Actualitate

(LIVE 10 TV) Cod Galben: Vinul Moldovei. O legendă Vie

Evenimentul marchează tradițiile bogate ale vinificației de la noi, care datează tocmai din secolul al 15-lea. De-a lungul anilor, sărbătoarea a schimbat mai multe locații și concepte. În 2016 însă, aceasta revine în Piața Marii Adunări Naționale. 

Ce activități au pregătit autoritățile și prin ce metode vor atrage turiști vinăriile, vom încerca să aflăm, în prima parte a emisiunii, de la Vlad Grosu, vice-directorul Oficiului Național al Viei și Vinului. Totodată, prin Skype se vor conecta reprezentanți de la doi mici producători de vinuri. În a doua jumătate, vom discuta despre cultura de consum licorii lui Bahus, iar în platou se va alătura somelierul Nicolae Luca, cel care ne va face și o mică demonstrație.

 

Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și evident pe timpul.md.

Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *