Actualitate

Laptele de capră previne cancerul şi tratează o mulţime de boli. Cum trebuie consumat corect

Laptele de vacă are o compoziție care poate fi suportată cu greu de organism, lucru care poate cauza probleme digestive. Spre deosebire de laptele de vacă, cel de capră nu numai că nu duce la apariția alergiilor sau intoleranței, ci poate fi folosit și ca leac natural pentru a trata mai multe afecțiuni.

Ce afecțiuni poți trata consumând lapte de capră?
Datorită compoziției sale, laptele de capră ajută la o mai bună funcționare a organismului și are capacitatea de a trata afecțiuni foarte grave, scrie avantaje.ro.

Consumat în mod constant, laptele de capră reduce inflamațiile. În plus, acesta tratează boli ale sistemului digestiv, printre care boala Crohn, ulcerul, dar și alergiile, eczemele sau bolile autoimune.

Laptele de capră are și capacitatea de a preveni apariția cancerului. Acesta conține o substanță numită aglutinină, care elimină pericolul ca radicalii liberi să ajungă în organism și să producă mutațiile ADN, vinovate pentru dezvoltarea cancerului.

Pe lângă toate aceste beneficii, laptele de capră are o compoziție asemănătoare cu cea a laptelui matern, ceea ce îl face ușor de asimilat pentru organism.

https://www.realitatea.net/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *