Cum s-a reprofilat un club de striptease ca să supraviețuiască pandemiei

publicat în Lumea pe 1 Mai 2020, 00:02

Un club de striptease forțat să se reprofileze pe servirea mâncării la pachet în vremea coronavirus s-a reîntors la obiectul de lucru de la origini prin oferirea serviciului de livrări și a celui de drive-thru printre dansatoare exotice, transmite Reuters.

Lucky Devil Lounge, un local cu un interior roșu din sud-estul orașului american Portland, statul Oregon, a fost închis de când guvernatorul a interzis, pe 16 martie, adunările mari de oameni și a ordonat ca barurile și localurile cu servire de mâncare să-și încheie serviciul din interior.

Precum în multe state care închid comerțul pentru a încetini răspândirea COVID-19, guvernatorul a permis serviciile de livrări.Determinat să-și păstreze o formă funcțională a afacerii sale, proprietarul clubului, Shon Boulden și-a reechipat bucătăria pentru a oferi mâncare pentru livrare a doua zi. Însă, încasările s-au prăbușit în lipsa obișnuitelor atracții ale clubului și anume dansatoarele îmbrăcate sumar și barul.

Boulden a declarat într-un interviu pentru Reuters că, din disperare, a sugerat, într-un mesaj pe Twitter, că clubul și-ar trimite dansatoarele să livreze mâncare.

Echipamentul de protecție și cel provocator
Zona de drive-thru a clubului, promovată pe rețelele de socializare cu hashtag-ul “Food 2 Go-Go” (Go-Go fiind denumirea pentru dansatoarele provocatoare din SUA), a atras un număr constant de mașini vineri seara. Clienții din automobile erau direcționați într-un cort mare. Aici erau întâmpinați de pe scenele din fiecare parte de către dansatoarele la bară care purtau măști cu paiete, mănuși și o ținută sumară și provocatoare.