Frumusețe

Fii perfectă în noaptea perfectă!

Pregătită din timp, petrecerea trebuie să fie mereu una de succes. La fel trebuie să fie şi apariţia ta în noaptea de Revelion. Indiferent unde vei petrecere noaptea dintre ani, poţi să fii strălucitoare. Tu trebuie doar să ştii să adopţi stilul potrivit în funcţie de locul în care te vei afla.

Dacă vei merge la o petrecere restrânsă cu prietenii într-un mic local închiriat, nu te vei îmbrăca în rochie de seară. La fel vei face şi dacă ai ales un club pentru a petrece Revelionul. Rochiile de gală nu mai sunt de mult alegerea perfectă pentru noaptea de Revelion. În acest caz, ar trebui să porţi articole vestimentare confortabile, uşoare, dar care ar trebui să îţi ofere sclipirea necesară. Jeanşii în culori metalice sunt ultimul trend al sezonului. Poartă-i cu încredere. Asortează-i cu o bluza simplă. Nu pune pe tine tricouri cu paiete. Alege o bluză lejeră, uşor elegantă. În cazul în care pantalonul pe care îl alegi este simplu, poţi purta fel de fel de bluze cu paiete sau ştrasuri care te pot evidenţia. Dacă mergi la un club, poţi opta pentru tot felul de rochiţe scurte, cizme sau pantofi, dar poţi alege şi un pantalon larg confecţionat dintr-un material lejer.

La petrecerile restrânse poţi să fii foarte relaxată şi chiar dezinvoltă, lasă-te dusă de val şi încearcă un machiaj inedit, îndrăzneţ. Optează pentru culorile puternice, fardul metalizat, genele false sau rujul în culori deosebite.

Dacă preferi un local clasic şi elegant, este obligatoriu să ai o ţinută adecvată. O rochie vaporoasă, o salopetă care îţi scoate în evidenţă talia şi picioarele lungi, sau o simplă rochie neagră accesorizată cu fel de fel de bijuterii, te vor ajuta să străluceşti. În aceste situaţii, trebuie neapărat să porţi pantofi!

Pentru petrecerile ceva mai formale, machiajul tău trebuie adaptat ţinutei şi trebuie, de asemenea, să fie elegant, ceva mai discret şi totuşi sexy. Alege rujul roşu, stilul smoky eyes, fardurile sidefate sunt opţiunile perfecte.

Fiindcă este Revelionul, ai nevoie de puţină strălucire în machiaj. Alege un fard puţin sidefat, iar pe cele mai înalte puncte ale pomeţilor aplică o pudră iluminatoare. Nu fă greşeala de a combina un fard auriu cu unul argintiu! Auriul este cald, iar argintiul este rece. Fardurile de pleoape argintii şi iluminatoarele sunt potrivite numai pentru doamnele şi domnişoarele care au un ten deschis. Dacă eşti fericită şi ai tenul măsliniu, poartă farduri aurii!

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *