Astăzi 6 August 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 14:52
Abonamente

Horoscop 14 Iulie 2020, ora 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Marime Font

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele răspund nevoilor lor, asigurându-le bonusuri, prime și profituri din diverse afaceri. 

Veștile bune durează până în jurul datei de 15 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Pluto, făcând ca economiile noastre să se evapore din ce în ce mai repede, din cauza unor cheltuieli exagerate, legate de vacanță și de distracții. Pe 27 iulie, Jupiter în sextil cu Neptun ne va face să ne încredem în tot felul de promisiuni neacoperite și să ne amăgim că investițiile noastre sunt un adevărat succes. În realitate, dacă nu suntem atenți s-ar putea să pierdem sume importante din cauza unor persoane care profită de naivitatea noastră.

Dar cum va sta cu banii fiecare zodie în parte în luna iulie? Iată răspunsurile care ne vor ferici sau ne vor da motive de îngrijorare.

Loading...


Berbecul

Dacă vrei mai multă siguranță, trebuie să pui ordine în anumite probleme financiare care trenează de ceva vreme. În iulie, te vor ajunge din urmă datorii și facturi pe care va trebui să le plătești, dacă nu vrei să te confrunți cu dificultăți și mai mari. Banii îți vor ajunge cât să te descurci relativ modest, fără cheltuieli exagerate. O sumă restantă dintr-un proiect la care ai participat va întârzia să apară, ceea ce îți va crea un dezechilibru și mai mare în buget.

Taurul

Faptul că vei reveni la vechile obiceiuri legate de felul în care folosești banii nu-ți va fi de ajutor. În prima parte a lunii iulie vei fi în elementul tău și vei avea destui bani ca să-ți satisfaci toate capriciile. Dar vei exagera cu cheltuielile, iar de pe 15 iulie, vicleanul Pluto nu va mai fi atât de darnic cu tine. S-ar putea să te trezești cu datorii și să fii nevoită să faci împrumuturi, dar ce este mai neplăcut, vor apărea discuții și certuri cu partenerul, care îți va reproșa că nu ești chibzuită.

Gemenii

Astrele vor fi binevoitoare cu tine în luna iulie și îți vor aduce sume de bani din mai multe surse, chiar dintr-un loc de unde nici nu bănuiești. Chiar dacă nu te vei îmbogăți atât de repede, vei avea destui bani ca să îți satisfaci așteptările, legate de vacanță, de cheltuieli zilnice și de anumite achiziții, ba chiar vei face și mici economii. Ai grijă la ultimele zile ale lunii, pentru că pe 30 iulie Mercur, protectorul tău, va intra în combinații nefavorabile, fiind în opoziție cu Jupiter, în trigon cu amăgitorul Neptun și în cuadratură cu înșelătoarea Lilith.

Racul

Luna Plină în Capricorn de pe 5 iulie prevestește stabilitate financiară pentru tine, mai ales că vei fi destul de cumpănită și nu vei face cheltuieli exagerate. Totuși, după 15 iulie, vor apărea mici probleme pentru că trebuie să faci niște cheltuieli în plus legate de casă, de renovări sau achiziții locative. O sumă suplimentară primită pe neașteptate de tine sau de partenerul tău va schimba situația în bine.

Leul

Norocul îți surâde în prima parte a lunii iulie, mai ales că Soarele, protectorul tău, va fi în conjuncție cu Mercur și în sextil cu Uranus pe 1 iulie, aducând inspirație, spirit de persuasiune și creativitate în relațiile tale. Iată de ce tot ce ți-ai propus în materie de bani va merge strună, fie că ceri o mărire de salariu, obții un împrumut important sau închei un contract avantajos. Profită de aceste beneficii până pe 14 iulie, când Soarele va fi în opoziție cu Jupiter, iar riscul de a cheltui mai mult decât îți poți suporta este foarte mare.

Fecioara

Ca și în cazul Gemenilor, guvernați tot de Mercur, o bună parte a lunii iulie vei fi în echilibru din punct de vedere financiar. S-ar putea să începi noi colaborări, să avansezi în ierarhie sau să faci o investiție profitabilă, astfel că vei avea acces la noi resurse financiare. Ai grijă, totuși, că spre sfârșitul lunii, interacțiunile stranii ale lui Mercur te vor pune într-o poziție dificilă și va trebui să cheltuiești o sumă importantă ca să ieși din necaz.

Balanța

Anumite probleme apărute la locul tău de muncă ar putea avea drept consecință un dezechilibru financiar, așa că fii cu băgare de seamă în luna iulie. Pe 10 iulie, Venus, protectoare ta, este în sextil cu Chiron, așa că te poți baza pe ajutorul unor prieteni sau apropiați pentru a depăși dezechilibrul din bugetul tău. Totuși, nu trebuie să te lași amăgită. Pe 27 iulie, sextilul dintre Venus și Lilith și cuadratura cu Neptun îți vor aduce noi vești dezamăgitoare, legate de un ajutor financiar la care sperai.

Scorpionul

Luna iulie va decurge fără probleme financiare în cazul tău, ba chiar s-ar putea să primești o veste bună pe 14 iulie, când Marte, protectorul tău, se va afla în conjuncție cu Chiron. Vei avea suficienți bani pentru orice investiție pe care ți-o propui, indiferent că vrei să pleci în vacanță sau să te căsătorești. Este posibil să primești propuneri pentru anumite activități creative, care îți vor aduce noi resurse în viitorul apropiat.

Săgetătorul

Îți va merge bine aproape întreaga lună iulie și vei obține mici colaborări care te vor ajuta să-ți suplinești veniturile, dar vei cheltui destul de mulți bani, fără să ții nici o socoteală. iată de ce sfârșitul lui iulie te va găsi destul de strâmtorată și vei accepta să lucrezi în condiții destul de grele, pentru sume derizorii. Jupiter, protecorul tău, se află în sextil cu Neptun pe 27 iulie și în cuadratură cu Lilith pe 28, astfel încât bunele tale intenții ar putea fi înșelate de persoane care vor să te folosească, fără să-ți răsplătească eforturile.

Capricornul

Vei beneficia de influența pozitivă a Lunii Pline, care strălucește în semnul tău pe 5 iulie, astfel încât vei avea exact sumele de bani necesare pentru viața de zi cu zi, ba chiar îți vei permite să te răsfeți cu mici cadouri și călătorii scurte. Nu uita, însă, să pui deoparte bani, pentru că ai nevoie de economii pentru cheltuieli importante, ce vor apărea în lunile care urmează. Pe 1 iulie, Saturn, planeta ta tutelară, părăsește semnul Vărsătorului, așa că vei avea o manieră mai echilibrată de a-ți planifica cheltuielile, ca să nu mai simți că banii se evaporă imediat.

Vărsătorul

Cu Saturn părăsind semnul tău chiar pe 1 iulie, te vei simți mai liberă ca niciodată, dar acest lucru are și o latură mai puțin pozitivă. Vei avea tendința să faci cheltuieli exagerate, să mergi tot timpul la shopping, să cumperi chiar și lucruri de care nu ai nevoie, doar ca să simți nevoia că trăiești din plin. Deși nu-ți lipsesc resursele și poți găsi oricând bani pentru plăcerile tale, te vei resimți la sfârșitul lunii, dacă nu-ți temperezi impulsurile dezlănțuite.

Peștii

Trigonul dintre Soare și protectorul tău, Neptun, de pe 12 iulie, îți aduce vești destul de bune, legate de bani. Vei primi o sumă neașteptată, fie că este o primă, un împrumut pe care l-ai făcut mai demult și nu mai sperai să-ți fie înapoiat sau bani dintr-un proiect mai vechi. Este posibil, chiar, să beneficiezi de o mică moștenire. Sfârșitul lui iulie îți va aduce unele cheltuieli, dar vor fi pentru cei dragi sau pentru cauze bune, așa că nu îți va părea rău de banii dați.  

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 6 August 2020, ora: 11:48

Impozitarea țigărilor după gradul de risc. Opinia experților din Moldova despre practica SUA

Impozitarea țigărilor după gradul de risc. Opinia experților din Moldova despre practica SUA

Trei produse de tutun sunt în proces de examinare de către Administrația americană pentru Medicamente și Alimente (FDA) pentru a obține statutul de produs cu risc modificat. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 6 August 2020, ora: 10:38

DOCUMENTE! Furculiță, Bolea, Odnastaloco și Burduja au primite sute de mii de la Moscova printr-un off-shore din Bahamas

DOCUMENTE! Furculiță, Bolea, Odnastaloco și Burduja au primite sute de mii de la Moscova printr-un off-shore din Bahamas

Deputatul Iurie Reniță face publice mai multe dovezi din care rezultă că deputații socialiști Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco și Petru Burduja, ar fi primit bani de la „Exclusiv Media” SRL, companie implicată în spălarea de bani din Federația...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 6 August 2020, ora: 09:47

Maia Sandu: „Dodon nu mai este primit la Kremlin ca un șef de stat, dar ca un funcționar regional”

Maia Sandu: „Dodon nu mai este primit la Kremlin ca un șef de stat, dar ca un funcționar regional”

Ultima vizită a lui Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 6 August 2020, ora: 08:50

Cum să prepari cea mai aromată cafea: trucuri și idei

Cum să prepari cea mai aromată cafea: trucuri și idei

 Nimic nu se compară, dis-de-dimineață, cu aroma intensă a unei cafele, care îți trezește simțurile și te încarcă de energie și de bună dispoziție. Tabiet, obicei sau motiv de întâlnire cu prietenii, băutul cafelei vine de pe tărâmuri arabe....

( ) Citeşte tot articolul

Politică 6 August 2020, ora: 08:30

opinie Schimbarea Constituţiei va transforma R. Moldova în gubernie rusească, legiferată ca stat federativ şi prezidenţial. Planul Moscovei

Schimbarea Constituţiei va transforma R. Moldova în gubernie rusească, legiferată ca stat federativ şi prezidenţial. Planul Moscovei

Prin arderea Declaraţiei de Independenţă faţă de Rusia în aprilie 2009, vechea şi noua nomenclatură pro-rusească de la Chişinău s-a răzbunat pe Mişcarea de Eliberare Naţională (1986-1992) şi pe Primul Parlament, care a îndrăznit să spună pe 27 august 1991 în...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 6 August 2020, ora: 08:21

Iată ce se întâmplă în corp dacă mânânci usturoi cu miere timp de 7 zile!

Iată ce se întâmplă în corp dacă mânânci usturoi cu miere timp de 7 zile!

Stim deja ca usturoiul este considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente, insa in combinatie cu mierea de albine naturala, efectul sau este potentat. Potrivit specialistilor, combinatia dintre usturoi si miere consumata pe stomacul gol timp de 7 zile are efecte spectaculoase pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 6 August 2020, ora: 08:10

Podcast / „Acum mai bine de 10 ani, rușii le-au făcut un cadou moldovenilor: embargoul”

Podcast / „Acum mai bine de 10 ani, rușii le-au făcut un cadou moldovenilor: embargoul”

​În această ediție a podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vorbim despre turismul moldovenesc și despre cel mai important argument în favoarea acestuia: vinurile. O istorie a turismului oenologic din Republica Moldova, care sunt cramele importante din această țară, cine sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 6 August 2020, ora: 08:08

Horoscopul zilei de azi JOI 6 AUGUST 2020. Ce te inspiră?

Horoscopul zilei de azi JOI 6 AUGUST 2020. Ce te inspiră?

 Luna in Pesti aduce momente de romantism, iar sextilul cu Jupiter in Capricorn si conjunctia cu Neptun in Pesti accentueaza vibratia visatoare si spiritual in amor. Asteapta-te la o noapte siropoasa, dar binevenita. Ce te inspira? Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 6 August 2020, ora: 00:41

Aerul condiționat îngrașă: Explicația specialiștilor o să te convingă

Aerul condiționat îngrașă: Explicația specialiștilor o să te convingă

 Temperaturile foarte scăzute şi lipsa de igienă a filtrelor aparatului provoacă diverse afecţiuni- migrene, pneumonii, conjunctivite- şi chiar favorizează îngrăşarea.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 6 August 2020, ora: 00:35

Polonia intenţionează să îşi redeschidă toate şcolile în septembrie, în pofida creşterii numărului de infectări

Polonia intenţionează să îşi redeschidă toate şcolile în septembrie, în pofida creşterii numărului de infectări

 Polonia intenţionează să îşi redeschidă toate şcolile pe 1 septembrie, a anunţat miercuri ministrul polonez al Educaţiei, în pofida creşterii din ultima perioadă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 August 2020, ora: 00:28

O fotografie circulă zilele acestea pe internet în care este înfățișată o femeie, însă nu toți oamenii o văd.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 6 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 6 August 2020, ora: 00:06

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Actualitatea lui... rămâne un clişeu dătător de dureri de măsele nu numai al redactării, dar şi al cercetării premergătoare unei publicări. Cum textele de referinţă ale Istoriei intelectuale a lumii au profunzimi de Groapa Marianelor sute de ani după ce-au văzut lumina...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 5 August 2020, ora: 11:22

video GALERIE FOTO (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

GALERIE FOTO  (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

Mulți din cei care au simțit explozia au crezut că a fost detonare nucleară.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 August 2020, ora: 07:57

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Numărul total de cazuri COVID-19, în Transnistria constituie 1 569. Bilanțul...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 August 2020, ora: 07:38

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

 Din punct de vedere calendaristic, august este ultima luna de vara si aduce pe masa oamenilor o multime de alimente care pot face oricand parte dintr-o dieta sanatoasa.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)