Astăzi 9 August 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:07
Abonamente

Horoscop 12 August 2019, ora 07:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 AUGUST 2019. JUPITER A IEȘIT DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor răsufla ușurați pentru că vor avea parte de intrarea în mers direct a lui Jupiter întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

La doar câteva ore după ce planeta Uranus a intrat în retrogradare în zodia Taur, iată că Jupiter și-a început mersul direct prin zodia Săgetător, un eveniment mult așteptat și de foarte bun augur pentru toate zodiile.

Jupiter este planeta norocului, a șansei, a oportunităților, a beneficiilor materiale, a expansiunii și a bogăției, iar atunci când se află în zodia sa de domiciliu, adică în Săgetător, acolo unde de azi și-a reluat tranzitul, este foarte puternic și vine cu “desaga plină de daruri”. Odată ieșit din retrogradare, Jupiter în Săgetător ne deschide uși către afirmare, către ascensiune, către belșug și abundență. Tranzitul Marelui Benefic prin zodia Săgetător va mai dura până pe 3 decembrie, atunci când va intra în semnul Capricorn.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Jupiter revenit în mers direct le va aduce celor născuți în zodia Berbec acel refresh legat de principii de care aveau nevoie. După o perioadă de puternică reevaluare la acest capitol, nativii pot fi siguri că ceea ce au acumulat în ultimele luni sunt noi convingeri de viață care-i vor conduce către ascensiune și expansiune. Jupiter va favoriza și va susține călătoriile în străinătate și toate acțiunile care au legătură cu acest segment. De asemenea, va îndemna nativii să studieze mai mult pentru a-și atinge idealurile și le va înlesni acțiunile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de Jupiter în toate demersurile întreprinse pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic al zodiacului le poate aduce ocazii neașteptate de a-și crește veniturile, mai ales dacă în ultimul timp au conștientizat unde au greșit în administrarea finanțelor și au depus eforturi pentru a remedia situația. O serie de nativi pot finaliza un proces de partaj, în timp ce alții pot intra în prosesia unei moșteniri sau pot obține un credit. Perioadă favorabilă pentru a demara o afacere cu partenerul de viață, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți viața sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le înlesnește niște favoruri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au trecut printr-o perioadă în care și-au reevaluat profund căsătoria, relația de cuplu, dar și relațiile cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, cu asociații și colaboratorii. Dacă au fost nativi care s-au despărțit de partener în această perioadă și acum doresc să se împace, șansele vor fi foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce o discuție, chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 august 2019
După o perioadă în care s-au confruntat cu neplăceri la locul de muncă, cei născuți în zodia Rac vor simți că lucrurile se așează și oportunitățile încep să apară. Nativii care și-au reevaluat situația profesională și au găsit de cuvință că jobul nu-i mai reprezintă, pot lua decizia să-l schimbe cu unul mai bun și aspectele astrologice vor susține din plin aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate și cei care au avut probleme până acum vor începe procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Leu vor depăși perioada tumultoasă de care au avut parte la capitolul sentimental și cheful de viață și buna dispoziție se vor manifesta din plin. Jupiter în mers direct prin sectorul iubirii le va aduce noi povești de dragoste, dar și șansa de a-și îmbunătăți remarcabil relația existentă. Nu este exclus ca în cuplurile longevive familia să se mărească și să apară un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic activitățile artistice și de creație și nativii vor avea parte de succes, vor avea oportunități de a se face remarcați în aceste domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în aeastă perioadă de mers direct a lui Jupiter prin Săgetător să-și îmbunătățească remarcabil relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Vor fi nativi care vor părăsi casa părintească din dorința de expansiune, dar și nativi care-și vor achiziționa propria lor locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste bună din partea cuiva drag. Posibil să afle că familia se mărește.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță se conturează o perioadă de puternic interes informațional și intelectual. Nativii vor manifesta o sete de cunoaștere și vor dori să aibă acces la noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce șansa de a-și îmbunătăți remarcabil capacitatea de comunicare. Cei care dau examene sau susțin interviuri, discursuri publice se vor bucura de succes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Nativii din zodia Scorpion intră pe o pantă ascendentă în ceea ce privește finanțele. Pentru aceștia va începe o perioadă în care șansele de a-și crește considerabil veniturile vor fi foarte mari. Poate fi vorba de un nou loc de muncă mai bine plătit sau de o creștere salarială sau de un proiect care începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai prudenți la modul în care-și administrează bugetul pentru că și tendința de a cheltui va crește în raport cu venitul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Sunt fără îndoială vedetele zilei și ale perioadei care urmează, având în vedere că guvernatorul lor, Jupiter, iese din retrogradare întocmai în semnul lor. Entuziasmul, optimismul, buna dispoziție și pofta de viață vor reveni în viața celor care se află sub acest semn zodiacal. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce oportunitatea de a-și crește veniturile, dar și de expansiune personală, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de vindecare psihică, emoțională și chiar și fizică, mai ales dacă în ultima perioadă s-au confruntat cu probleme de sănătate. Nativii vor simți că li se ia o piatră de pe inimă și vor reuși să se detașeze de trecut și de amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține să se debaraseze de schemele vechi care le-au inhibat evoluția și le cere să pună la cale noi planuri personale de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 august 2019
Dacă în ultima perioadă au existat neînțelegeri în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Vărsător, de acum aceștia vor observa o reală îmbunătățire la acest capitol. În plus, Jupiter le va scoate în cale persoane noi cu care să lege prietenii de durată și să demareze planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sponsorizare, o susținere puternică din partea cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 august 2019
A fost o perioadă răscolitoare și dificilă din punct de vedere profesional, însă de acum situația se va îmbunătăți. Nativii Pești se pot aștepta la oportunități de avansare în funcție, de creștere în carieră, de expansiune profesională, aspect care poate aduce o schimbare de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă, de a-și consolida imaginea. Cei care și-au redefinit țelurile profesionale pot face demersuri pentru atingerea noilor obiective pentru că vor fi susținute de Jupiter din plin.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 9 August 2020, ora: 09:07 de Mariana S. Țăranu

Primele zile şi întâii „eroi” ai Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti

Primele zile şi întâii „eroi” ai Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti

Moldova sovietică a fost reprezentată oficial pentru prima dată de către o spioană, care denunţa legionarii, poliţiştii şi militarii români, pentru ca aceştia să fie arestaţi de bolşevici

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 9 August 2020, ora: 07:48

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 9 AUGUST 2020. Ce adevăr iese la lumină?

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 9 AUGUST 2020. Ce adevăr iese la lumină?

 Mercur face trigon cu Chiron in Berbec, aducand putere vindecatoare cuvintelor. Fa pe cineva sa se simta ascultat si inteles. Vorbeste din adevarul sufletului si ajuta la vindecarea ranilor. Totul se va petrece natural, fara emfort, fara batai de cap. Luna in Berbec face si ea conjunctie cu...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 9 August 2020, ora: 07:39

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 27.443 de infecții și 841 de persoane decedate

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 27.443 de infecții și 841 de persoane decedate

 Alte 453 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri în Republica Moldova, dintre care 6 în Transnistria. Numărul total de cazuri în Transnistria- 1610. Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import (Grecia-1, Portugalia-1). 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 9 August 2020, ora: 07:34

Avertizare meteo de CANICULĂ. Ce temperaturi se vor atinge astăzi

Avertizare meteo de CANICULĂ. Ce temperaturi se vor atinge astăzi

 Încă o zi toridă ne așteaptă astăzi, cu maxime de 33 de grade în nord și de 35 de grade în sud. Vântul va fi destul de vioi și ne va ajuta să facem față arțiței. Două avertizări meteorologice de tip Cod Galben sunt în vigoare în Republica...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 9 August 2020, ora: 07:30

video Mii de oameni au protestat la Beirut faţă de corupţia guvernului: „DEMISIA sau SPÂNZURĂTOAREA”

Mii de oameni au protestat la Beirut faţă de corupţia guvernului: „DEMISIA sau SPÂNZURĂTOAREA”

7.000 de oameni protestează în capitala Libanului faţă de corupţia guvernamentală după exploziile masive care au devastat jumătate din oraş. Manifestanţii reclamă dreptul la furie după ce au curăţat străzile de moloz şi şi-au pansat rănile, ridicând spânzători...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 9 August 2020, ora: 07:29

Cine este Igor Greciuşkin, omul de afaceri care a trimis nava cu nitrat de amoniu la Beirut

Cine este Igor Greciuşkin, omul de afaceri care a trimis nava cu nitrat de amoniu la Beirut

 Un rus, Igor Greciuşkin a fost interogat în Cipru, în urma publicării unor informaţii care leagă această persoană de vaporul moldovean Rhosus, deținut de omul de afaceri şi care a transportat nitratul de amoniu la Beirut, potrivit poliției cipriotă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 August 2020, ora: 07:14

Alegeri Belarus: Şefa echipei de campanie a candidatei prezidenţiale a opoziţiei a fost arestată din nou

Alegeri Belarus: Şefa echipei de campanie a candidatei prezidenţiale a opoziţiei a fost arestată din nou

Şefa echipei de campanie a candidatei prezidenţiale de opoziţie din Belarus a fost reţinută sâmbătă, aşa cum s-a mai întâmplat şi joi, informează AFP, citată de Agerpres. Maria Moroz a fost arestată sâmbătă, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtătoarea...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 9 August 2020, ora: 07:12

opinie Culmea nesimțirii: rusofilii și românofobii din R. Moldova se laudă grețos că ei au făcut posibil… Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău! ”Salvatorii” Kremlinului

Culmea nesimțirii: rusofilii și românofobii din R. Moldova se laudă grețos că ei au făcut posibil… Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău! ”Salvatorii” Kremlinului

„Mulțumim, frați români!”, este mesajul deputatului Iurie Reniță, în contextul anunțului privind finisarea Gazoductului Iași-Ungheni-Chișinău, proiect de o importanță strategică esențială atât pentru România, cât și pentru R....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 August 2020, ora: 00:07

Ion Chicu (9 august 2019): „Ultimul acord cu FMI va avea consecințe grave asupra dezvoltării economice a ţării”

Ion Chicu (9 august 2019): „Ultimul acord cu FMI va avea consecințe grave asupra dezvoltării economice a ţării”

 Ultimul acord cu FMI nu va permite să atingă scopul specificat de Președintele Igor Dodon de a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor Moldovei. Despre aceasta a scris vineri, pe pagina sa de facebook, consilierul şefului statului, fostul ministru al Finanţelor, Ion Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 9 August 2020, ora: 00:06

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Actualitatea lui... rămâne un clişeu dătător de dureri de măsele nu numai al redactării, dar şi al cercetării premergătoare unei publicări. Cum textele de referinţă ale Istoriei intelectuale a lumii au profunzimi de Groapa Marianelor sute de ani după ce-au văzut lumina...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 August 2020, ora: 18:25

MOLDOVA - ÎN IZOLARE ABSOLUTĂ! Cozi imense la vama Leușeni: Zeci de moldoveni sunt întorși din drum la frontiera română / VIDEO

MOLDOVA - ÎN IZOLARE ABSOLUTĂ! Cozi imense la vama Leușeni: Zeci de moldoveni sunt întorși din drum la frontiera română / VIDEO

Zeci de moldoveni au format cozi imense la vama Leușeni și frontierele române, încercând să ajungă în mai multe state din Uniunea Europeană pe timp de pandemie. Chiar dacă la frontiera Republicii Moldova acestora le este permis să treacă prezentând doar...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 8 August 2020, ora: 15:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 8 August 2020, ora: 11:42

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 8 August 2020, ora: 11:41

Vânăta - ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta - ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 8 August 2020, ora: 11:39

China, Rusia și Iranul încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din SUA

China, Rusia și Iranul încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din SUA

China, Rusia și Iran încearcă să înfluențeze alegerile din Statele Unite în funcție de propriile interese, avertizează serviciile americane de informații, potrivit CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 8 August 2020, ora: 11:31

VIDEO: Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

VIDEO:  Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

 Patru femei au fost filmate când fură plăci din pavajul unei străzi din Chişinău și le pun într-un autoturism de lux. Primarul Ion Ceban a cerut ca persoanele să fie identificate imediat şi a insistat ca imaginile cu cetăţeni care fură bunuri de pe stradă să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 8 August 2020, ora: 09:28

Piscinele se DESCHID de la 10 august. Ce reguli trebuie respectate

Piscinele se DESCHID de la 10 august. Ce reguli trebuie respectate

Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică s-a întrunit astăzi în ședință. Ca urmare a analizei situației epidemiologice actuale, precum și a evaluării nivelului de respectare a măsurilor de sănătate publică, membrii CNESP au decis că,...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 8 August 2020, ora: 09:25

VIDEO: Un avion al Air India s-a rupt în două la aterizare; cel puţin 14 MORȚI şi 15 răniţi grav

VIDEO: Un avion al Air India s-a rupt în două la aterizare; cel puţin 14 MORȚI şi 15 răniţi grav

Cel puţin 14 oameni au murit şi 15 sunt răniţi grav după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri şi membri ai echipajului a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a anunţat poliţia, citată de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 8 August 2020, ora: 09:05

Horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 8 AUGUST 2020. Cum te influențează Portalul Leului azi?

Horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 8 AUGUST 2020. Cum te influențează Portalul Leului azi?

 Ultimele zile au fost marcate de evenimente astrale importante. Mercur a intrat in Leu, Venus a intrat in Rac. Si nici ziua de azi nu este una obisnuita. Azi se deschide Portalul Leului, poarta care face legatura intre lumea fizica si lumea spirituala. In plus, Luna este in Berbec si este...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 August 2020, ora: 09:34

opinie Sergiu Litvinenco: „Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor și prin intermediul pădurarilor”

Sergiu Litvinenco: „Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor și prin intermediul pădurarilor”

„Dodon este dispus să folosească toate metodele pentru fraudarea alegerilor. E clar și de ce – fără fraudă nu are nicio șansă să rămână în funcție; iar dacă pierde puterea, e doar un pas până la pierderea libertății”, scrie pe FB deputatul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 August 2020, ora: 08:54

Programul prin care românii își pot eficientiza energetic locuințele începe din 15 septembrie. Ce pot face cu cei 15.000 de euro de la stat

Programul prin care românii își pot eficientiza energetic locuințele începe din 15 septembrie. Ce pot face cu cei 15.000 de euro de la stat

Programul "Casa Eficientă Energetic" pentru persoane fizice va debuta pe data de 15 septembrie 2020, iar proprietarii de case din România pot depune cereri de finanţare pentru a primi până la 15.000 de euro, a anunţat ministrul Mediului, Costel Alexe.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 August 2020, ora: 07:58

LIBAN / Gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor antiguvernamentali la Beirut

LIBAN / Gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor antiguvernamentali la Beirut

 Forţele de ordine libaneze au folosit gaze lacrimogene joi seară pentru a dispersa zeci de manifestanţi care protestau după explozia masivă mortală din portul Beirut în această săptămână, devenită un simbol al incompetenţei şi corupţiei autorităţilor, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 August 2020, ora: 07:55

Cum au reuşit ostaşii români, după un an de pierderi masive, să revină miraculos pentru a câştiga cea mai importantă bătălie din Primul Război Mondial

Cum au reuşit ostaşii români, după un an de pierderi masive, să revină miraculos pentru a câştiga cea mai importantă bătălie din Primul Război Mondial

Pe 6 august s-au împlinit 103 ani de la cea mai importantă operaţiune militară desfăşurată de Armata Română în timpul Primului Război Mondial.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)