Actualitate

Horoscop august 2019. Cele mai norocoase zodii. Au lumea la picioare şi obţin tot ce îşi doresc!

Vărsător
O altă zodie care dă marea lovitură şi se îmbogăţeşte potrivit horoscopului din luna august este vărsătorul! Nativii vor da dovadă de multă răbdare cu cei din jur şi asta îi va face să aibă numai de câştigat! Vor avea idei noi şi intuiţia îi va ajuta să resolve nişte probleme sau să facă nişte investiţii extrem de reuşite.

Scorpion
Creşterea profesională va fi absolut superbă în această luna! Deşi este important tot ce este legat de familie şi de planul emoţional, acestea fiind predominante, carieră are prioritate faţă de bunăstarea familiei, ea fiind încurajată şi susţinută din toate părţile! Eşti mai determinat, mai egoist şi poţi comandă şi controla oamenii şi situaţiile. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ţi vei propune!

Săgetător
Pentru săgetători urmează o lună de excepţie. Vor renunţa la orice fel de limită şi vor da frâu imaginaţiei. Tocmai acest lucru îi va face să fie ceva mai vizionari decât de obicei şi să dea marea lovitură, la locul de muncă, în afaceri sau cine ştie, chiar şi la nişte pariuri sau jocuri de noroc.

Leu
Pentru Lei, luna august 2019este momentul în care îşi vor pune în practică talentele ascunse de detectivi. Dacă există lucruri care îi frământă de foarte multe timp, acum pot descoperi adevărul despre ele, lucru care îi va ajuta să îşi găsească liniştea sufletească.

https://clickpentrufemei.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *