Astăzi 4 Iunie 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 18:58
Abonamente

CSI / Rusia 19 Februarie 2014, ora 15:19

(VIDEO LIVE / GALERIE FOTO) 28 de persoane au murit. ARMATA LA UN PAS DE A FI IMPLICATĂ ÎN CONFRUNTĂRI

Marime Font

Presupusa acțiune "antiteroristă" ce urma să aibă loc pe tot teritoriul Ucraineni a fost contramandată de către conducerea serviciilor de securitate. Conform informațiilor disponibile autoritățile încă n-au decis să pornească acțiunea deși se duc pregătiri intense.

07:20 Update: Numărul persoanelor decedate a crescut la 28 de persoane.

Președintel Putin a discutat la telefon cu Merkel despre criza din Ucraina. Putin încearcă s-o convingă pe Merkel să nu sancționeze oficial autoritățile din Kiev și să condamne dur grupările extremiste.

Loading...


Ambele părți au agreat că trebuie făcuți pași pentru stabilizarea situației, a declarat servciul de presă a Președintelui FR.


Ce a mai rămas din clădirea sindicatelor


Ria novosti: Berkutul doarme pe Maidan


Cocteiluri molotov


Copii împing pneuri spre maidan

Vinița 

Protestarii incendiază liniile care separă baricadele ca și în seară trecută.

Ianukovici va avea mâine întâlniri cu reprezentanți ai Germaniei, Poloniei și Franței.

Pentru ora 19:00 este programat un miting în centrul Kievului organizat de opoziție.

(18:20 UPDATE) Deși Ucraina este la un pas de începutul unui veritabil război civil, cancelarul Germaniei, Angela Merkel afirmă că este normal să încerce să negocieze cu partidele și cu cei aflați la putere. Amintim că ieri, în timpul celor mai sângeroase confruntări între protestari și poliție, Merkel a încercat să-l telefoneze pe Ianukovici care nu i-a răspuns la telefon. Merkel afirmă că UE trebuie să sancționeze persoanele responsabile.

Art 15...

Protestarii sunt prezenați ca teroriști  de către autorități și se încearcă implicarea armatei. Dacă această variantă va fi folosită atunci conform legilor din Ucraina, armata va putea efectua arestări și va putea folosi arme de foc. Printre altele armata va putea să blocheze oriunde circulația rutieră și este îndreptățită să efectueze orice fel de controale sau percheziții.

(UPDATE 16.39) Luptătotii deghizați în haine de protestatari vor ataca în această seară adevărații protestatari, scrie presa ucraineană.

(UPDAte 16.29) Susținătorii Maidan din Odesa au fost atacați de câțiva susținători ai unei grupări. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a dispersa cele două tabere.

(UPDATE 16.25)
Ministerul de Interne şi Serviciul de Securitate au elaborat două operaţiuni speciale pentru "curăţarea" Maidanului, scrie unian.net. Acestea se numesc "Volna" şi "Bumerang".

(UPDATE 16.22) Ministrul Apărării, Zaharcenko declară că nu a dat ordin forțelor Berkut să ia cu asalt protestatarii. În același timp Zaharcenko spune că Berkut a fost chemat doar pentru a asigura ordinea publică. Totodată, el asigură că nici subalternii săi nu au participat la evenimentele sângeroase din 30 noiembrie, 1 și 11 decembrie, 10 și 19 ianuarie.

(UPDATE 16.17)
În Lvov, din secţii de poliţie au fost furate arme de foc, relatează UNIAN. Primarul orașului cheamă la păstrarea securităţii şi evitarea devastărilor de bănci şi întreprinderi.

(UPDATE 15.44) Opoziția anunță că se așteaptă un nou asalt din partea conducerii, la ora 18.00. 

(UPDATE 15.40) Președintele Administrației Regionale de Stat din Luțk a fost bătut până la sânge și impus să îngenuncheze.


Ulterior, protestatarii l-au încătușat și imobilizat pe scena Maidanului.


Guvernator din partea Partidului Regiunilor capturat de protestatari.

(UPDATE) Titușki îmbrăcați în haine de protestatari de pe Maidan împușcă în posturile MAI. Protestatarii au ocupat clădirea de radio și televiziune de stat din Kiev.

(UPDATE 15.34) 
Cântăreața Ruslana amenință că va intra în greva foamei daca UE nu intervine pentru a lua măsuri în Ucraina.


(UPDATE 15.15)
Casa Sindicatelor arde în continuare, din această dimineață.

(UPDATE 14.37) Serviciul de Securitate din regiunea Hmelnițk a tras focuri de armă în protestatari. Trei oameni au fost răniți, iar o femeie a fost împușcată în cap, transmite publicația Deni. Conform protalului unian.net, doamna este internată la Terapie Intensivă.

(ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE!)


(UPDATE 14.33)
Premierul polonez cere UE să impună sancțiuni în cazul celor vinovați de violențele din Kiev.

(UPDATE 14.10) Uniunea Europeană a anunțat pentru mâine, 20 februarie, o întâlnire între miniștrii europeni de Externe pe tema conflictelor din Ucraina.

(UPDATE 14.07) Un deputat și-a înaintat cererea de demisie din fracțiunea parlamentară a Regionarilor.

(UPDATE 14.05) Președintele Franței cere UE să-i sancționeze pe cei care se fac vinovați de conflictele din Ucraina.

(UPDATE 13.49) Poliția din Luțk a trecut de partea protestatarilor, cărora le oferă bastoane și scuturi.

(UPDATE 13.45) Uniunea Europeană anunță că va analiza posibilitatea de a impune sancţiuni responsabililor de represiunea care a avut loc în Ucraina. Declarația a fost făcută de către reprezentanta diplomaţiei europene, Catherine Ashton, relatează AFP.

Reprezentanta diplomaţiei europene, Catherine Ashton, a convocat miercuri dimineaţa o reuniune a ambasadorilor UE care se ocupă de probleme de securitate, în cursul căreia "vor fi analizate toate opţiunile, inclusiv cea a sancţiunilor împotriva unor responsabili de represiune şi încălcarea drepturilor omului", a anunţat ea într-un comunicat.

"Sperăm că statele membre" UE "vor putea să se pună de acord de urgenţă asupra măsurilor ţintite împotriva responsabililor de violenţă şi folosirea excesivă a forţei", a declarat preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

(UPDATE 13.44) Decesul a 19 din cei 25 de oameni care s-au stins din viață până acum pe străzile din oraș a parvenit în urma gloanțelor. Totodată, presă din țară scrie că doar noaptea trecută 18 mașini au ars.

(UPDATE 13.41) În piața Maidan s-au adunat la acest moment aproximativ 10 mii de oameni și peste 5 mii de colaboratori MAI și Berkut. 59 de persoane au fost arestate fiind suspectate de comiterea fărădelegilor din stradă.

(UPDATE 13.25) Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „În Ucraina are loc Revoluția maro. Vom folosi toată influența de care dispunem pentru a reinstaura pacea în teritoriu”.

(UPDATE 13.20) Poliția construiește baricade din beton

(UPDATE 13.14) Victor Ianukovici a anunţat că mâine, 20 februarie, pe întreg teritoriul Ucrainei va fi zi de doliu. Informaţia a fost publicată pe site-ul preşidenţiei. Potrivit decretului prezidențial, drapelele vor fi coborâte în bernă pe întreg teritoriul Ucrainei.

(UPDATE 13.11) Oficiul teritorial din Luțk este în flăcări.


(Drumurile blocate de către oamenii legii)

(UPDATE 12.37) Sute de ucraineni au blocat în această dimineață, unul dintre cele mai importante puncte de trecere de la frontiera cu Polonia, Korceva –Krakoveț. Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Poliției de Frontieră din Polonia.

(UPDATE 12.35) Uniunea Europeană se pregăteşte să aplice sancţiuni pentru cei care se fac vinovaţi de vărsările de sânge de la Kiev. Informaţia despre sancţiuni a fost anunţată de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Oficialul de la Bruxelles a chemat puterea şi opoziţia să revină la masa tratativelor ca să găsească soluţie pentru criză.

(UPDATE 12.33) Ministrul Afacerilor de Interne anunță că 10 colaboratori au murit. Un oficial din opoziție anunță că starea de urgență a fost instalată în toată țara. Consiliul municipal din Zakarpatia a fost ocupat de protestatari. Sediul MAI din Luțk a fost ocupat de protestatari. Băncile din centrul orașului Kiev sunt închise.


(UPDATE 12.24)
Cursele auto Chişinău - Kiev, de la orele 6.15 şi 20.30, au fost anulate, anunţă conducerea Autogării de Nord. O altă cursă spre Kiev, programată pentru ora 21.30, ar putea fi anulată.

(UPDATE 12.26) Poliţia din Cerkasî a blocat barajul de pe râul Nistru, scrie unian.net.

(UPDATE 12.18) Procuratura din Ternopolisk este ocupată de protestatari.(UPDATE11.25) Actualul premier interimar al Ucrainei acuză protestatarii de lovitură de stat. Circa 50 de "Titushki" și 20 de milițieni au distrus mai multe ambulanțe. Aceștia au spart geamurile și au tăiat cauciucurile mașinilor.

(UPDATE 11.23) Președintele Poloniei a încercat aseară să îl contacteze pe președintele ucrainean. Acesta din urmă nu i-a răspuns la apelul telefonic.

(UPDATE 11.14) Informația privind chemarea militarilor a fost oficial confirmată. Ministrul Apărării, Lebedev motivează acest gest prin faptul că depozitele cu arme și muniții ar trebui apărate. "Da am dat un astfel de ordin", a spus ministrul. Întrebat cum ăși argumentează acțiunea, oficialul a spus: "Pentru a întări paza bazei unde sunt armele".


(Căile de acces spre Kiev)

(UPDATE 10.59) Traseul Kiev-Ovruci este blocat. Unian scrie că circulaţia spre capitală ucraineană a fost blocată de două camioane fără plăcuţe cu numere de înmatriculare. Protestatarii au blocat cartierul Parlamentar, iar în Rada Supremă, opoziția a blocat ședința.

(UPDATE 10.58)
Oamenii sunt chemați să doneze sânge pentru cei care au fost răniți în ciocnirile violente.

(UPDATE 10.57) Potrivit unor surse, ministrul Apărării, Lebedev a chemat armata de la Dnepropetrovsk la Kiev. Informațiile nu au fost confirmate oficial.

(UPDATE 10.54) Ministrul de Externe al Suediei, Carl Bilt, susține că vinovat pentru decesele din această noapte este președintele Ianukovici, care are mâinile pline de sânge.

(UPDATE 10.45) Singura dată când a mai fost închis metroul în Kiev, a fost în 1941, când orașul se pregătea pentru război. Căile principale de acces în Kiev sunt blocate de posturile de poliție, TIR-urile și mașinile mari nu sunt lăsate să treacă. Microbuzele trec abia după ce fiecare pasager este interogat. Unii șoferi au ales drumurile din păduri pentru a ajunge în Kiev.

(UPDATE 10.18) Circa 20.000 de protestatari s-au adunat în Piața Maidan din Kiev. Cei mai mulți sunt amplasați în regiunea scenii, în timp ce pe lângă corturi sunt mai puțini oameni. Oamenii din apropierea scenei ascultă muzică, atmosfera fiind mai calmă la ora 10.00UPDATE

(09.41) Incendiul provocat de pneuri și lemne este unica barieră între Berkut și protestatari. Polițiștii încearcă să stingă focul cu ajutorul tunurilor de apă. Acvitiștii îndeamnă oamenii pe rețelele de socializare să ajute Maidanul cu penuri, lemne sau benzină, anunță liga.net. În Ivano-Francovsc au fost ocupate clădirile MAI, Serviciului de Securitate și Procuraturii.

(UPDATE 09.39) Trei minori și peste 350 de persoane s-au adresat la medici după asistență medicală. Un biroul al partidului de opoziție UDAR (V. Klitchko) și unul al partidului "Svaboda" din regiunea Dniepropetrovsk (estul Ucrainei) au fost incendiate noapte trecută de către persoane necunoscute. 371 de colaboratori MAi s-au adresat pentru primul ajutor, 349 dintre ei sunt internați, 74 au fost răniți prin împușcare, iar 9 au murit în urma rănilor provocate de gloanțe.

(UPDATE 09.30) Sediul Partidului Comuniștilor din Luțk a fost ocupat în această noapte de către protestatari. Activiștii au incendiat steaguri cu secera și ciocanul, iar ulterior au dat foc și sediului local al Partidului Regiunilor.

(UPDATE 09.06) Peste 50 de colaboratori Berkut au apărut pe strada Mihailovskoe, însă după o discuţie cu preoţii, aceștia s-au retras.


(Accesul spre Kiev este blocat)

(UPDATE 08.59) Discuțiile dintre liderii opoziției Arseni Iațeniuk și Vitali Kliciko cu președintele Victor Ianukovici s-au incheiet fară vreun rezultat. „Sunt foarte nefericit pentru că nu a fost de fapt nici un fel de discuție, pentru că președintele nu vrea să asculte ce spune opoziția. Președintele a cerut ca opoziția și protestatarii să pună capat demonstrațiilor. Acum este foarte important să nu mai aibă loc lupte”, a precizat Vitali Kliciko, unul din liderii opozitiei.

(UPDATE 08.57) Pentru a se proteja pe parcursul nopții, protestatarii au dat foc unor baricade și anvelope, încercuind practic cu un baraj de foc Piața Independenței din Kiev. Mai multe etaje ale clădirii sindicatelor din Piața Independenței, cartierul general al protestatarilor, au fost incendiate în timpul nopții, în urma asaltului forțelor speciale ale Ministerului de Interne.

(UPDATE 08.53) Protestari ciuruiți de gloanțe pe străzile Kievului. La primele ore ale dimineții, forțele de poliție au întreprins un nou asalt împotriva miilor de protestatari care și-au petrecut noaptea în Piața Independenței la Kiev. Ciocnirile violente dintre protestatari și fortele de ordine, începute marți, s-au soldat până acum cu cel puțin 18 morți și cu sute de răniți. Unii dintre cei decedați poartă urmele împușcării lor cu arme de foc.

(UPDATE 08.49) MAI anunță că 9 polițiști au decedat în timpul confruntărior.

(UPDATE 08.47) Espreso.tv scrie că potrivit informaţiilor publicate pe mai multe reţele de socializare, forţele de ordine încearcă să înconjoare Euromaidanul din toate părţile. 15 autobuze din Odesa se îndreaptă spre Kiev pentru a susţine protestele AntiMaidan.

(UPDATE 08.41) Metroul rămâne în continuare închis. Aeroporturile deocamdată funționează. În Lvov, activiștii au ocupat clădirile adminstrației publice locale și cele ale MAI pe care le-au "distrus".


(UPDATE 08.27)
Bilanț incredibil după 24 de ore de confruntări: 25 de morți peste 400 de persoane rănite sunt spitalizate. Prin urmare de la ora 10.20 18 februarie- 06.00 19 februarie, potrivit datelor operaționale pentru ajutor medical au cerut ajutor 351 de oameni care aveau leziuni și răni prin împușcare.


(Casa Sindicatelor)

(UPDATE 08.21) În Lviv soldații au încercat să pătrundă prin baricadele protestatarilor.  Activiști aprins punct de control al cazarmei și apoi - cazarma. Aceștia au dat foc la anvelope în jurul baricadelor, zbor grenade paralizante și petarde. Patru etaje ale clădirii au ars, iar tavanul s-a prăbușit. Pompierii au sosit la fața locului, și încă mai încearcă să stingă focul.

(UPDATE 08.17) Din cauza violenţelor de la Kiev, Guvernul a instituit stare de asediu. Toate şcolile şi grădiniţele şi-au anulat programul pentru ziua de astăzi, iar metroul a fost închis.

(UPDATE 08.15)
Ianukovici s-a adresat cu un mesaj către popor. Președintele Ucrainei a spus că principiul său de viață este că "niciun guvern nu merită nicio picătură de sânge vărsat pentru el."

(UPDATE 08:13)
Un jurnalist a murit, în această dimineaţă, la spitalul de urgenţă din Kiev. Agenţia Unian scrie că este vorba despre Veaceslav Veremii de la ziarul ucrainean "Vesti". Presa scrie, citând martori, că Veremii a murit din cauza rănilor cauzate de armă de foc.


Piața Maidan în această dimineață

(UPDATE 08.10)
Cinci microbuze din Livov au sosit pe Maidan. Cei ajunşi au spus că din Ucraina de Vest spre Kiev se îndreaptă o mulțime de autobuze cu activiști, scrie ZN.UA.

(UPDATE 08.05) Cel puțin douăzeci de persoane au murit în urma ciocnirilor violente din centrul Kievului de ieri, 18 februarie. Cu toate acestea, însă, numărul exact rămâne deocamdată necunoscut.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei în perioada 18-19 februarie au fost uciși 9 ofițeri de poliție. În același timp până în seara zilei de marți, 298 de polițiști au solicitat îngrijiri medicale. În total, au fost spitalizați 272 oameni ai legii, dintre care 59 au primit răni prin împușcare.

De cealaltă parte, Ministerul Sănătății a confirmat că până la orele 23.00, a zilei de marți, au murit 11 participanți la protestele de masă, iar 114 de persoane au fost spitalizate.
Totodată, aceeași sursă informează că din dimineața zilei de marți, pentru îngrijiri medicale s-au adresat 221 de persoane, dintre 114 au fost spitalizate.

Reamintim că, marți, 18 februarie, la Kiev urma să aibă loc ședința Radei Supreme, însă dimineața în fața clădirii parlamentului s-au adunat câteva mii de opozanți ai actualului guvern. Protestatarii au încercat să ia cu asalt Rada, acțiunea care a rezultat într-o confruntare dură cu forțele de securitate. Aceștia din urmă au folosit gaz lacrimogen și grenade paralizante. După câteva ore de confruntări, forțele speciale au reușit să elibereze cartierul guvernamental și să-i blocheze pe protestatari în limitele Pieței Independenței.

sursa: Timpul (TTM

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 18:43

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

„Să facem reforme de dragul reformei, că așa le este pe plac unor experți, nu contează că sunt nemți sau români... Noi trebuie să vedem care este interesul nostru național. Eu sunt de acord cu reforma APL, ea este necesară, dar sunt categoric împotriva reformei de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 Iunie 2020, ora: 16:18

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

Un nou lot de ajutor umanitar, ce conține măști medicale și echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali, antrenați în lupta cu COVID-19, a fost oferit astăzi țării noastre, de către Republica Populară Chineză.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 14:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 4 Iunie 2020, ora: 14:59

VIDEO / Aventura unor români care au furat două maimuțe scumpe dintr-un parc zoo din Madrid. Ce s-a întâmplat în final

VIDEO / Aventura unor români care au furat două maimuțe scumpe dintr-un parc zoo din Madrid. Ce s-a întâmplat în final

Un român de 23 de ani a fost arestat la Madrid, fiind acuzat că a furat două maimuțe dintr-un parc zoologic. Alți doi români, un bărbat și o femeie, sunt cercetați în stare de libertate în același caz.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 14:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 4 Iunie 2020, ora: 14:22

Zodiile de femei care vor cunoaște succesul. Sunt cele mai ambițioase

Zodiile de femei care vor cunoaște succesul. Sunt cele mai ambițioase

 Acestea sunt cele mai ambitioase femei ale zodiacului, drept pentru care ele vor ajunge foarte sus in viata.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 Iunie 2020, ora: 12:30

Un promotor al „moldovenismului civic” a fost angajat în guvernul PSRM+PDM / Legăturile lui Andrei Popov cu FSB-ul rusesc

Un promotor al „moldovenismului civic” a fost angajat în guvernul PSRM+PDM / Legăturile lui Andrei Popov cu FSB-ul rusesc

Fostul moderator de la TV8, Andrei Popov „revine” la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 11:53

Partidul Fake News al Socialiștilor din RM sponsorizează un grafic care manipulează

Partidul Fake News al Socialiștilor din RM sponsorizează un grafic care manipulează

Partidul Socialiștilor este „foarte iubit” de cetățeni, dacă este să dai crezare unui sondaj difuzat intens de socialiști și trustul lor mediatic.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 11:30

Diacov crede că Dodon are prima șansă să câștige alegerile. Va fi mai „moldovean, mai european”

Diacov crede că Dodon are prima șansă să câștige alegerile. Va fi mai „moldovean, mai european”

Liderul democrat, Dumitru Diacov a oferit un interviu pentru Radio Europa Liberă.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 4 Iunie 2020, ora: 11:24

ZECE CELE MAI BUNE DESENE ANIMATE de la Pixar pentru copii și adulți deopotrivă!

ZECE CELE MAI BUNE DESENE ANIMATE de la Pixar pentru copii și adulți deopotrivă!

Studioul de animație Pixar a câștigat de multă vreme încrederea copiilor și a părinților cu desenele animate. Lampă mică Luxo Jr înseamnă că ne așteaptă o poveste amuzantă sau tristă, dar cu siguranță reverență despre prietenie, familie, dragoste și valori.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 Iunie 2020, ora: 11:14 de George Simion

Așa arată Tratatul de pace de la Trianon. De ce este acest tratat deosebit de important pentru România

Așa arată Tratatul de pace de la Trianon. De ce este acest tratat deosebit de important pentru România

Tratatul de pace semnat la 4 iunie 1920 în Palatul Trianon (Versailles) între Puterile Aliate și Ungaria, prin care se consfințea, în plan internațional, recunoașterea unirii Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România în urma istoricului...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 4 Iunie 2020, ora: 11:03

Misiune îndeplinită: Gâsca Victoria a ajuns in Siberia!

Misiune îndeplinită: Gâsca Victoria a ajuns in Siberia!

Gâsca cu gât roșu Victoria, monitorizată prin satelit în cadrul proiectului „Life for Safe Flight”, a avut nevoie de aproape 3 luni pentru a ajunge din România în locurile de cuibărit din nordul îndepărtat al Siberiei. În total a zburat...

( ) Citeşte tot articolul

Justiție 4 Iunie 2020, ora: 10:57

justiția vs afaceri CAZUL ROGOB. Procurorii acuză formarea unui grup criminal organizat și un prejudiciu de 133 de milioane. Avocații: „Sunt presiuni asupra companiei pentru a ceda acțiunile”

CAZUL ROGOB. Procurorii acuză formarea unui grup criminal organizat și un prejudiciu de 133 de milioane. Avocații: „Sunt presiuni asupra companiei pentru a ceda acțiunile”

Administrația Companiei Rogob, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din Republica Moldova, este cercetată penal pentru abuz de serviciu în favoarea unui grup criminal organizat. Șeful interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cazuri Speciale...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 Iunie 2020, ora: 10:30

„A fost ARUNCATĂ de la etajul 16”? / Oare putea un om care s-a programat la medic să se sinucidă?

„A fost ARUNCATĂ de la etajul 16”? / Oare putea un om care s-a programat la medic să se sinucidă?

Eliza Medvedtschi, tânăra căzută în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuit din sectorul Ciocana al capitalei, a fost petrecută ieri pe ultimul drum. Familia tinerei nu crede în versiunea poliției că fata s-ar fi sinucis. Elena Mocrousov, maestru emerit al sportului, doctor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 4 Iunie 2020, ora: 09:42

George Floyd a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu câteva săptămâni înainte de moarte

George Floyd a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu câteva săptămâni înainte de moarte

George Floyd, bărbatul afro-american a cărui moarte în timpul arestării sale de către poliţie a fost detonatorul protestelor din ultima săptămână din SUA, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în data de 3 de aprilie, cu aproape două luni înainte de deces şi...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 09:02

PDM va rupe alianța cu PSRM de „dragul” legii ONG-urilor sau scenetă politică cu „băiatul bun și băiatul rău”

PDM va rupe alianța cu PSRM de „dragul” legii ONG-urilor sau scenetă politică cu „băiatul bun și băiatul rău”

Partidul Democrat va vota legea ONG-urilor în lectura a 2-a, chiar dacă președintele Igor Dodon atenționat recent formațiunea că un astfel de gest ar putea duce la ruperea coaliției, informează cotidianul.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 Iunie 2020, ora: 08:09

START TURISM! Din 15 iunie vor fi RELUATE cursele aeriene regulate și charterelor regulate de pasageri

START TURISM! Din 15 iunie vor fi RELUATE cursele aeriene regulate și charterelor regulate de pasageri

Decizia a fost luată la 3 iunie de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 Iunie 2020, ora: 07:56

VIDEO Pavel Filip comentează mita luată de Dodon de la Plahotniuc: „Imaginile cu siguranță i-au ȘOCAT pe cetățeni”

Pavel Filip comentează mita luată de Dodon de la Plahotniuc: „Imaginile cu siguranță i-au ȘOCAT pe cetățeni” Foto: simbol

Într-un interviu pentru PS News, președintele Partidului Democrat din R. Moldova, Pavel Filip a comentat imaginile video unde Igor Dodon primește o pungă cu bani de la Plahotniuc.

( ) Citeşte tot articolul

Criza 4 Iunie 2020, ora: 07:41

Catastrofă ecologică în Siberia după ce 20 MII de tone de motorină s-au scurs într-un râu. Imaginile dezastrului

Catastrofă ecologică în Siberia după ce 20 MII de tone de motorină s-au scurs într-un râu. Imaginile dezastrului

 Imaginile care au circulat online arată o situaţie îngrozitoare în aprioprierea oraşului Norilsk în zona artică a Rusiei, unde a fost introdusă stare de urgență, după ce aproape 20.000 de tone de motorină s-au scurs dintr-un rezervor de combustibil. Scurgerea a...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)