Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente
 
 
 

Lumea 8 August 2014, ora 14:24

(Nimic nu este imposibil) Un bărbat l-a împins 800 de kilometri pe prietenul său în cărucior

Marime Font

Doi prieteni din statul american Idaho au demonstrat că orice obstacol poate fi depăşit dacă îţi doreşti asta cu adevărat.

Justin Skeesuck şi Patrick Gray, ambii în vârstă de 39 de ani, sunt cei mai buni prieteni din copilărie şi împărtăşesc multe amintiri frumoase împreună. Când Justin s-a îmbolnăvit grav şi a rămas ţintuit în scaunul cu rotile, prietenul său nu l-a părăsit nicio clipă. Cei doi au decis să îşi continue aventurile, iar în luna iunie au început o expediţie uimitoare.

Patrick a împins căruciorul prietenului său pe o distanţă de 800 de kilometri, timp de 35 de zile."A fost o nebunie, dar am demonstrat că limitele fizice nu te definesc ca om. Nimic nu este imposibil!", a declarat Patrick Gray pentru Today.com.

Expediţia a avut câteva porţiuni foarte dificile, iar uneori bărbatul a trebuit să-şi care în braţe prietenul.

În a doua zi pe Munţii Pirinei, o roată a căruciorului s-a stricat, însă străinii cu care s-au întâlnit pe drum le-au sărit în ajutor.

"Nu erau obligaţi să oprească, puteau să meargă mai departe. Dar întreaga călătorie ne-a arătat că dacă ai încredere, cu ajutorul comunităţii şi cu dragoste se vor întâmpla lucuri minunate", a mai spus Patrick.

Cei doi nu se vor opri aici şi plănuiesc deja un safari african. Pentru moment, au început să strângă fonduri pentru documentarul despre aventura lor.

sursa: ro.celebrity.yahoo.com

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md