Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:24
Abonamente

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora 08:40

Ce le aduce zodiilor solstițiul de iarnă din 2019, cu Soarele în Capricorn

Marime Font

Data de 22 decembrie reprezintă începutul iernii astronomice, marcată de solstițiul de iarnă. Acesta coincide cu semnul cardinal al Capricornului și cu punctul cel mai nordic al axei solstițiale, ce leagă semnul Racului de cel al Capricornului.

Axa solstițială este o adevărată axă a destinului, de-a lungul căreia se desfășoară energii cosmice incredibile, care ne conduc existența. Este vorba despre așa-numitele energii karmice, care curg de-a lungul generațiilor și ne leagă de strămoși, pentru că destinul nostru actual este conectat cu toate destinele celor din care ne tragem.

Solstițiul de iarnă de pe data de 22 decembrie 2019 este punctul nodal al acestor energii karmice, care sunt amplificate de puterea astrului solar ce tranzitează semnul Capricornului.

Loading...


Asupra zodiilor se produc adevărate schimbări de destin, ce deschid noi drumuri pentru anul care urmează. Haideți să le descoperim împreună!

Influențele solstițiului de iarnă în viața zodiilor

Berbec
Solstiţiul de vară influenţează viaţa zodiilor
Semnul Berbecului, un semn de foc, caracterizat prin corectitudine și spirit moral, este pus la încercare în această iarnă prin diferite influențe astrale, dar și prin amprente karmice. El va trebui să găsească un echilibru între respectarea normelor și tradițiilor și nevoia de libertate pe care a resimțit-o în ultimul timp. Va trebui să fie mai atent la propriile dorințe și să iasă din „corsetele” obligațiilor și normelor, fără a aluneca însă în libertinaj și imoralitate. Are de dus niște datorii transgeneraționale sau din vieți anterioare, respectiv să aibă grijă de anumite persoane care îi cer ajutorul. Dar trebuie să găsească o cale de mijloc, pentru a se ocupa și de lucrurile care îi fac bine.

Taur
Săgețile lui Cupidon te nimeresc din plin în această iarnă și ești capabilă să faci gesturi extreme, de dragul unei persoane care s-a ivit în viața ta. Este un moment de cotitură pentru tine, pentru că această nouă dragoste te poate face să cheltuiești foarte mulți bani sau să faci o schimbare importantă legată de statutul tău familial. Această schimbare din viața ta aduce pierderi materiale considerabile, conducându-te în final pe o cale karmică, spre o zonă de analiză personală și spiritualitate.

Gemeni
Solstițiul de iarnă activează în tine energii benefice, care îți vor schimba viața, mai ales în domeniul profesional. Inteligența pe care o deții și tenacitatea adusă de intrarea Soarelui în Capricorn vor conduce către o avansare în ierarhie sau către o creștere salarială consistentă. Este posibil ca noul loc de muncă sau postul pe care îl vei ocupa să-ți deschidă căi importante și în evoluția personală, pentru că vei întâlni anumite persoane care îți vor fi mentori și îndrumători.

Rac
Axa destinului unește punctul solstițial de vară, aflat în zodia Racului, de cel de iarnă, din zodia Capricornului. De aceea, Racul va începe niște proiecte pe cont propriu; de exemplu, își va deschide o afacere ori va intra într-un proiect artistic sau care ține de comunicare și publicitate. În plan social, gradul său de vizibilitate va crește, va deveni mult mai activ în diverse cercuri culturale sau educaționale, iar acest lucru îi va schimba complet imaginea despre sine. Este o vreme a răsturnărilor de destin, care îl va conduce dinspre zona sa de confort către împlinirea unor ambiții mai vechi.

Leu
Soarele, astrul care te guvernează, va intra într-un semn de pământ, care îți inhibă natura luminoasă și expansivă. Iată de ce, începând cu solstițiul de iarnă, va trebui să te confrunți cu vechi tipare karmice, care își fac apariția în mod ciclic în viața ta. Va fi o perioadă de pierderi materiale, despărțiri amoroase sau anonimat profesional, perioadă care îți va pune la încercare rezistența psihică. Pentru că Soarele este în Capricorn, vei avea totuși un dar: perseverență și capacitate de efort pe termen lung, care te vor ajuta să traversezi cu bine aceste încercări de natură karmică.

Fecioară
Odată cu solstițiul de iarnă, prioritățile tale se schimbă și vei pune semințele unui nou traseu de viață. Te vei descătușa de legături toxice, atât în mediul profesional, cât și în viața personală, și te vei concentra pe ceea ce poți clădi cu mâna ta, fără dependențe și ajutor din afară. Gradul tău de libertate va crește și vei merge spre o direcție pe care ți-ai dorit-o de mult timp. Te vei simți mult mai în acord cu ființa ta profundă, mai ales că sfârșitul de an îți va scoate în cale o iubire autentică.

Balanță
Sfârșitul de an te va întâmpina cu o energie debordantă care va face lucrurile să crească în jurul tău. Planurile tale vor prinde viață, iar cei apropiați te vor sprijini în tot ceea ce îți dorești. Mai mult decât atât, îți vor ieși în cale protectori și oportunități neașteptate, pentru că ai atins anumite puncte energetice magice pe axa destinului tău. Ceea ce începi acum, fie că este vorba de un curs, de o afacere sau de o legătură sentimentală, va prinde rădăcini și se va transforma într-un proiect de lungă durată, care îți va schimba viața.

Scorpion
O frumoasă poveste de dragoste, începută odată cu solstițiul de iarnă, te face să trăiești la maximum ultimele zile ale anului. Chiar dacă ești singură sau într-o relație, te vei arunca fără rețineri în acest vârtej amoros, care te va bulversa cu totul. Nu vrei să asculți de niciun sfat al prietenilor, te lași purtată de focul inimii, pentru că în interiorul tău simți că cel care a intrat în viața ta nu este o persoană întâmplătoare, ci te va ajuta să înveți o anume lecție karmică.

Săgetător
Tranziția Soarelul prin Capricorn te face să fii mai organizată și mai puțin aventuroasă, să-ți urmărești cu o mai mare perseverență scopurile. Încercarea sfârșitului de an este, pentru tine, cea de a-ți investi energia în anumite proiecte pe termen lung, în loc s-o risipești pe acțiuni mărunte. Fie că pui bazele unui parteneriat profesional sau a unuia sentimental, miza ta este cea a asumării de obligații și responsabilități. Este posibil să spui da unei cereri în căsătorie sau să semnezi un contract pe termen lung.

Capricorn
Solstițiul de iarnă deschide o nouă epocă pentru tine, în care vei ieși din anonimat, mai ales că Soarele este în zodia ta și îți luminează cărările. Toată configurața astrală te ajută să-ți împlinești visurile, iar proiectele pe care le demarezi sunt grandioase, complexe și pline de beneficii. Te vei apuca să strângi bani pentru o cauză umanitară, îți vei lansa o carte sau vei pleca în străinătate, într-un proiect internațional. Și în dragoste trăiești pe picior mare, pentru că sfârșitul de an îți va aduce o cucerire surprinzătoare.

Vărsător
Sfârșitul de an vine cu multiple dileme legate de o decizie pe care trebuie s-o iei, fie în domeniul profesional, fie în cel personal. Ți se ivește oportunitatea unui nou loc de muncă și nu știi ce să alegi între confortul slujbei actuale și avantajele noii propuneri. Ești prinsă între doi parteneri față de care nutrești sentimente puternice, dar mergi după îndemnul inimii, pentru că te va conduce pe firul karmic.

Pești
Karma ta personală te va duce departe de meleagurile natale, într-un loc cu multe provocări și posibilități de schimbare personală. Vei alege să faci o călătorie inițiatică, ce te va conduce spre împlinirea de sine. Vei întâlni oameni noi care îți vor deveni mentori, vei dobândi mai multă cunoaștere și putere interioară. Iubirea nu va lipsi din peregrinajul tău, ba mai mult, s-ar putea să întâlnești o persoană care îți era predestinată.

https://www.divahair.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:24

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea cu Republica Moldova, menţionând că astfel ţara noastră ar deveni o adevărată putere agricolă şi îi va creşte puterea de vot în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)