Sănătate

Băutură tonică ce previne răceală de vara

Răceală de vara apare de cele mai multe ori când trecem de la căldură de afară, într-o camera foarte răcoroasă, în care funcţionează aerul condiţionat. Totodată consumul de lichide reci şi îngheţată sau statul prea mult la piscină pot declanşa o răceală de vara.

Simptomele răcelii de vara sunt aceleaşi că ale oricărei răceli: nas înfundat, dureri în gât, febra, tuşe şi frisoane. Sistemul imunitar este slăbit şi nu poate proteja organismul aşa cum ar trebui. Este extrem de frustrant să fii răcit în mijlocul verii, când temperaturile sunt ridicate şi toată lumea se simte bine. De aceea este esenţial să previi o astfel de problema de sănătate şi să îţi păstrezi o imunitate puternică.

Poţi face asta cu ajutorul acestie băuturi tonice. Este extrem de gustoasă şi plină de nutrienţi care vor avea grijă de organismul tău şi vor susţine sistemul imunitar. În plus, substanţele pe care acest suc le conţine sunt anticancerigene şi te protejează şi de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Ingrediente:
– sucul de la o portocală
– un linguriţă de ghimbir dat prin răzătoare
– o lingură de miere de albine organică
– un vârf de linguriţă de turmeric

Se amestecă toate ingredientele într-un blender şi se bea un astfel de suc pe zi, timp de cel puţin o săptămâna. Ghimbirul curată organismul de toxine şi stimulează circulaţia sângelui, iar totodată ajută corpul să se protejeze de boli. Mierea de albine acţionează că un antibiotic natural şi turmericul este un antioxidant extrem de puternic. Sucul de portocale este bogat în vitamina C, are un gust proaspăt şi te revigorează încă de la începutul zilei. Bea acest suc la micul dejun sau ori de câte ori te simţi obosit. 

Teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *