Actualitate

Activitatea centrul ceho-moldovenesc pentru cooperare economică, a început

Aceasta structură noua este destinata să fie o punte de legătură între oamenii de afaceri din Republica Ceha si Moldova în drumul lor spre export și investiții cu succes.
Obiectivul principal al Centrului este de a simplifica procesul la maxim și de a reduce durata de promovare a produselor pe piețele noi, precum și de a susține în continuare dezvoltarea afacerilor în străinătate.
Centrul va ajuta companiile cehe și moldovenesti sa găseasca parteneri potențiali de cooperare, va oferi asistență practica pentru stabilirea contactelor și va asigura cu informații respective despre oportunitățile de a face afaceri in ambele țări.

Forma de bază a acestor sarcini va fi organizarea evenimentelor diferite, atât în străinătate cît și în Republica Cehă.
Conducătorii Centrului speră să creeze un loc special unde oamenii de afaceri din Moldova și Republica Ceha ar putea obține un ajutor practic cu privire la orice problemă legată de relațiile comerciale și economice dintre aceste două țări.
Centrul crede că aceasta noua platformă va servi nu numai pentru creșterea interesului față de produsele tradiționale moldovenești, dar, de asemenea, va fi un loc de comunicare și de desfășorare a activitățiilor culturale.
La sfârșitul anului 2016 delegația Centrului intenționează să viziteze Republica Moldova. Sunt deja programate o serie de întâlniri cu antreprenori și funcționari oficiali.

Primile evenimente cu participarea oamenilor de afaceri creatorii Centrului intenționează să le petreacă la începutul anului 2017, în Praga și în Chișinău.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *