Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Ultima oră 22 Martie 2016, ora 17:54

(BRUXELLES SUB ATAC TERORIST +18 / VIDEO - FOTO) Teroriștii au folosit bombe artizanale umplute cu cuie. Autoritățile belgiene au decretat trei zile de doliu național

Marime Font

Două explozii au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, puţin înainte de ora locală 8 dimineaţa, anunţă RT. 

(UPDATE 16.57) O piaţetă din faţa bursei din Bruxelles a devenit o imensă tablă pentru cei care vor să scrie cu cretă mesaje de sfidare sau solidaritate - The Guardian


(UPDATE 16.55) Autoritățile belgiene au decretat trei zile de doliu național.


(UPDATE 16.49) Două gări din Bruxelles ar urmă să se redeschidă la 15.00 GMT (17.00, ora României), cu prezenţa militară sporită, afirmă ziarul La Libre. Două gări importante din Bruxelles se vor redeschide la ora 15.00 GMT (17.00, ora României), pentru a permite desfăşurarea traficului spre şi dinspre capitală belgiană, însă gara centrală va rămâne închisă pentru moment, a anunat poliţia, potrivit ziarului citat.

Măsurile de securitate la gările de sud şi de nord din Bruxelles vor fi întărite cu 500 de militari, a precizat La Libre.

(UPDATE 16.45) Clădirea Berlaymont unde se află Comisia Europeană este evacuată, conform VTM. Această este golită pentru ca poliţia să poată efectua o verificare de securitate amănunţită.


(UPDATE 16.40) Cel puţin 31 de persoane au fost ucise, iar alte 200 sunt rănite în atentatele comise marţi în Bruxelles, anunţă primarul oraşului, Yvan Majeur.

(UPDATE 16.30)  Potrivit celui mai recent bilanț oficial, numărul răniților a ajuns la 198. 106 oameni au fost răniți în explozia de la metrou, iar 92 - în atentatele de la metrou.

(UPDATE 16.10) 

(UPDATE 16.00) O vestă cu explozibil nedetonata, despre care se crede că a aparţinut unui al treilea terorist de pe Zaventem, a fost descoperită pe aeroport, potrivit difuzorului privat VTM. Această a fost detonată de detaşamentul de dezamorsare al forţelor de ordine.

(UPDATE 15.45)


(UPDATE 15.34) Imagini cutremurătoare suprinse pe aeroportul Zaventem au fost publicate, la scurt timp după cele două explozii.


(UPDATE 15.30) O centrală nucleară din provincia Belgiana Liege a fost evacuată de urgenţă. 

(UPDATE 15.12) Surse din spitalele belgiene spun că teroriștii au folosit bombe artizanale umplute cu cuie, pentru a provoca pagube cât mai mari. Pe de altă parte, ministrul Sănătății a spus că încă mai sunt oameni blocați în metrou.


(UPDATE 14.53) Nou bilanţ: 20 de morţi la metrou şi 14 la aeroport

(UPDATE 14.50) Un diplomat sloven a fost rănit în explozia de la metrou în timp ce se ducea la serviciu. Ministrul de externe din Slovenia a spus că viaţă acestuia, aflat în spital, nu este în pericol


(UPDATE 14.38) Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacurile de marţi de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agenţia Amaq News, apropiată teroriştilor, citată de Russia Today.

Anterior, susţinătorii Statului Islamic au salutat, pe reţelele de socializare actele teroriste. „Statul vă va obliga să vă reevaluaţi calea de o mie de ori înainte să aveţi curajul de a ucide din nou musulmani şi să ştiţi că musulmanii au acum un stat care să îi apere”, a scris un susţinător al grupării pe Twitter.


(UPDATE 14.36) Potrivit canalului de ştiri belgian RTBF, o armă Kalashnikov a fost găsită în sala de plecări a aeroportului Zaventem

(UPDATE 14.32) Bilanţul oficial este în acest moment de 26 de morţi şi 136 de răniţi , după ce ministrul belgian al sănătăţii a spus că 11 persoane au fost ucise şi 81 rănite în exploziile din aeroport iar operatotul metroului a transmis că la Maelbeek au murit 15 şi au fost rănite 55.

(UPDATE 13.07) Cel puţin 15 morţi şi 55 de răniţi dintre care 10 sunt în stare gravă, în explozia de la metrou. Bilanţul este în creştere.

(UPDATE 12.46) Presa belgiană scrie despre o nouă explozie la Rue de la Loi. Se pare că este o explozie controlată de autorităţi prin care au detonat un obiect suspect. Explozia s-a produs într-o zonă izolată

(UPDATE 12.44) Evacuarea pasagerilor în momentul exploziei de la metrou

(UPDATE 12.41) Pe de altă parte, poliția belgiană a negat zvonurile că înaintea exploziilor din aeroport s-ar fi auzit focuri de armă. La aeroportul Zaventem a fost un singur atacator sinucigaș, mai spun autoritățile.

(UPDATE 11.58) Apare o prima reacţie din Rusia, care critică NATO: "În timp ce (şeful Nato Jens) Stoltenberg este ocupat să se lupte cu imaginara "ameninţare rusească" şi trimite trupe în Letonia, oamenii sunt aruncaţi în aer sub nasul său", a declarat preşedintele comisiei de politică externă din Duma de stat, Alexei Pushkov, citat de The Guardian.

(UPDATE 11.56) Ce puţin 21 de oameni au murit în exploziile de la Bruxelles, potrivit unui bilanţ provizoriu oferit de pompieri, scrie AFP.

(UPDATE 11.54) Aeroportul Zaventem este închis până mâine la ora 06:00.  Toate trenurile Eurostar dintre Bruxelles şi Londra au fost suspendate.

(UPDATE 11.52) Conform VRT, bomba de la staţia Maelbeek se află în metrou.

(UPDATE 11.47) Locul în care a avut loc explozia din aeroport

(UPDATE 11.30) Explozia din metrou a avut loc între staţia Maelbeek şi staţia Arts-loi, în plin centru al cartierului european din Bruxelles, la ora 9,01. Bilanţul nu este cunoscut încă la acest stadiu, dar postul de radio BRT vorbeşte despre cel puţin zece morţi în exploziile din metrou. Mai mulţi martori vorbesc despre numeroase ambulanţe care merg spre centrul oraşului.

(UPDATE 11:27) Principala gară din Bruxelles este închisă.

(UPDATE 11.23) Celula de criză le cere belgienilor să "rămână unde sunt" (Reuters).

(UPDATE 11.20) În Bruxelles nu mai circulă autobuzele, tramvaiele şi metroul (AFP).

(UPDATE 11.17) Potrivit ultimelor date, în urma exploziilor de la metrou și-au pierdut viața 10 persoane. 

(UPDATE 11.15) Universitatea din Bruxelles este evacuată.

(UPDATE 11.12) Au fost atacuri la patru staţii de metrou, transmite un ziarist BBC pe twitter: Schumann, Maelbeek, Art Loi şi încă una al cărei nume nu îl cunoaştem momentan.


(UPDATE 11.10) Bruxelles se blochează încetul cu încetul. După aeroport şi metrou, şi muzeele s-au închis.

(UPDATE 10.57) Potrivit datelor oferite la această oră numărul victimelor crește. Este vorba despre 13 morți și 35 de răniți pe aeroport.

(UPDATE 10.55)  MAEIE anunță că ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei menţine contactul cu autorităţile belgiene în vederea clarificării dacă printre victime sunt sau nu cetăţeni ai Republicii Moldova şi va acorda asistenţa consulară de specialitate în caz de necesitate.

(UPDATE 10.51) Toate stațiile de metrou din Bruxelles au fost închise, anunță dawn.com.

(UPDATE 10.47) Potrivit presei din Bruxelles atacurile au fost lansate de sinucigași. 

(UPDATE 10.45) În urma exploziei de la metrou au fost rănite 7 persoane.

(UPDATE 10.40) Potrivit datelor oferite de oficiali, în urma exploziilor de pe aeroportul din Bruxelles și-au pierdut viața 10 persoane, iar 30 au fost rănite.

(UPDATE 10.30) Încă o explozie a avut loc marţi dimineaţă în Bruxelles, de dată această la metroul Maelbeek, anunţă ziarul La Libre Belgique. Explozia de la metrou a avut loc după dublă explozie de la aeroportul Bruxelles.

Presa străină menționează că explozia a avut loc la o stație de metrou din apropierea unei organizații UE.


(UPDATE 10.26) Avioanele ce urmează să aterizeze pe aeroportul din Bruxelles sunt redirecționate către alte aeroporturi.


(UPDATE 10.20)

 

(UPDATE 10.15) Momentul exploziei:


(UPDATE 10.11) În urma exploziei au murit 14 persoane și alte 30 au fost rănite, anunță postul tv RTL.

(UPDATE 10.07) 

BREAKING NEWS: 11 MORȚI ÎN DOUĂ EXPLOZII PE AEROPORTUL BRUXELLESMai multe detalii AICI: http://goo.gl/xu1S8N

Posted by Gandul on 22 Martie 2016

(UPDATE 10.05) O cursă Tarom care trebuia să aterizeze pe aeroportul din Bruxelles a fost redirecționată către Amsterdam.

(UPDATE 10.00) A fost activat planul de catastrofă. Și traficul feroviar spre și dinspre aeroport a fost întrerupt.

(UPDATE 09.59) 

(UPDATE 09.55) Antrenorul român Mircea Rednic a relatat la Digi24 că fiica sa se afla pe aeroportul din Bruxelles și că vorbea cu ea la telefon chiar în momentul în care s-au auzit exploziile. Luana Rednic a povestit și ea că a văzut mai multe persoane rănite. Ea a relatat momentul exploziei - în zona centrală a aeroportului, lângă un restaurant - și a povestit cum a fost evacuată.

"Ambele bombe au fost la plecări şi înainte de controlul de securitate. M-a luat un domn, m-a tras de mâna, m-a băgat în biroul lui şi ne-am pus sub masă cu toţi şi am aşteptat să mai vedem ce se întâmplă. Căzuse tavanul, era praf, fum, nu mai ştiu ce a fost. Am luat-o la fugă, m-a prins domnul şi după vreo 15 minute s-a evacuat tot aeroportul. Acum suntem pe pistă. Nu am aflat nimic. S-au mai auzit focuri de arme. În afară că am văzut răniţi pe jos, eram disperată să ies mai repede", a declarat Luana Rednic.

(UPDATE 09.50) Purtătorul de cuvânt al poliției belgiene anuță că sunt mai mulți morți și răniți, potrivit NBC News. Presa belgiană vorbește de 11 morți și 25 de răniți, dar informațiile nu sunt confirmate.

(UPDATE 09.45) 

(UPDATE 09.43) Din primele fotografii și clipuri publicate de presa internațională se vede că ferestrele clădirii aeroportului au fost sparte.

Agențiile de presă anunță că mai multe persoane au fost rănite. Un pasager aflat pe aeroport, aflat în curs de evacuare, relata că sunt 10 răniți. Totuși, informația nu a putut fi încă verificată.

Toate cursele aeriene au fost anulate, iar avioanele care urmau să sosească aici au fost deviate.

Aeroportul Zaventem, cel mai mare din Belgia și unul dintre cele mai mari din Europa, se află în apropiere de sediul NATO de la Bruxelles. În februarie 2016, peste 1,5 milioane de pasageri au trecut prin acest aeroport.


(Știre inițială) Potrivit unor martori, citaţi de Le Figaro, există mai mulţi răniţi. Aeroportul a fost evacuat şi toate zborurile au fost anulate.

Reuters scrie că mai multe explozii au fost auzite marți dimineață la aeroportul internațional din Bruxelles, care a fost închis, potrivit presei belgiene. Potrivit Reuters, mai multe persoane au fost rănite.

(Ştire în curs de actualizare) 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)