Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Horoscop 12 August 2019, ora 07:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 AUGUST 2019. JUPITER A IEȘIT DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor răsufla ușurați pentru că vor avea parte de intrarea în mers direct a lui Jupiter întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

La doar câteva ore după ce planeta Uranus a intrat în retrogradare în zodia Taur, iată că Jupiter și-a început mersul direct prin zodia Săgetător, un eveniment mult așteptat și de foarte bun augur pentru toate zodiile.

Jupiter este planeta norocului, a șansei, a oportunităților, a beneficiilor materiale, a expansiunii și a bogăției, iar atunci când se află în zodia sa de domiciliu, adică în Săgetător, acolo unde de azi și-a reluat tranzitul, este foarte puternic și vine cu “desaga plină de daruri”. Odată ieșit din retrogradare, Jupiter în Săgetător ne deschide uși către afirmare, către ascensiune, către belșug și abundență. Tranzitul Marelui Benefic prin zodia Săgetător va mai dura până pe 3 decembrie, atunci când va intra în semnul Capricorn.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Jupiter revenit în mers direct le va aduce celor născuți în zodia Berbec acel refresh legat de principii de care aveau nevoie. După o perioadă de puternică reevaluare la acest capitol, nativii pot fi siguri că ceea ce au acumulat în ultimele luni sunt noi convingeri de viață care-i vor conduce către ascensiune și expansiune. Jupiter va favoriza și va susține călătoriile în străinătate și toate acțiunile care au legătură cu acest segment. De asemenea, va îndemna nativii să studieze mai mult pentru a-și atinge idealurile și le va înlesni acțiunile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Jupiter în toate demersurile întreprinse pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic al zodiacului le poate aduce ocazii neașteptate de a-și crește veniturile, mai ales dacă în ultimul timp au conștientizat unde au greșit în administrarea finanțelor și au depus eforturi pentru a remedia situația. O serie de nativi pot finaliza un proces de partaj, în timp ce alții pot intra în prosesia unei moșteniri sau pot obține un credit. Perioadă favorabilă pentru a demara o afacere cu partenerul de viață, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le înlesnește niște favoruri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au trecut printr-o perioadă în care și-au reevaluat profund căsătoria, relația de cuplu, dar și relațiile cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, cu asociații și colaboratorii. Dacă au fost nativi care s-au despărțit de partener în această perioadă și acum doresc să se împace, șansele vor fi foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce o discuție, chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 august 2019
După o perioadă în care s-au confruntat cu neplăceri la locul de muncă, cei născuți în zodia Rac vor simți că lucrurile se așează și oportunitățile încep să apară. Nativii care și-au reevaluat situația profesională și au găsit de cuvință că jobul nu-i mai reprezintă, pot lua decizia să-l schimbe cu unul mai bun și aspectele astrologice vor susține din plin aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate și cei care au avut probleme până acum vor începe procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Leu vor depăși perioada tumultoasă de care au avut parte la capitolul sentimental și cheful de viață și buna dispoziție se vor manifesta din plin. Jupiter în mers direct prin sectorul iubirii le va aduce noi povești de dragoste, dar și șansa de a-și îmbunătăți remarcabil relația existentă. Nu este exclus ca în cuplurile longevive familia să se mărească și să apară un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic activitățile artistice și de creație și nativii vor avea parte de succes, vor avea oportunități de a se face remarcați în aceste domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în aeastă perioadă de mers direct a lui Jupiter prin Săgetător să-și îmbunătățească remarcabil relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Vor fi nativi care vor părăsi casa părintească din dorința de expansiune, dar și nativi care-și vor achiziționa propria lor locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste bună din partea cuiva drag. Posibil să afle că familia se mărește.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță se conturează o perioadă de puternic interes informațional și intelectual. Nativii vor manifesta o sete de cunoaștere și vor dori să aibă acces la noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce șansa de a-și îmbunătăți remarcabil capacitatea de comunicare. Cei care dau examene sau susțin interviuri, discursuri publice se vor bucura de succes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Nativii din zodia Scorpion intră pe o pantă ascendentă în ceea ce privește finanțele. Pentru aceștia va începe o perioadă în care șansele de a-și crește considerabil veniturile vor fi foarte mari. Poate fi vorba de un nou loc de muncă mai bine plătit sau de o creștere salarială sau de un proiect care începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai prudenți la modul în care-și administrează bugetul pentru că și tendința de a cheltui va crește în raport cu venitul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Sunt fără îndoială vedetele zilei și ale perioadei care urmează, având în vedere că guvernatorul lor, Jupiter, iese din retrogradare întocmai în semnul lor. Entuziasmul, optimismul, buna dispoziție și pofta de viață vor reveni în viața celor care se află sub acest semn zodiacal. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce oportunitatea de a-și crește veniturile, dar și de expansiune personală, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de vindecare psihică, emoțională și chiar și fizică, mai ales dacă în ultima perioadă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Nativii vor simți că li se ia o piatră de pe inimă și vor reuși să se detașeze de trecut și de amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține să se debaraseze de schemele vechi care le-au inhibat evoluția și le cere să pună la cale noi planuri personale de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Dacă în ultima perioadă au existat neînțelegeri în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Vărsător, de acum aceștia vor observa o reală îmbunătățire la acest capitol. În plus, Jupiter le va scoate în cale persoane noi cu care să lege prietenii de durată și să demareze planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sponsorizare, o susținere puternică din partea cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 august 2019
A fost o perioadă răscolitoare și dificilă din punct de vedere profesional, însă de acum situația se va îmbunătăți. Nativii Pești se pot aștepta la oportunități de avansare în funcție, de creștere în carieră, de expansiune profesională, aspect care poate aduce o schimbare de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă, de a-și consolida imaginea. Cei care și-au redefinit țelurile profesionale pot face demersuri pentru atingerea noilor obiective pentru că vor fi susținute de Jupiter din plin.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)