit MAI MULT decât 2016 / Cum a evoluat prețul la gaz în ultimii ani

Moldoga Gaz a publicat pe site-ul său prețul gazelor naturale procurate pentru perioada 2015 - 2019. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 22 Ianuarie 2020, ora: 10:32

La cererea lui Ion Ceban, șefa Direcției generale educație și-a dat demisia. Împreună cu Rodica Guțu, primarul i-a concediat și pe cei doi șefi adjuncți ai Direcției. Cine vine în locul lor

La cererea lui Ion Ceban, șefa Direcției generale educație și-a dat demisia. Împreună cu Rodica Guțu, primarul i-a concediat și pe cei doi șefi adjuncți ai Direcției. Cine vine în locul lor

Sefa Directiei generale educatie, tineret si sport, Rodica Gutu si-a depus demisia, iar ieri Ion Ceban i-a semnat cererea de plecare din functie, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 22 Ianuarie 2020, ora: 10:29

DIN BANI EUROPENI /// Un sistem informațional de monitorizare a consumului de energie va fi lansat în Chişinău

DIN BANI EUROPENI /// Un sistem informațional de monitorizare a consumului de energie va fi lansat în Chişinău

Un sistem informaţional de monitorizare a consumului de energie în clădirile publice – EMIS - va fi lansat în Chişinău. Sistemul va fi dezvoltat cu suportul PNUD Moldova în cadrul Proiectului „Oraşe verzi durabile pentru Moldova", finanţat de Facilitatea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 10:11

OPINIE /// Procurorul Viorel Morari ar fi persecutat de Președinte (Emerging Europe)

OPINIE /// Procurorul Viorel Morari ar fi persecutat de Președinte (Emerging Europe)

Situația privind arestarea șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, este calificată de unele surse media din Vest drept „răfuială” a președintelui socialist Igor Dodon. Și asta pentru că liderul informal al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), aflat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:43

VIDEO/ Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

VIDEO/ Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

Soțul său este regizorul Jon Peters, cel care a produs filmele ”Superman”, „Flashdance” şi „A Star Is Born”. Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, și-a unit destinul cu Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, în cadrul unei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:39

Președintele Serbiei s-a săturat să primească lecții privind relațiile apropiate cu Rusia și China: „Îi spun mereu lui Putin că obiectivul nostru e aderarea la UE”

Președintele Serbiei s-a săturat să primească lecții privind relațiile apropiate cu Rusia și China: „Îi spun mereu lui Putin că obiectivul nostru e aderarea la UE”

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, spune că este sătul să primească lecții de la liderii europeni privind relațiile strânse pe care le are cu Rusia și China, insistând că Belgradul rămâne fidel dorinței de aderare la Uniunea Europeană, în ciuda...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:33

22 ianuarie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

22 ianuarie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Ion Chicu va prezida astăzi, 22 ianuarie, începând cu ora 15.00, şedinţa Cabinetului de miniştri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:31

GALERIE FOTO// Case scoase la vânzare cu 1 EURO, într-un oraș din Italia

GALERIE FOTO// Case scoase la vânzare cu 1 EURO, într-un oraș din Italia

În orașul italian Bisaccia, 90 de clădiri istorice au fost scoase la vânzare. Prețul fiecăreia dintre acestea este de numai 1 €, scrie CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:23

În Moldova, se desfășoară Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin

În Moldova, se desfășoară Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin

În perioada 20 – 27 ianuarie 2020, în Republica Moldova se derulează Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin, eveniment organizat în scopul consolidării eforturilor în vederea reducerii poverii cancerului de col uterin. Cancerul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:57

Războiul plăcuțelor / Anatol Țăranu: Chișinăul a CEDAT la ordinul stăpânilor de la Moscova

Războiul plăcuțelor / Anatol Țăranu: Chișinăul a CEDAT la ordinul stăpânilor de la Moscova

Stăpânii guvernului de la Chișinău, cât și a administrației separatiste de la Tiraspol se află la Moscova și de aceea nu trebuie să ne mire faptul că autoritățile moldovenești au cedat rușinos în războiul plăcuțelor de înmatriculare, Dodon umilindu-se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Pisică din Rusia care ar avea puteri vindecătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

Pisică din Rusia care ar avea puteri vindecătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

O pisică din Rusia, despre care proprietarul spune că ar avea puteri vindecătoare, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 20 de milioane de ruble, adică 320.000 de dolari. „Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:31

Președintele israelian, Reuven Rivlin, va efectua o vizită în România, la invitația lui Klaus Iohannis

Președintele israelian, Reuven Rivlin, va efectua o vizită în România, la invitația lui Klaus Iohannis

Președintele israelian, Reuven Rivlin, a acceptat invitația omologului său român, Klaus Iohannis, de a efectua o vizită în România în 2020, potrivit Administrației Prezidențiale.  „Președintele României a evidențiat relațiile excelente cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:16

VEȘTI BUNE pentru trușeneni / Ruta de troleibuz nr.34 care leagă Chișinăul și Trușeni a fost suplinită cu un troleibuz de ultimă generație

VEȘTI BUNE pentru trușeneni / Ruta de troleibuz nr.34 care leagă Chișinăul și Trușeni a fost suplinită cu un troleibuz de ultimă generație

Ruta de troleibuz nr. 34 „Chișinău - Trușeni” a fost suplinită cu un nou troleibuz de ultimă generație care deja circulă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:16

Cum funcționează celula care ucide toate tipurile de cancer și de ce este diferită de tot ce s-a descoperit până acum

Cum funcționează celula care ucide toate tipurile de cancer și de ce este diferită de tot ce s-a descoperit până acum

O celulă descoperită de cercetătorii de la Universitatea Cardiff în sistemul nostru imunitar ar putea sta la baza unui tratament universal împotriva cancerului. Chiar dacă va avea succes, tratamentul este greu accesibil și foarte costisitor, avertizează medicul Silvia Coman, ea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:09

Dumitru Diacov: „Cândva am fost alintați. Socialiștii au bani, cei de la ACUM au două televiziuni”

Dumitru Diacov: „Cândva am fost alintați. Socialiștii au bani, cei de la ACUM au două televiziuni”

Partidul Democrat nu mai huzurește ca pe vremuri, în schimb privește în jur cu siguranță. Președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8 a declarat că deși au fost supuși mai multor presiuni în...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 22 Ianuarie 2020, ora: 08:08

Urmaşul iPhone SE ar putea fi lansat în martie

Urmaşul iPhone SE ar putea fi lansat în martie

Apple pregăteşte un model de iPhone mai ieftin decât toate cele pe care le are în prezent în portofoliu, acesta urmând să intre pe piaţă la începutul primăverii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:03

ȘOCANT/ O tânără din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10

ȘOCANT/ O tânără din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10

O tânără de 34 de ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10 al blocului în care locuia. Totul s-a întâmplat în prima jumătate a zilei de 21 ianuarie, pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Informația a fost confirmată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:01

Alexandru Jizdan: Ion Mereuță ar putea fi candidatul PD în Hîncești

Alexandru Jizdan: Ion Mereuță ar putea fi candidatul PD în Hîncești

Potrivit deputatului PD Alexandru Jizdan, candidatul Partidului Democrat la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești ar putea fi Ion Mereuță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 07:57

VIDEO// Ultimul clopoțel a răsunat pentru copilul de 12 ani, ucis la Orhei

VIDEO// Ultimul clopoțel a răsunat pentru copilul de 12 ani, ucis la Orhei

Doliu la Orhei. Băiatul de 12 ani, ucis cu sânge rece de un alt minor, este petrecut astăzi pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus în fața școlii unde a învățat. Acolo, pentru el a răsunat ultimul clopoțel. Tragedia s-a produs...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 07:56

Dionis Cenușă comentează lipsa de comunicare dintre componentele blocului ACUM

Dionis Cenușă comentează lipsa de comunicare dintre componentele blocului ACUM

Politologul Dionis Cenușă afirmă că lidera PAS, Maia Sandu, scoate în evidență că nu exista comunicare suficientă cu cei de la Platforma DA, de aceea, pentru circumscripția din Hâncești fiecare forță politică vine cu propriul candidat. Astfel, într-o postare pe o...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)