Actualitate

Doi poliţişti s-au aruncat în râu după un şofer beat. Poliţiştii s-au înecat, şoferul a scăpat

Astfel, prins de oamenii legii, în timp ce conducea în stare de ebrietate, şoferul unui automobil s-a aruncat într-un râu de munte. Inspectorii de patrulare au urmat şoferul beat, pentru a-l scoate din apă, dar nu s-au putut salva. În acelaşi timp, infractorul s-a salvat de sine stătător şi a fost reţinut.

Oamenii legii au declarat pentru Gazeta ru că cei doi poliţişti, văzând că şoferul este în stare de ebrietate avansată, au sărit în urma acestuia pentru a-l scoate din apă. Un al treilea poliţist coordona acţiunile de pe mal, până în momentul când şi-a pierdut colegii, dar şi infractorul din vedere.

În operaţiunea de căutare şi salvare a celor trei persoane au fost implicaţi 170 de poliţişti şi salvatori.

În timpul nopţii, trupul neînsufleţit al unuia din inspectori a fost depistat pe malul râului, la o anumită distanţă de la locul nenorocirii. Cel de-al doilea inspector încă nu a fost găsit.

Cât priveşte şoferul beat, acesta a putut de sine stătător să iasă la mal şi să ajungă în localitatea cea mai apropiată, unde închiria o locuinţă, la cinci kilometri din locul incidentului.

În timpul documentării, oamenii legii au constatat că şoferul a fost anterior judecat pentru furt, iar în 2014 a fost penalizat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Acum acesta riscă dosar penal şi până la doi ani de închisoare. 

Moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *