Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi păianjeni?

Ce înseamnă când visezi pânză de păianjen?
Atunci când visezi că te încurci în pânză de păianjen şi nu mai poţi scăpa este semn că îţi dau de furcă propriile planuri, propriile intenţii şi acţiuni cărora nu mai ştii cum să le faci faţă. Intri în conflict cu tine însuţi şi îţi vine greu să găseşti o rezolvare pentru problemele din prezent. Pe de altă parte dacă pânza de păianjen este la tine acasă – este semn că vei avea un conflict cu cineva din familie, posibil cu mama sau un membru apropiat al familiei.

Din punct de vedere simbolistic, pânzele de păianjen sunt simbolul creaţiei proprii, al strădaniilor şi al eforturilor pe care le depunem zi de zi. De asemenea, ele reflectă creativitatea şi imaginaţia noastră şi chiar dacă visezi că te încâlceşti în pânză de păianjen şi nu poţi scăpa asta înseamnă că dacă te bagi în anumite probleme, tot tu vei avea puterea să te eliberezi şi să găseşti soluţia perfectă pentru a ieşi basma curată. Această interpretare este valabilă mai ales dacă visezi că dai pânza jos de pe tine; în acest caz s-ar putea spune că vei avea şanse de câştig deoarece este semn că te cureţi de ceva negativ şi te vei simţi învingător asupra răului care îţi macină sufletul.

Ce înseamnă când visezi păianjen cu cruce?
Un păianjen cu cruce anunţă că ai de-a face cu o persoană negativă în viaţa ta, o persoană care vrea să îţi facă rău deşi predică numai bine. Este semn că vei avea parte de experienţe neplăcute legate de sănătatea ta, dar cel mai important: trebuie să fii atent la modul în care propriile gânduri se leagă de bunăstarea organismului tău. Păianjenul cu cruce reprezintă, astfel, subconştienul tău şi modul în care te raportezi la starea ta de sănătate. Dacă eşti o fire distructivă şi ai accese de ipohondrie acest vis anunţă faptului că te poţi influenţa singur din punct de vedere negativ sau că există în anturajul tău persoane care evidenţiază constant faptul că te simţi rău, că nu arăţi bine şi astfel îţi induce senzaţia că eşti o fire bolnăvicioasă.

Dacă visezi păianjeni mulţi este semn că te simţi atacat din toate Ce inseamna cand visezi paianjeni Interpretarea visului in care apar paianjeni 3părţile şi există în jurul tău persoane care îţi vor răul. Atenţie mai ales la aceia care se dau drept prieteni.

Dacă visezi că omori un păianjen este semn că ai curaj să îţi înfrunţi problemele şi implicit pe aceia care încearcă să te tragă în jos. Acest vis anunţă faptul că ieşi victorios din lupta cu duşmanii tăi.

Dacă visezi păianjen alb este semn că există şanse mari să te vindeci de afecţiunile pe care le ai în prezent sau că vei primi veşti bune cu privire la starea ta de sănătate.

Prin urmare, principalele semnificaţii de care trebuie să ţinem cont atunci când visăm păiajeni este forma, culoarea, dar mai ales starea păianjenului din vis cât şi celelalte simboluri apărute. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *