Astăzi 18 Noiembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 10:51
Abonamente

Horoscop 12 August 2019, ora 07:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 AUGUST 2019. JUPITER A IEȘIT DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor răsufla ușurați pentru că vor avea parte de intrarea în mers direct a lui Jupiter întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

La doar câteva ore după ce planeta Uranus a intrat în retrogradare în zodia Taur, iată că Jupiter și-a început mersul direct prin zodia Săgetător, un eveniment mult așteptat și de foarte bun augur pentru toate zodiile.

Jupiter este planeta norocului, a șansei, a oportunităților, a beneficiilor materiale, a expansiunii și a bogăției, iar atunci când se află în zodia sa de domiciliu, adică în Săgetător, acolo unde de azi și-a reluat tranzitul, este foarte puternic și vine cu “desaga plină de daruri”. Odată ieșit din retrogradare, Jupiter în Săgetător ne deschide uși către afirmare, către ascensiune, către belșug și abundență. Tranzitul Marelui Benefic prin zodia Săgetător va mai dura până pe 3 decembrie, atunci când va intra în semnul Capricorn.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Jupiter revenit în mers direct le va aduce celor născuți în zodia Berbec acel refresh legat de principii de care aveau nevoie. După o perioadă de puternică reevaluare la acest capitol, nativii pot fi siguri că ceea ce au acumulat în ultimele luni sunt noi convingeri de viață care-i vor conduce către ascensiune și expansiune. Jupiter va favoriza și va susține călătoriile în străinătate și toate acțiunile care au legătură cu acest segment. De asemenea, va îndemna nativii să studieze mai mult pentru a-și atinge idealurile și le va înlesni acțiunile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Jupiter în toate demersurile întreprinse pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic al zodiacului le poate aduce ocazii neașteptate de a-și crește veniturile, mai ales dacă în ultimul timp au conștientizat unde au greșit în administrarea finanțelor și au depus eforturi pentru a remedia situația. O serie de nativi pot finaliza un proces de partaj, în timp ce alții pot intra în prosesia unei moșteniri sau pot obține un credit. Perioadă favorabilă pentru a demara o afacere cu partenerul de viață, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le înlesnește niște favoruri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au trecut printr-o perioadă în care și-au reevaluat profund căsătoria, relația de cuplu, dar și relațiile cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, cu asociații și colaboratorii. Dacă au fost nativi care s-au despărțit de partener în această perioadă și acum doresc să se împace, șansele vor fi foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce o discuție, chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 august 2019
După o perioadă în care s-au confruntat cu neplăceri la locul de muncă, cei născuți în zodia Rac vor simți că lucrurile se așează și oportunitățile încep să apară. Nativii care și-au reevaluat situația profesională și au găsit de cuvință că jobul nu-i mai reprezintă, pot lua decizia să-l schimbe cu unul mai bun și aspectele astrologice vor susține din plin aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate și cei care au avut probleme până acum vor începe procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Leu vor depăși perioada tumultoasă de care au avut parte la capitolul sentimental și cheful de viață și buna dispoziție se vor manifesta din plin. Jupiter în mers direct prin sectorul iubirii le va aduce noi povești de dragoste, dar și șansa de a-și îmbunătăți remarcabil relația existentă. Nu este exclus ca în cuplurile longevive familia să se mărească și să apară un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic activitățile artistice și de creație și nativii vor avea parte de succes, vor avea oportunități de a se face remarcați în aceste domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în aeastă perioadă de mers direct a lui Jupiter prin Săgetător să-și îmbunătățească remarcabil relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Vor fi nativi care vor părăsi casa părintească din dorința de expansiune, dar și nativi care-și vor achiziționa propria lor locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste bună din partea cuiva drag. Posibil să afle că familia se mărește.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță se conturează o perioadă de puternic interes informațional și intelectual. Nativii vor manifesta o sete de cunoaștere și vor dori să aibă acces la noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce șansa de a-și îmbunătăți remarcabil capacitatea de comunicare. Cei care dau examene sau susțin interviuri, discursuri publice se vor bucura de succes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Nativii din zodia Scorpion intră pe o pantă ascendentă în ceea ce privește finanțele. Pentru aceștia va începe o perioadă în care șansele de a-și crește considerabil veniturile vor fi foarte mari. Poate fi vorba de un nou loc de muncă mai bine plătit sau de o creștere salarială sau de un proiect care începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai prudenți la modul în care-și administrează bugetul pentru că și tendința de a cheltui va crește în raport cu venitul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Sunt fără îndoială vedetele zilei și ale perioadei care urmează, având în vedere că guvernatorul lor, Jupiter, iese din retrogradare întocmai în semnul lor. Entuziasmul, optimismul, buna dispoziție și pofta de viață vor reveni în viața celor care se află sub acest semn zodiacal. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce oportunitatea de a-și crește veniturile, dar și de expansiune personală, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de vindecare psihică, emoțională și chiar și fizică, mai ales dacă în ultima perioadă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Nativii vor simți că li se ia o piatră de pe inimă și vor reuși să se detașeze de trecut și de amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține să se debaraseze de schemele vechi care le-au inhibat evoluția și le cere să pună la cale noi planuri personale de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Dacă în ultima perioadă au existat neînțelegeri în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Vărsător, de acum aceștia vor observa o reală îmbunătățire la acest capitol. În plus, Jupiter le va scoate în cale persoane noi cu care să lege prietenii de durată și să demareze planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sponsorizare, o susținere puternică din partea cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 august 2019
A fost o perioadă răscolitoare și dificilă din punct de vedere profesional, însă de acum situația se va îmbunătăți. Nativii Pești se pot aștepta la oportunități de avansare în funcție, de creștere în carieră, de expansiune profesională, aspect care poate aduce o schimbare de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă, de a-și consolida imaginea. Cei care și-au redefinit țelurile profesionale pot face demersuri pentru atingerea noilor obiective pentru că vor fi susținute de Jupiter din plin.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Vlad Plahotniuc: „Regret, că reprezentanții blocului ACUM au refuzat categoric dialogul cu PDM”

Vlad Plahotniuc: „Regret, că reprezentanții blocului ACUM au refuzat categoric dialogul cu PDM”

Ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, vine cu o reacție după ce în Republica Moldova a avut loc o criză politică, iar apoi a fost instituit un Guvern tehnocrat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 10:07

Dodon, Greceanîi și Chicu promit majorări de salarii, pensii, indemnizații. „Am găsit surse de finanțare”, dar nu spun care-s

Dodon, Greceanîi și Chicu promit majorări de salarii, pensii, indemnizații. „Am găsit surse de finanțare”, dar nu spun care-s

Președintele Igor Dodon a ieșit cu declarații mari și tari, după ședința comună cu speakera Zinaida Greceanîi și prim-ministrul Ion Chicu. Acesta a anunțat despre șapte inițiative sociale, care vizează majorări de salarii pentru cei din sectorul bugetar, la pensii, indemnizații,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:30

Prima vizită externă a Premierului Ion Chicu... este la Moscova

Prima vizită externă a Premierului Ion Chicu... este la Moscova

Prim-ministrul Ion Chicu va întreprinde săptămâna această o vizită de lucru în Federația Rusă. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:14

Noi manifestaţii anti-guvernamentale în Georgia

Noi manifestaţii anti-guvernamentale în Georgia

Zeci de mii de persoane au manifestat duminică la Tbilisi la apelul opoziţiei georgiene, după ce majoritatea aflată la putere a respins o reformă a sistemului electoral promisă anterior pentru a opri un val de proteste.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:02

Peste 200.000 de persoane au protestat la Praga şi au cerut demisia premierului acuzat de corupție/ VIDEO

Peste 200.000 de persoane au protestat la Praga şi au cerut demisia premierului acuzat de corupție/ VIDEO

Peste 200.000 de persoane s-au strâns, sâmbătă, în centrul oraşului Praga, pentru a cere demisia premierului miliardar Andrej Babis, acuzat de corupţie, informează AFP, conform news.ro. Fost comunist, populistul Babis se confruntă cu o serie de acuzaţii de corupţie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 08:56

Horoscop 18 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 18 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec Ai sentimentul că te afli într-o tranziție, că treci de la o etapă la alta și că nu ești hotărât. Nici nu trebuie, lasă lucrurile să vină de la sine, nu încerca să controlezi nimic. Taur Partenerul îți comunică un ultimatum legat de situațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 08:51

Veneția, inundată a treia oară în 5 zile. Pagubele sunt uriașe

Veneția, inundată a treia oară în 5 zile. Pagubele sunt uriașe

Basilica San Marco, serios afectată de inundații O nouă maree a măturat duminică Veneția. A fost a treia în mai puțin de o săptămână. De această dată, apa nu a mai depășit nivelul istoric de marți, dar a fost suficientă pentru a inunda din nou orașul-lagună....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 07:25

Blogger: Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, ar fi fost reținută în Dubai

Blogger: Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, ar fi fost reținută în Dubai

Bloggerul Eugen Luchianiuc a declarat că amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută pe 10 noiembrie în Dubai.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Noiembrie 2019, ora: 04:19

Limba românească în Moldova medievală

Limba românească în Moldova medievală

Raţionamentul moldoveniştilor este simplu: ţara Moldova – poporul moldovenesc – limba moldovenească. La nivelul următor al raţionamentului vin mărturiile scrise despre limba moldovenească din evul mediu.  

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 18 Noiembrie 2019, ora: 00:18

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă?

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă? Din editia print

Mirosul este primul lucru pe care îl sesizează oaspeţii când ne trec pragul casei. Nici mobila scumpă, nici designul ei unic nu vor şterge impresia negativă a mirosului neplăcut din locuinţă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 14:23

PREMIERĂ: Polonezii se întorc acasă din Marea Britanie pentru salarii mai bune în țara lor

PREMIERĂ: Polonezii se întorc acasă din Marea Britanie pentru salarii mai bune în țara lor

Mai mulţi muncitori polonezi s-au întors acasă decât au plecat în străinătate anul trecut, o premieră pentru Polonia în ultimul deceniu, ca urmare a îngrijorărilor provocate de Brexit dar şi a dinamismului pieţei muncii din Polonia care a dus la creşterea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 12:37

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova. Este opinia exprimată de europarlamentarul Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a căzut.

( ) Citeşte tot articolul

MUSCA la Ararat 17 Noiembrie 2019, ora: 11:42

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

Stimați concetățeni și frați de peste Prut. Am auzit de la amici implicați în problemă că ne tot tragem pe cur în privința unirii celor două țări românești. Vin în fața dumneavoastră cu o propunere, o soluție, spre deosebire de toate celelalte variante,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 11:28

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

Ordinea si armonia se construiesc din bun-simt. Iar bunul simt inseamna respect pentru tot ce se afla in jur. Exista un loc in lume unde bunul simt, respectul este intens practicat de aceea in Japonia media intarzierilor trenurilor pe an este de 7 secunde…de ce doar atat? Pentru ca este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Autorităţile au reţinut aproape 150 de persoane în urma protestelor de sâmbătă de la Paris, 78 dintre ele fiind plasate în arest preventiv. Manifestaţiile convocate la împlinirea unui an de la debutul mişcării de contestare cunoscută ca a "vestelor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)