Actualitate

Actorii din serialul „Friends” se vor reuni pentru un episod special în continuarea seriei / VIDEO

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer vor fi în noile scene filmate.

Perry este cel care a dat vestea fanilor distribuind într-o reţea socială o fotografie cu distribuţia serialului din anii ’90 cu explicaţia „It’s happening" (Se întâmplă).

Toţi colegii săi au distribuit aceeaşi postare. Noul episod nu are scenariu şi nici titlu.

„Cred că putem vorbi despre momentul în care se reîntâlnesc toţi – îi readucem la un loc pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un episod special care va fi difuzat împreună cu toate episoadele vechi”, a arătat Kevin Reilly, responsabil cu conţinutul viitoarei platforme.

Serialul „Friends” a fost difuzat din 1994 până în 2004. Ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite, cea mai mare audienţă a unui episod dintr-un serial al deceniului.

 

Serialul a găsit un nou public în perioada în care a fost disponibil pe platforma Netflix, unde a fost al doilea cel mai urmărit serial în 2018.

Zvonurile privind posibilitatea realizării unui nou episod special au apărut în luna octombrie, când Aniston a distribuit o fotografie în care actorii apăreau împreună.

HBO Max a cumpărat drepturile de difuzare pentru toate episoadele de până acum pentru 425 de milioane de dolari, arată BBC.

Actorii sunt implicaţi şi în producţia noului episod. Fiecare ar primi câte 2,5 milioane de dolari pentru apariţia în noile scene filmate, arată Variety. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *