(LIVE 10 TV) Cod Galben: În domeniul construcțiilor scopul scuză mijloacele

publicat în Actualitate pe 26 Octombrie 2016, 18:02

Un lot de teren în Chișinău, poate deveni oricând mărul discordiei între cetățeni. De obicei, în joc sunt puse milioane de lei, iar în opinia proprietarilor, scopul scuză mijloacele. Fiecare își dorește o casă în capitală, unii însă aplică metode nu tocmai legale atunci când inițiază procesul de construcție.

Cine este obligat să verifice corectitudinea lucrărilor, ce pedepse există pentru cei care încalcă regulamentul și care este rolul Ministerului Construcțiilor, voi încerca să aflu de la Ion Curmei, șeful adjunct al Inspecției Teritoriale în Construcții „Centru” a Municipiului Chișinău și de la Nicolae Leșan, avocat. Totodată, la telefon vor interveni câteva persoane care se confruntă cu probleme în acest domeniu. 

 
Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și evident pe timpul.md.

Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.Timpul.md