Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:13
Abonamente

 
 

Chișinău 3 Decembrie 2013, ora 17:05

(VIDEO) I-a INTRAT copacul ÎN CASĂ

Marime Font

O femeie din capitală s-a pomenit aseară cu un copac căzut peste balconul sau. Plopul era uscat de mai mulţi ani şi a fost doborât de vântul puternic. Proprietara spune că i-a anunţat de câţiva ani pe cei de la Spaţii Verzi, însă copacul nu a fost tăiat. La rândul lor, responsabilii spun că nu au putut întreprinde nimic, deoarece copacul se află pe teren privat.
 

Totul s-a întâmplat aseară, aproape de ora 21. Femeia locuieşte la etajul patru şi povesteşte că a fost şocată când a ieşit la balcon şi a văzut copacul care a fost la un pas să-iîntre casă.

Zgomotul a fost atât de puternic încât s-a auzit şi la vecini.  Oamenii spun că i-au anunţat de mai mulţi ani pe angajaţii de la Spaţii Verzi că arborele este uscat şi se poate prăbuşi. Aceştia motivează însă că nu pot interveni întrucât terenul nu este proprietate municipală, ci aparţine unei întreprinderi private.Copacul urma să fie evacuat astăzi cu ajutorul unei macarale. În cazul în care se va stabili că este vină întreprinderii, această va trebui să-i plătească femeii despăgubiri pentru distrugerea balconului.  


Sursa: protv.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md