Culinar.md

Brioşe cu şuncă, cheddar şi ouă, gata în 20 de minute

Ingrediente
spray de gătit pentru tigaie
12 felii de şuncă
brânză cheddar rasă
12 ouă mari
sare kosher
piper proaspăt măcinat
pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare
Ai nevoie de o tavă pentru 12 brioşe pe care să o dai cu spray de gătit. Între timp, lasă cuptorul să se încălzească la cel mult 200 de grade. Pe fiecare secţiune a tăvii, în locul unde ar trebui să pui brioşele adaugă câte o felie de şuncă peste care pui cheddar. Mai apoi, pune câte un ou la fiecare şi adaugă sarea şi piperul. Lasă-le la cuptor timp de 12-15 minute până când oul este gata şi adaugă deasupra pătrunjelul proaspăt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *