Horoscop

Horoscop 15 iunie 2016

Berbec

Nu poţi să nu arunci o privire în stânga şi-n dreapta şi să observi aspectul fizic al celor din jur, şi, prin comparaţie cu ei, îţi dai seama că ai unele mici lipsuri. Dacă vezi în jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urmă exemplul să faci şi tu ceva în direcţia această? O cură de slăbire, dacă e nevoie, un program serios de sport de remodelare corporală ar merge de minune pentru că măcar un vis din acest vis să se împlinească, dar pentru asta trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să faci primul pas. Cel mai greu e să te decizi, restul vine de la sine!

Taur

Nu cu nervi şi nici cu ambiţie vei depăşi situaţia în care te afli acum, ci cu enormă toleranţă. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezenţa lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridică tonul, partenerul de viaţă te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă, copiii te vor înconjura cu iubire şi distracţie şi vei uită motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, că atare lasă toate grijile la uşa atunci când te întorci acasă şi primeşte leacul lor miraculos!

Gemeni

Nu poţi mulţumi pe toată lumea pentru că aşa e viaţă: când unul câştigă altul pierde. Azi e momentul tău de glorie şi ar trebui să te gândeşti numai la persoană ta. Nu te lasă impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulţumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizaţi de reuşită ta. Şi tu ai fost în locul lor altădată, dar iată că roată s-a învârtit şi acum tu eşti cel care se bucură de victorie. Nu te lasă influenţat de zvonurile negative, de bârfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suportă succesul altora, ci aşează-te doar pe ţine în prim plan. Meriţi acest succes!

Rac

Dacă vrei să ai o zi productivă, fă echipa cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ţi dea şi ţie mai mult chef de muncă. Tu poate eşti strategul, cel care oferă soluţii practice sau care contribuie perfect cu mâna de lucru, dar totuşi ai nevoie de cineva alături care să-ţi insufle energia şi motivaţia care, momentan, sunt cam scăzute, dacă găseşti partenerul potrivit care să compenseze ceea ce-ţi lipseşte ţie, va fi o zi excelenţă, în care veţi ajunge, împreună, la rezultate care să va mulţumească pe deplin şi pe unul şi pe altul.

Leu

Lasă-ţi mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastră gândurilor tale şi să laşi să între puţin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz şi mai ostil. Lasă lucrurile care nu-ţi plac sau nu-ţi mai trebuie să iasă din mintea ta, detaşează-te de ceea ce nu-ţi face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, că să laşi mintea limpede şi liberă pentru gânduri mai luminoase.

Fecioara

Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia. Eşti, cel puţin acum, mai puternic decât ei, mai sigur pe ţine, cu o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar probabil ai un aş în mânecă de care vei profită la momentul oportun pentru a-ţi înlătura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare împotriva ta şi zâmbesc răutăcios că te vor învinge, pentru că eşti, de departe, mai sigur pe poziţie, gata să lupţi pentru drepturile tale.

Balanţă

Ceea ce construieşti acum necesită atenţie clipă de clipă, nu poţi lua pauză deocamdată, că atare continuă să ridici ce ai început sub o concentrare maximă, vei vedea că toată această focalizare spre detaliu are un rost, pentru că, la final, privind înapoi, vei fi şi tu uimit cât de minuţios ai realizat totul. Nu te lasă distras de la planul tău de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, către roadele unui proiect de care vei fi foarte mândru. E încă mult de aşteptat până la atingerea apogeului visat, dar eşti pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te îndeamnă şi te motivează să mergi şi mai departe. Tu eşti că un zidar care ridică o casă trainică punând cărămidă peste cărămidă, deci răbdare!

Scorpion

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalţi, nici ironiile deşănţate cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenţii negative. Aşa sunt unii, mai nervoşi şi îşi eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuşi energie negativă în replicile lor. Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeaşi moneda? Dacă întorci armele către ei şi îi ataci cu aceleaşi ironii, îi vei dezarmă mult mai repede decât dacă te-ai înfuria şi ai face-o pe jignitul. Şi tu te poţi folosi de umor cu aceleaşi efecte!

Săgetător

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simplă să prezenţa. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţă să. Poate ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru ţine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: că rang, că funcţie, că vârstă, că experienţă.

Capricorn

Inima ta bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectiva complet nouă în faţă ochilor. Ai şi emoţii, dar şi o dorinţa fantastică de a porni la drum, convins că, la final, te aşteaptă satisfacţii dintre cele mai mari. Dacă mai eşti şi stimulat de cei dragi, susţinut de pe margine, încurajat să continui cu încredere şi cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine evoluează lucrurile, dar la originea acestei reuşite sunt plăcerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar şi un dram de inconştienţă tinerească.

Vărsător

Eşti persoană care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansă ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rată. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp că să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

Peşti

Nu eşti singur în lupta ta cu problemele, chiar dacă ţi se pare că s-au adunat o grămadă de belele în calea ta. Poţi atrage alături e ţine pe cineva cu probleme similare şi, pentru că ştii că şi el trece prin aceeaşi situaţie, formaţi o echipa mai puternică în doi. Nu trebuie să va molipsiţi unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotrivă, să va stimulaţi reciproc să depăşiţi impasul. Sigur că ţi se pare că rivalii sunt mai mulţi decât prietenii care să simtă prin ce treci, dar bucură-te măcar că ai pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu ţine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *