Actualitate

Cum va raspunde Voronin Adevarat a inviat?

Azi, numai infantilii mai pot crede ca vina pentru pogromul din 7 aprilie le apartine partidelor de opozitie, romanilor, tinerilor etc. Exista suficiente probe ca vinovat de intreg dezmatul, inclusiv de omorurile savarsite, e un singur om – Voronin. Ceilalti actori (Papuc, Rosca si altii) au jucat tot pentru despotul de la Chisinau.

Politia a nenorocit copii in numele lui Voronin. Ion Galatchi si Dragos Mustata – „vip”-urile tragicului spectacol – au fost instruiti sa distruga totul in jur in numele lui Voronin. Familii intregi au fost lasate sa intampine Pastele in lacrimi, ca sa se simta bine Voronin. De aceea, anul asta, vom intalni Invierea in frica si… ura. Frica de Voronin si ura fata de Voronin. Ziua in care dragostea trebuie sa ne umple sufletele va fi umbrita de lipsa copiilor nostri, care zac prin spitale sau morminte. Daca au ramas vii, ii vom vedea cum gem, la masa de sarbatoare, de durerea batelor lui Papuc – calaul lui Voronin. Iar in noaptea de

Pasti, cand ne va bate cineva la poarta, ne vom face cruce de frica sa nu ne omoare si pe noi.
Recenta asa-numita „amnistiere” a copiilor terorizati intr-un mod satanist nu i-a spalat fata despotului. Pentru ca tratamentul celor maltratati nu-l va plati nici Voronin, nici Papuc, iar unii dintre ei vor ramane cu sanatatea subreda pe viata. Si pentru ca Voronin nu va putea sa-i invie pe cei ucisi, asa cum nu-si va cere iertare pentru crimele odioase din aprilie, nici pentru profanarea memoriei celor trecuti dintre noi, pe care i-a folosit ca sa-si trucheze „victoria” in alegeri, nici pentru ca a supus riscului studenti de la Politie. „Adevarat a inviat!” va suna pe buzele lui Voronin ca o blasfemie, caci un tiran care distruge viitorul oamenilor si baga copii in groapa nu poate sa creada in Dumnezeu.
 

Va sfatuiesc sa nu mergeti la Catedrala de Pasti – acolo va fi el. Iar oamenii lui ar putea sa va scoata din biserica si sa nu va mai gaseasca nimeni. De ce? Fiindca asa vrea Voronin. Fiindca masca i-a cazut si ne-a infricosat! Asa am inteles ca manastirile pe care le-a reconstruit, zicand ca e crestin, sunt circumstantele aceluiasi scop meschin – de a acumula voturi pentru anticristi. De fapt, Voronin nu a facut nicio manastire. Un locas sfant nu inseamna incaperi si clopote luxoase, caci marii Parinti ai monahismului au trait pe stalpi sau prin pesteri si lumea i-a urmat. Urmandu-l pe Voronin, unde veti ajunge? Va veti colora in sange, aidoma bolsevicilor, si lacrimile victimelor voastre va vor seca vietile.
Aflandu-ne in Vinerea Mare, sa pomenim si azi, si de Pasti, dar si intotdeauna victimele regimului Voronin – Valeriu Boboc, Ion ?abuleac, dar si pe ceilalti despre care poate inca nu stim. Sa-l rugam pe Hristos sa-i ridice alaturi de El, acolo unde nu-i durere, nici intristare, nici tradare…, ci viata fara de sfarsit.

Duminica, cine-i va spune lui Voronin „Hristos a inviat”?!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *