Actualitate

Accident GRAV: Cel puţin opt persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râu // FOTO

"Două victime sunt în continuare căutate. Se continuă căutările cu scafandri şi bărci pneumatice. Acolo, apa are o adâncime de 7 metri. O singură persoană a reuşit să se autoevacueze, pasagerul din dreapta-faţă", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Potrivit acestuia, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, el dispunând de nişte bănci improvizate. Microbuzul transporta muncitori forestieri din Ardeal către localitatea Săvineşti.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o barcă de salvare şi două echipaje medicale SAJ. De asemenea, a fost dislocat un echipaj de scafandri de la ISU Bacău. 

Cauza accidentului din judeţul Neamţ: Explozia unui pneu

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ au declarat, joi, că una dintre cauzele accidentuui ar putea fi explozia unui pneu al microbuzului implicat în tragicul accident care a avut loc în localitatea Viişoara, din comuna Alexandru cel Bun.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului reiese că o explozie a unui pneu sau alte probleme tehnice au dus la producerea accidentului rutier. Vehiculul era condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea nemţeană Săvineşti. Deocamdată nu se cunosc alte detalii, urmează a fi stabilite în urma efectuării necropsiei", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Elena Bulgărea.

Potrivit acesteia, autoutilitara privată transporta muncitori forestieri din zona Ardealului în judeţul Neamţ, lucrătorii revenind acasă de Sărbătorile Pascale.



Sursa: midiafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *