Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2019
Abonamente

Politică 20 Ianuarie 2016, ora 18:32

(VIDEO ÎN DIRECT) Poliția a dispersat mulțimea care protestează în continuare. 13 persoane au fost rănite

Marime Font

Manifestanţi care protestează împotriva învestirii noului guvern au înconjurat Parlamentul şi nu le permit deputaţilor să iasă din clădire.

23:40 Parlamentul de la Chișinău e în întregime sub controlul poliției, după evacuarea protestatarilor din clădire, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă, ministrul interimar de interne Oleg Balan. Balan a mai spus că 13 persoane au fost rănite în cursul altercațiilor dintre protestatari și forțele de ordine din cursul zilei de miercuri, cinci protestatari și opt polițiști.

22:30 Protestatarii continuă să se afle în spatele Parlamentului. În apropierea clădirii oamenii au aprins un rug să se încălzească. 


21:05 Reacția MAE de la București: „Ministerul Afacerilor Externe urmăreşte cu atenţie evoluţiile de la Chişinău. Îndemnăm la calm şi facem apel la toţi actorii politici din Republica Moldova să acţioneze cu toată răspunderea pentru desfăşurarea procesului democratic de învestire în funcţie a Guvernului Pavel Filip, Guvern care a obţinut votul de încredere al Parlamentului legitim de la Chişinău”.

20:55 Șeful interimar al Inspectoratului General de Politie, Gheorghe Cavcaliuc, spune că situația de la Parlament este sub control.

20:48 Statele Unite îndeamnă protestatarii și poliția din Chișinău să păstreze calmul și să fie rezervați. Noi chemăm toate părțile să se abțină de la acțiuni care ar încuraja sau provoca violență. Noi deasemenea îndemnăm autoritățile sa se întâlnească imediat cu protestatarii și să abordeze ingrijorarile lor într-un mod deschis și transparent.

20:45 Chiril Moțpan, lider al Platformei Demnitate și Adevăr, a ieșit cu capul însângerat.

20:41 - Poliția a primit întăriri, s-a regrupat și încearcă să disperseze mulțimea.

20:22 Continuă îmbrâncerile între protestatari și poliție. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma protestelor organizate astăzi în jurul Parlamentului. Aceștia au suferit diferite traumatisme ușoare.

20:17 Deputații care au votat pentru învestirea Guvernului Filip au fost scoși din Parlament printr-o galerie secretă, susține Maria Ciobanu, parlamentar PLDM.

20:13 Circulația rutieră este blocată pe Bulevardul Ștefan cel Mare între B. Bodoni și P. Movilă. Sunt observate grupuri mari de polițiști care merg spre Parlament din mai multe direcții.

20: 05 Un număr mare de polițiști se îndreaptă spre zona din apropierea Parlamentului.

Noi informații de la polițiștii care stau acum în jurul Parlamentului. Deputații, miniștrii, politicienii au fost îmbră... Posted by Vitalie Cojocari on Wednesday, 20 January 2016

19:55: Și Igor Dodon și Renato Usatîi s-au alăturat protestului organizat de platforma DA, îndemnând la calm. 

UPDATE 19:45 Mulțimea a reușit să treacă de poliția baricadată și a intrat în Parlament. O altă baricadă a oprit protestatarii după cea de-a doua ușă. Mulțimea a făcut un cori­dor prin care le per­mit poli­țiș­ti­lor să pără­sească Par­la­men­tul. Lumea strigă „Nu loviți poli­ția”.

  


UPDATE 19:32 Poliția cedează mulțimii. Câțiva polițiști au fost scoși din baricate. UPDATE 19:25 Protestatarii înaintează câte puțin peste polițiștii baricadați care fac câțiva pași înapoi. Mulțimea scandează ”Unire moldoveni”.

UPDATE 19:15 Polițiștii au anunțat că Andrei Năstase se află în aceste momente în interiorul Parlamentului și duce tratative. Organele de forță care au baricadat intrarea în Parlament au rugat protestatarii să deblocheze intrarea și să nu provoace violență.

UPDATE: 19:12 Manifestanții scandează „Parlamentul e al nostru”

UPDATE 19:05 Unul dintre protestatari s-a adresat poliției care țin baricadele să iasă de bună voie afară, altfel, vor fi scoși câte unul.

UPDATE 18:50 Protestatarii folosesc spray-uri pentru a înainta în Parlament. Polițiștii au măști.

UPDATE 18:45 Protestatarii au trecut de prima ușă a Parlamentului. Polițiștii stau baricadați în interior și nu le permit să treacă mai departe. Oamenii scot câte un polițist afară după ce îi dezarmează de scuturi. 

UPDATE: 18:30 Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a venit la intrarea în Parlament cu o vuvuzea și încearcă să calmeze spiritele și să convingă protestatarii să nu vandalizeze clădirea. „Nu aveți ce intra înăuntru. N-are rost să intrăm acolo”, zice Năstase. Oamenii, însă, strigă: „Noi suntem puterea” și „Jos, Plahotniuc!”. UPDATE 18.15): Din Parlament sunt aruncate afară mape cu foi, bastoane ale polițiștilor și bucăți de mobilă.

UPDATE: 18:12 -  Protestatarii au spart ușa din spate al Parlamentului, iar polițiștii stau baricadați la intrare. Manifestanții încearcă să intre în clădirea peste baricade. 

UPDATE 17:50 - Deputații și miniștrii se află în interiorul Parlamentului, informația este oferită pentru TIMPUL de surse sigure. 

UPDATE 17:50 - Protestatarii au reușit să rupă cordonul de polițiști forțînd ușa din spate a Legislativului, dar nu au intrat în clădire. Manifestanții scandează „Nu cedăm”

UPDATE 17:40 - Protestatarii încearcă să forțeze intrarea din spate a clădirii Parlamentului. În aceste momente au loc altercații între scutieri și protestatarii care scandează ”Noi suntem poporul ””Jos mafia”, ”Jos hunta”.

UPDATE 17.01: Protestatarii scandează ”jos mafia”. Sute de polițiști au format un cordon în jurul clădirii Parlamentului pentru a nu permite deputaților să iasă din clădire. Protestatarii aruncă cu pietre în polițiști.

UPDATE 17:30: Mulțimea forțează cordonul de polițiști.

Oamenii şi scandează „Noi suntem poporul”, „Ruşine” , „Alegeri” şi „Hoţii” . Protestatarii poartă drapele.

Protestatarii au înconjurat clădirea forului legislativ. Aceştia au declarat că nu le vor permite deputaţilor să iasă din sediul Parlamentului „în semn de protest faţă de deciziile luate”.

Nu trebuie să le permitem să iasă din Parlament. Nu ne ducem nicăieri. Stăm aici”, a declarat consilierul socialist Ion Ceban.

Un protestar este reținut de polițiști.
Ședința parlamentului la care a fost învestit guvernul Filip a durat 32 de minute. În favoarea noului cabinet de miniștri au votat 57 de parlamentari.

'Mulțumesc colegilor din Partidul Democrat (PDM) pentru susținere. Mulțumesc colegilor din Partidul Liberal (PL) și grupurilor create. Voi face eforturi pentru a menține un dialog constructiv cu cei din noua majoritate, dar și cu deputații din opoziție. Nu în ultimul, rând mulțumesc reprezentanților corpului diplomatic acreditat la Chișinău', a declarat Pavel Filip.

Potrivit Constituției Republicii Moldova, șeful statului urmează să numească noul executiv. Ulterior, în cel mult trei zile, membrii cabinetului de miniștri vor depune jurământul de credință în fața președintelui țării, iar din acel moment noul executiv își începe activitatea oficial.

(UPDATE 16.44) Pavel Filip: Multumesc colegilor din PD pentru susținere. Multumesc colegilor din PL și a grupurilor create. Voi face eforturi pentru a menține un dialog constructiv cu cei din noua majoritate dar și cu deputații din opoziție. Nu în ultimul rând mulțumesc reprezentanților corpului diplomatic acreditat la Chișinău.

(UPDATE 16.33) Noul Guvern a fost investit cu 57 de voturi ale deputaților.

(UPDATE 16.30) Protest în centrul capitalei


(UPDATE 16.27) Socialiștii și democrații s-au îmbulzit la tribuna centrală. Rugați să își ocupe locurile în sală, Marian Lupu a propus să se treacă peste runda de întrebări răspunsuri, iar Guvernul Filip să fie votat imediat.

(UPDATE 16.20) Socialiștii au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce Filip își prezintă planul de guvernare


(UPDATE 16.12) Socialiștii cer o pauză de cel puțin trei ore. 

Batrancea: ”Socialiștii, ca fiind cea mai mare forță din R. Moldova, suntem indignați că aceasta ședință a fost convocată pe furiș. Deputații din nu au fost invitați în ședință și nu au avut posibilitatea tehnică de a veni. Programul nu a fost discutat în fracțiuni, în comisii. Este o abordare criminală, greșită, o modalitate de uzurpare a puterii în Parlament. Deputații trebuie să aibă posibilitatea de a-și exprima poziția. Solicităm din partea fracțiunii de a se lua o pauză de trei ore. În caz contrar, vom recurge la altfel de acțiuni.”

Fiind supusă votului, cererea socialiștilor a fost respinsă.

(UPDATE 16.10) Deputatul Tudor Deliu către jurnaliști: ”Ședința specială parlamentului a fost organizată cu încălcarea prevederilor regulamentului Parlamentului deoarece o sesiune extraordinară poate fi convocată prin depunerea unei cereri cu trei zile înainte de această ședință. Tudor Deliu a mai anunțat că deputații PLDM care nu au participat la formarea guvernului nu vor participa la ședință”.

(UPDATE 16.05) Oleg Reidman: Ședința ar fi trebuit declarată una extraordinară, dar nu specială. Deputații au fost convocați cu doar două ore înainte. Deputaților le-a fost încălcat dreptul de a participa la această ședință și de a-și pronunța punctele de vedere.

Țara este fără guvern atâta timp, se putea de mai așteptat două ore. În plus, trebuiau chemați la Biroul permanent conducătorii comisiilor parlamentare de specialitate.

(UPDATE 16.07) 68 de deputați sunt prezenți la ședința Parlamentului. Potrivit președintelui Parlamentului Andrian Candu, cvorumul este asigurat, iar ședința poate continua. Pe agenda ședinței este inclus doar un subiect, cel de investire a Guvernului. 

(UPDATE16.00) PCRM nu va acorda vot de încredere noului Guvern. ”Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă părea imposibil. Grupuri de deputați din diferite fracțiuni au fost cumpărate, ca marfă obișnuită, ca pe robi. Spre rușinea noastră, 14 dintre aceștia au fost din fracțiunea noastră și care s-au dus să servească intereselor celor care prin orice metode încearcă să se mențină la putere. Ce vor spune vor spune acești deputați-trădători alegătorilor, rudelor, prietenilor, asta dacă îi vor mai avea alături? Ei au statutul de Iuda pentru totdeauna și nu vor scăpa de aceasă rușine până la sfârsitul vieții”, se menționează în declarația PCRM făcută după Comitetul Central al partidului.Socialiștii și susținătorii lui Renato Usatîi, precum și cei ai Platformei DA au anunțat proteste în preajma Parlamentului pentru a bloca formarea noului Guvern. 

Consiliul Marii Adunări Naţionale a lansat un apel la mobilizare, după ce la ultimul protest din PMAN s-a decis ca în ziua în care se va examina învestirea Guvernului PD, Parlamentul să fie înconjurat de protestatari.

Reamintim că, Pavel Filip a fost desemnat pentru funcţia de premier imediat după ce Ion Păduraru şi-a depus mandatul, motivând că nu doreşte să aibă o confruntare cu majoritatea parlamentară. Tot mai mulţi experţi, printre care şi analistul politic Vladimir Socor, spun că nominalizarea lui Pavel Filip este o înaintare indirectă a controversatului oligarh Vladimir Plahotniuc. Totodată, analiştii politici şi experţi în dreptul constituţional au afirmat că majoritatea parlamentară, care susţine candidatura Partidului Democrat, nu a fost formată legal. Amintim că Vladimir Plahotniuc a fost înaintat de PD de două ori la funcţia de premier, însă preşedintele nu l-a desemnat din cauza suspiciunilor privind integritatea acestuia.

(Știrea se actualizează)

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:56

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Alexander Rahr este unul dintre „picioarele de pod” ale propagandei ruse în Germania.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:36

opinie O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

Scena politică de la Chișinău a fost marcată de plecarea lui Octavian Țîcu din fracțiunea Dreptate și Adevăr. Modul în care s-a produs, declarațiile actorilor politici provocate de această plecare ne arată că a existat, și în continuare există, o tensiune mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:15

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acordat un interviu în exclusivitate RFI România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

Deşi Brexitul domină agenda în prezent, Franţa este preocupată mai mult de impactul încetinirii creşterii economice a Germaniei, principalul său partener comercial, conform unei analize publicate de Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

Fostul viceprimar al Capitalei Nistor Grozavu a fost reţinut în această dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de şeful Procuraturii Municipale, Ştefan Şaptefraţi. Acesta a declarat că Grozavu este cercetat penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 10:57

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Igor Bukato, președintele grupului de companii Vozrojdenie din Sankt Petersburg, Rusia ar fi să construiască oi șosea de centură în jurul Chișinăului, care ar corespunde tuturor standardelor internaționale, anunţă Preşedinţia Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)