Astăzi 21 Februarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:19
Abonamente

Actualitate 27 Decembrie 2019, ora 15:34

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2019. SURPRIZE ÎN DRAGOSTE ȘI UN CADOU SCUMP

Marime Font

Astrologii vin cu veşti foarte bune pentru nativi, mai ales în dragoste. În această zi veţi avea parte de surprize din partea persoanei iubite ori aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche. 

Horoscop 27 decembrie 2019 Berbec
Ar trebui să vă stabiliţi în această perioadă obiective clare pentru domeniul în care activaţi. Apoi, ar trebui să vă concentraţi pe îndeplinirea obiectivelor respective, fără abateri de la planul stabilit iniţial. Secretul succesului stă în ideea că trebuie să stabiliţi clar unde vreţi să ajungeţi, ce nivel doriţi să atingeţi în carieră. Trebuie să vă concentraţi pe aceste aspecte chiar şi cu riscul de a neglija alte obligaţii.

Horoscop 27 decembrie 2019 Taur
Astrele sunt în favoarea voastră astăzi. Vă veţi trezi cu multă energie şi încredere în forţele proprii. Sunt semne clare că, dacă reuşiţi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, în mod cert vor apărea şi recompensele, indiferent de natura lor. Spre seară există riscul să fiţi implicat într-un conflict, însă dacă daţi dovadă de răbdare, lucrurile se vor linişti de la sine. Important este să nu uitaţi că trebuie să lăsaţi şi de la voi într-o discuţie contradictorie.

Horoscop 27 decembrie 2019 Gemeni
Lipsa de organizare vă costă scump astăzi. Rataţi momente sau discuţii importante şi, în general, sunteţi cu cel puţin un pas în urma evenimentelor care se petrec în jurul vostru. Este nevoie de stabilirea unui plan care, în cele din urmă, să vă facă să vedeţi imaginea de ansamblu cu alţi ochi. O organizare mai bună v-ar putea ajuta inclusiv să faceţi un pas important în faţă în domeniul de activitate, eventual descoperiţi o scurtătură spre o avansare în organigrama firmei.

Loading...


Horoscop 27 decembrie 2019 Rac
Este momentul perfect pentru a începe curăţenia necesară după petrecerea de Crăciun. Sunt momente în care aveţi mult de muncă şi vă simţiţi sufocaţi, însă personalitatea puternică vă poate ajuta să obţineţi ajutor de la persoane de la care nu vă aşteptaţi. Spre seară aţi putea să vă manifestaţi recunoştinţa faţă de persoanele respective eventual printr-o invitaţie la cină, chiar dacă discuţia s-ar putea transforma într-una mult prea personală.

Horoscop 27 decembrie 2019 Leu
Sunteţi mult prea concentraţi pe obţinerea de foloase materiale şi nu observaţi că o rudă apropiată are nevoie de ajutorul vostru. Este momentul ideal să faceţi o faptă bună şi să săriţi în ajutor, mai ales că problema pare una foarte gravă. Aţi putea chiar să împăcaţi cele două situaţii, respectiv să lucraţi de la distanţă şi, în acelaşi timp, să ajutaţi şi ruda respectivă, mai ales că urmează câteva săptămâni în care astrele vor lucra în favoarea voastră.

Horoscop 27 decembrie 2019 Fecioară
Vă simţiţi pregătiţi să înfruntaţi orice problemă sau orice persoană care nu este de acord cu părerea voastră într-o anumită problemă. Inclusiv la locul de muncă pot apărea discuţii încinse şi ar trebui să aveţi încredere chiar şi pentru a vă înfrunta şeful. Este foarte important să vă menţineţi punctul de vedere şi să nu daţi înapoi. Nu este cazul să faceţi sacricifii. Lăsaţi lucrurile să curgă de la sine.

Horoscop 27 decembrie 2019 Balanţă
Sunteţi mult prea concentraţi pe lucruri mărunte şi scăpaţi din atenţie elemente importante. Poate ar fi momentul să faceţi un pas înapoi şi să încercaţi să vă recuperaţi energia consumată de-a lungul unui an obositor. Nu este momentul să faceţi mai mult decât trebuie, mai ales că nici starea de sănătate nu este la un nivel optim. Luaţi-o încet, pas cu pas, şi nu vă grăbiţi să vă asumaţi responsabilităţi inutile.

Horoscop 27 decembrie 2019 Scorpion
Trebuie să vă găsiţi liniştea pentru a putea progresa în proiectele în care sunteţi implicaţi în această perioadă a anului. Reglaţi-vă respiraţia şi abordaţi orice problemă cu încredere. Nu băgaţi în seamă sfaturile primite, mai ales că s-ar putea ca ele să vină de persoane geloase pe succesul vostru. Chiar dacă faceţi un efort suplimentar pentru îndeplinirea obiectivului, trebuie să înţelegeţi că rezultatele reflectă imaginea voastră, astfel că ele trebuie să fie dintre cele mai bune.

Horoscop 27 decembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii au nevoie de timp petrecut în familie pentru a căpăta un surplus de putere. Poate o vizită la bunici, poate o întâlnire cu prieteni care să vă ajute să vă amintiţi de întâmplări plăcute din viaţa voastră. Întoarcerea în trecut vă poate ajuta să vă amintiţi care erau cele mai mari dorinţe ale voastre la un anumit moment. Astfel vă veţi da asemenea unde aţi ajuns în viaţă şi care ar trebui să fie următorii paşi de făcut.

Horoscop 27 decembrie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni ziua de astăzi este bazată pe emoţii. O întâlnire cu o persoană din trecut, cu care poate chiar aţi avut o relaţie, ar putea reaprinde flacăra pasiunii. Depinde doar de voi dacă vreţi ceva serios sau de scurtă durată, important e să nu permiteţi şi altora să afle de această situaţie. Cineva s-ar putea să înţeleagă greşit şi să facă din ţânţar armăsar, punându-vă într-o situaţie extrem de neplăcută şi dificilă.

Horoscop 27 decembrie 2019 Vărsător
Aveţi numeroase întrebări în minte, despre mai multe aspecte legate de viaţa voastră, însă totul se poate rezolva, dacă nu vă stresaţi prea tare. Încercaţi să gândiţi mai mult cu capul şi mai puţin cu inima pentru că din prea multă pasiune s-ar putea să faceţi greşeli de neiertat. Daţi prioritate gândurilor logice şi, în cele din urmă, renunţaţi la ideile care v-ar putea pune piedici în căutarea fericirii.

Horoscop 27 decembrie 2019 Peşti
Daţi dovadă de prea multă nervozitate, iar acest lucru vă face să deveniţi confuzi. Nu luaţi cele mai bune decizii, în special în plan financiar, ceea ce înseamnă că nu este momentul ideal să faceţi investiţii semnificative. Poate ar trebui să începeţi să practicaţi yoga sau să vă îndreptaţi atenţia către alte activităţi care să vă liniştească şi să vă ajute să treceţi peste o perioadă mai dificilă. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 17:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:20

DE CE DOARME INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

DE CE DOARME INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 21 Februarie 2020, ora: 12:56

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

La Taraclia, a fost deschisă o farmacie socială, unde medicamentele sunt vândute fără adaos comercial și costă, în medie, cu 20% mai puțin decât în alte farmacii. Este a treia farmacie socială din țară, deschisă cu susținerea Partidului „ȘOR” la...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 21 Februarie 2020, ora: 12:13

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Cel mai generos bilet din istoria loteriei din Moldova încă mai păstrează câștigurile sale de top. În biletul ”Bonus de Crăciun” mai sunt intacte o sumă de 100 de mii de lei, una de 500 de mii de lei și premiul mare de 3 milioane de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:10

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

Transportatorii care administreaza rutele de microbuz din Chisinau anunta pentru luni, 24 februarie, o actiune de protest. Microbuzele nu vor iesi la linie pana la ora 10.00.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:07

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania - fondată în R.Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, se anunță într-un comunicat expediat de către...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:04

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Graba și iresponsabilitatea unor pietoni poate să ducă la urmări grave. Este și cazul unui bărbat din Chișinău, care a încercat să traverseze neregulamentar strada, dar a ajuns la spital cu o fractură la picior.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:03

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Comisia Națională pentru Reglementare de Stat în domeniul Comunicațiilor și Informatizării (CNRSCI) din Ucraina a obligat toți operatorii de telecomunicații din țară să blocheze accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri sportive și cazinouri online ilegale. Printre site-urile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:58

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedie fără margini într-o familie din satul Cojușna, raionul Strășeni. Un tânăr de 30 de ani s-ar fi strangulat în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută în seara de 20 februarie, de către un vecin, care a chemat imediat poliția. La fața locului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:21

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

 Statul român ignoră, complet, depozitul de deșeuri radioactive de la Koslodui din Bulgaria in care se vor depozita 350.000 tone. Marți, 18 Februarie 2020, la Craiova, finanțatorul depozitului de deșeuri radioactive a organizat o dezbatere privind depozitul de deșeuri ce se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:11

opinie Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

”Igor Dodon stă în spatele scindării Partidului Democrat. PD putea să existe în forma în care a existat, într-o alianță neformală cu PSRM, chiar să voteze uneori împotriva unor inițiative guvernamentale care nu le sunt pe plac. Dar Igor Dodon nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:09

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 mii de cazuri noi de cancer au fost înregistrate în Moldova. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer se numără cancerul colorectal, de sân și de col uterin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:55

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:51

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Procurorul general Alxandr Stoianoglo nu exclude posibilitatea ca dosarul lui Veaceslav Platon să fie rejudecat, după ce în spațiul public au apărut acuzații precum că s-ar urmări încercări de a-l elibera pe controversatul om de afaceri. Stoianoglo a declarat, în cadrul...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)