Horoscop

Horoscopul zilei de azi, LUNI 1 IUNIE 2020. A venit timpul pentru schimbări serioase!

Bucura-te de ceea ce ai!
Luna se afla in Balanta si este in crestere. Relatiile sunt cordiale, iar tu poti sa reiei legatura cu prietenii, rudele, sa te bucuri de viata si de ceea ce ai. Venus, planeta patroneaza zodia Balanta, este in miscare retrograda si se va intalni cu Luna in curand. Examineaza ce vrea inima ta de la o relatie. Pana atunci, insa, mergi inainte cu incredere. Nu e chiar pustiu in fata ta. Ai alaturi oameni care te iubesc.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti agitat pe tema obstacolelor intampinate pe planul de business ? Astrele te sfatuiesc sa ai rabdare si credinta in ce faci. Lucruri bune vin spre tine in curand. Poti gasi complicat sa realizezi diverse insa daca faci pasi mici zi de zi, esti sustinut de conjunctura astrala si totul e chestiune de timp ca dificultatile sa dispara.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cumva ti se pare ca ai parte de un blocaj pe calea ta ? Fa o schimbare minora a rutei pe care mergi si ai sa vezi din nou totul cu claritate. Eforturile facute in trecut iti vor aduce acum rezultate fructuoase. Nu te lasa satisfacut de actualele realizari, inca mai ai un drum lung in fata ta de parcurs.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vesti bune pentru elevi, studenti si cei studiosi ! Daca ti-ai incercat norocul sa studiezi in viitor in alta parte, azi este o zi oportuna. Seteaza-ti clar prioritatile si munceste ca sa ti le atingi unul cate unul, pentru ca numai o miscare bine planificata te poate duce mai aproape de ambitiile tale. Si cei implicati in tranzactii bursiere vor cunoaste mult succes azi.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Anumite zvonuri si vorbe despre diverse nemultumiri iti vor ajunge la urechi, in special de la cei foarte apropiati. Dar daca te vei apuca sa faci pe plac tuturor din jur, nu ajungi nicaieri si nici nu dezamorsezi bomba nemultumitilor. Da dovada de prudenta si de multa rabdare. Toleranta nu doar ca te va ajuta sa depasesti problemele dar si sa mergi mai departe cu armonie.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Astrele iti prezic ca vei lucra cu spor prin actiuni concrete pentru a-ti construi un viitor mai bun. Dar nu te astepta la schimbari radicale si dinamice. Este indicat sa mentii ritmul obisnuit si sa ai rabdare pentru ca vei culege rezultate minunate curand.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Astrele sugereaza ca cei casatoriti sau indragostiti vor avea parte de o zi minunata azi. Pe masura ce petreci mai mult timp cu partenerul de viata iesind la o cina sau plimbare, va veti aprecia si mai mult. Astazi este o zi plina de bucurie, vigoare si fericire pentru tine.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Esti intr-o excelenta dispozitie sa vii cu idei neconventionale la orice situatie profesionala intampinata. Acestea iti aduc perspective noi la care nici nu te puteai gandi inainte. Astrele iti sustin munca de pana acum si iti asigura o evolutie favorabila pentru viitorul tau profesional. Te poti astepta la zile si perioade minunate.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Azi vei fi mai atent si dedicat aspectelor ce tin de casa ta. Te poti gandi sau ocupa de proiecte de renovare. Poti ajunge sa faci schimbari de mobilier desi nu aveai in plan. Iti poti petrece ziua bucurandu-te de familie si de prieteni.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cu ajutorul gratiei astrelor si divinitatii, orice gandesti sau intreprinzi azi va fi de succes. Elevii si studentii vor culege rezultate fericite si isi vor finaliza munca. Beneficiezi de o excelenta imaginatie. Pe scurt, este o zi a varietatii si starii de bine.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Te vei trezi captiv intre doua minti in mod repetat, fiecare fiind responsabila de cate o alta stare de spirit iar balansarea dintre ele duce la schimbari neprevazute de dispozitie ale tale. Asta iti poate cauza stres mental. Iti poti reduce anxietatea discutand orice te preocupa cu membrii de familie sau cu experti. Trebuie sa ai grija si de sanatatea ta azi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astazi te-ai putea trezi foarte pasional ca si cum viata ti-ar fi pictata de un mare artist plastic. Te vei preocupa cum sa arati, sa te imbraci, sa te aranjezi, dar esti preocupat si de lookul altora, ca si cum esti un veritabil pictor. Dupa ce termini cu tine insuti, ii vei coplesi pe altii cu atentie si iubire.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Esti foarte posesiv si atent cu si despre posesiunile tale azi si nu doresti sa le imparti cu nimeni. Aceasta stare poate fi cauzata de cineva in particular. Treburile ce tin de iubire merg si evolueaza bine iar casnicia ta va inflori. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *