Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 09:46
Abonamente
 
 
 

Tendințe 20 August 2015, ora 07:08

(UTIL) Criterii după care ne alegem încălțămintea de toamnă-iarnă

Marime Font

Odată cu noul sezon, vine o nouă încălțăminte. Dar dintr-o varietate atât de mare de cizme de damă, bocanci, botine, balerini sau pantofi, cum știm ce să alegem.

Iată câteva criterii după care te-ai putea ghida:

1. Să fie rezistentă. Pentru că vremea în anotimpurile toamnă/iarnă nu este întocmai la fel de pașnică ca cea de pe timpul verii, ai nevoie de o încălțăminte care să facă față vremii capricioase de afară. Deci, care să te protejeze cu încredere de ploaie, vând și frig. Tocmai de aceea, este bine să alegi materiale rezistente precum pielea și încălțăminte bine realizată care nu se va dezintegra la primul contact cu umezeala.2. Trend-urile actuale. Nu este cea mai importantă caracteristică dar este printre cele mai populare. Vizitează magazinele online de încălțăminte și cele din mall, citește bloguri și documentează-te de pe site-uri de fashion care sunt noile tendințe în ceea ce privește încălțămintea. Dacă îți plac și ți se potrivesc, de ce să nu fii actuală și modernă?

3. Să țină de cald. Se zice că frigul vine de la picioare și pentru a-ți menține corpul la temperatura optimă în diminețile și serile reci, ai nevoie de o încălțăminte care să acopere piciorul (fără decupaje), dintr-un material mai gros și eventual îmblănit. Dacă ești o fire mai friguroasă, recomandăm cizmele lungi, peste genunchi, și ciorapi groși scurți – în botine – sau lungi în cizme, care ies ușor din încălțăminte.

4. Să se simtă bine piciorul în încălțăminte, încă de la început. De multe ori ne mințim că încălțămintea strâmtă “se lasă” și acesta nu este neapărat cazul. Este important ca piciorul să stea comod în încălțăminte, să existe spațiu pentru șosete groase, piciorul să nu stea într-o poziție nefirească, să ne strângă la degete, la margini sau să ne încălțăm foarte greu. În anotimpul rece, lejeritatea încălțămintei este mai importantă ca oricând. 

sursa: standard-shoes.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md