Astăzi 31 Mai 2020, Duminică - Ultima actualizare la 30 Mai 2020
Abonamente

Actualitate 29 Noiembrie 2019, ora 11:06

Luna Nouă este în Săgetător. Viața zodiilor se va schimba dramatic

Marime Font

Când Luna Nouă radiază în cosmos, este vremea pentru noi începuturi, semnalul ceresc că trebuie să lași în urmă trecutul și să o iei de la capăt. Pe 26 Noiembrie, Luna Nouă s-a aflat în Săgetător, semnul cel mai independent și aventuros din tot zodiacul. Iată de ce această Lună Nouă din noiembrie marchează startul unei călătorii cu adevărat extraordinare, în care ne vom elibera de rutină și vom trăi întâlniri karmice, menite să ducă viața și conștiința noastră la un nivel superior. Fie că vei începe un nou proiect, foarte important pentru tine sau o relație la care ai visat de mult, Luna Nouă în Săgetător îți activează forțele ascunse pentru a-ți atinge orice obiectiv, mundan sau spiritual. Iată care sunt efectele Lunii Noi în Săgetător pentru fiecare zodie în parte.

Berbecul iese din zona de confort
Această Lună Nouă care radiază din interiorul Săgetătorului deschide căi neașteptate pentru Berbec, aducându-i oportunități financiare extraordinare la sfârșit de an, Dar acest lucu necesită o ieșire dramatică din zona de confort, în sensul în care Berbecul va fin nevoit să călătorească, să-și schimbe locul de muncă sau să stea o vreme departe de cei dragi, pentru a pune în mișcare un proiect de proporții. În viața sa vor apărea oameni noi, care sunt meniți să-l susțină pe calea deschisă spre succes, iar pentru nativii singuri, va fi o șansă karmică de a-și întâlni marea dragoste.

Taurul capătă mai multă credință
Un ewxtraordinar salt de credință se petrece în mintea și în uinima Taurului, cu ocazia Lunii Noi în Săgetător. Taurul simte că anumite lucruri din viața sa au ajuns într-o fundătură, dar nu are puterea de a se smulge din contexte și relații care îi împiedică evoluția. Lipsa de încredere în sine și de credință în intențiile mărețe ale Universului sunt principalele piedici pentru nativii Tauri. Dar influențele astrale activează resurse latente și scot la suprafață creativitatea și inspirația, care îl vor propulsa pe Taur pe o nouă cale, ce îi va aduce împlinire sufletească. Renunțând la anumite lucruri (un loc de muncă care îl plafonează, o relație monotonă și fără perspective), Taurul dobândește credința că merită mai mult pentru sine, iar oamenii și situațiile ce îi ies în cale confirmă acest lucru.

Loading...


Gemenii se simt inspirați
Luna Nouă în Săgetător este o sursă incredibilă de inspirație pentru Gemeni, care își pun la bătaie toate înzestrările intelectuale și sufletești, pentru o miză foarte importantă. Fie că vor participa la un concurs important, că vor susține un interviu semnificativ sau vor aplica pentru o finanțare ori o bursă, Gemenii au toate atuurile reușitei. Acesta este un punct hotărâtor pentru viața și cariera lor, ocazia perfectă de a fi remarcați de persoane influente, care le vor deschide porți către succes. Mai mult decât atât, Gemenii vor simți mereu în preajma lor o prezență tăcută și ocrotitoare, iar mai târziu vor descoperi că o persoană care îi iubește în taină i-a ajutat pe parcursul acestui drum provocativ.

Racul începe o relație nouă
Luna Nouă este punctul nodal al relațiilor noi, al întâlnirilor karmice, inclusiv cu cei care ne-au fost sortiți de forțele secrete ale Universului. Aflându-se în Săgetător, Luna Nouă din noiembrie îi dă curaj Racului, care se va aventura în căutarea relației sale de suflet. Iar destinul îi va răsplăti îndrăzneala, scoțându-i în cale oameni cu totul speciali, care îi vor schimba viziunea despre lume. Pentru prima oară după multă vreme, Racul se va simți răsfățat, apreciat și ocrotit, înțelegând că merită ceea ce este mai bun de la viață. Noile sale relații îi vor permite Racului să-și redobândească respectul de sine, care s-a diminuat din cauza unor legături cu persoane toxice.

Lună Nouă în Berbec. Viața amoroasă a zodiilor se complică
Leul învață să se bucure de călătorie
Leul urmărește mereu un obiectiv, fie că este vorba de profesie, de pasiuni sau de relații. Să obțină un anumit succes, să încheie un parteneriat, să fie remarcat sau să ocupe o poziție mai bună, acestea sunt reperele care îl ghidează pe ambițiosul Leu. Dar în drumul său spre cele mai înalte idealuri, Leul pierde, de multe ori, bucuriile simple ale vieții, uită să privească mai atent în jurul său. Iată de ce Luna Nouă în Săgetător îi va aduce un avertisment că este vremea să ia lucrurile mai ușor și să se delecteze mai mult cu plăcerea drumului. Un eveniment aparent neplăcut (o problemă de sănătate, o concediere sau o respingere ori o pauză în relația sa de dragoste), îl vor face pe Leu să-și reconsidere planurile și să acorde mai multă atenție lucrurilor și oamenilor din jur. Iar, pe termen lung, ceea ce părea un obstacol se va transforma într-o ocazie incredibilă pentru Leu de a redescoperi frumusețea vieții.

Fecioara are o creativitate debordantă
Luna Nouă în Săgetător dă startul unor întreprinderi de anvergură pentru Fecioară, care se simte creativă și plină de inspirație. Orice plan își face pentru perioada care urmează, Fecioara va găsi cele mai potrivite resurse pentru a-l duce la bun sfârșit. Ceea ce este cu totul special în această perioadă, Fecioara se simte cu adevărat conectată cu Sinele său profund și trăiește senzația unor posibilități nelimitate și a unor orizonturi care i se deschid. O propunere venită din partea unei persoane cu autoritate îi va permite Fecioarei să-și demonstreze talentele și să-și pună în mișcare toate resursele creative. Proiecte internaționale, simpozioane, conferințe sunt pe agenda Fecioarei pentru următoarea perioadă.

Balanța este surprinsă de iubire
Într-o perioadă destul de întunecată, ca și vremea de afară, Balanța se întâlnește pe neașteptate cu dragostea. Acest lucru minunat se va întâmpla în circumstanțe destul de improbabile, de aceea Balanța va fi luată pe nepregătite. Poate că se grăbește spre serviciu sau se întoarce obosită acasă, poate că se odihnește pe o bancă în parc sau a intrat într-o librărie să cumpere o carte, în astfel de ocazii Balanța va întâlni persoana pe care firul său karmic i-o aduce în cale. S-ar putea ca Balanța să fie reticentă la început și să se retragă în cochilie, pentru a se proteja de suferință, dar atunci când destinul vrea ceva, este imposibil să-i stai în cale. Pentru că Luna Nouă este în Săgetător, ceva din spiritul aventuros al acestuia va trece și asupra Balanței, ajutând-o să meargă înainte pe calea dragostei.

Scorpionul culege roadele muncii sale
Luna Nouă este întotdeauna o perioadă a fertilității și a recoltelor, iar apariția sa în Săgetător este semn că roadele vor fi extraodinar de bogate. Chiar așa se întâmplă în cazul Scorpionului, care va primi răsplata pentru toate eforturile sale. După o perioadă de mnuncă intensă și privațiuni, Scorpionul se va bucura de recunoaștere și premii și va simți că rezultatele au meritat din plin efortul. Dar nu numai în plan profesional se vor face simțite efectele Lunii Noi, ci și în planul relațiilor romantice, pentru că Scorpionul va obține, în sfârșit, atenția și dragostea unei persoane pe care o urmărește de multă vreme.

Săgetătorul se simte plin de vitalitate
Săgetătorul este mereu gata de noi aventuri, dar acum, când Luna Nouă radiază energie în semnul său, va avea mai multe oportunități ca oricând de a se bucura de viață. Este o perioadă excelentă pentru el pe plan profesional și financiar, când își va permite să facă o investiție pe care o aștepta de multă vreme, de exemplu să cumpere o casă sau un teren. Dar ceea ce își dorește mai mult Săgetătorul acum este să se bucure de libertate, alături de o persoană specială sau de un grup de prieteni cu care se simte excelent. Deși este angrenat în tot felul de proiecte, Săgetătorul va primi de la Univers o șansă unică de a îmbina libertatea cu aventura, cu ocazia unei călătorii pe care o va face în străinătate sau într-o altă localitate decât cea de domiciliu. Trebuie să fie pregătit sufletește pentru oameni și oportunități noi, care îl vor stimula și îi vor ține mintea și inima treze.

Capricornul își face prieteni noi
Este o perioadă provocativă pentru Capricorn, care va trebui să iasă din carapacea sa și să socializeze mai mult, să intre în noi relații, să întâlnească oameni noi. Deși aceasta nu pare una dintre activitățile sale preferate, Capricornul își va depăși reticențele și se va deschide către noi legături, care îi vor aduce multe beneficii mai târziu. Luna Nouă în Săgetător îl scoate din zona sa de confort, aducându-l în contexte provocative, unde își va putea manifesta calitățile de lider și talentul de bun ascultător. Va fi o perioadă de dezvoltare personală, emoțională și spirituală, dar și o ocazie de a se face remarcat de persoane care i-ar putea deveni mai mult decât prieteni.

Vărsătorul câștigă o bătălie importantă
Vești bune pentru Vărsător, care poartă de ceva vreme un război mocnit cu anumite persoane, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Luna Nouă în Săgetător îi va oferi energia și oportunitățile pentru a se impune în fața inamicilor săi, obținând un succes răsunător asupra lor. Poate că vor obține o poziție vânată de mai multe persoane la locul de muncă, vor câștiga un proces sau vor cuceri inima cuiva, pentru care se află în competiție cu alți rivali. În orice caz, Vărsătorul se va elibera în sfârșit de așteptare și de emoții negative și se va bucura de o perioadă de triumf, dar și de relaxare în același timp.

Peștii înțeleg ce vor de la viață
Pentru Pești, Luna Nouă în Vărsător aduce o perioadă de reflecție profundă și întâlnire cu sinele său auntentic, o explorare a zonelor de umbră, în urma căreia Peștii vor ajunge să se cunoască mai bine și să știe ce vor de la viață. Această autodescoperire va fi facilitată și de colaborarea dintre comunicativul Mercur și visătorul Neptun, planeta care guvernează Peștii. Influențele astrale îi vor stimula creativitatea și empatia Peștilor și vor da contur viselor lor. Acesta este primul pas pentru atingerea oricărui ideal, fie că este vorba de carieră sau de viața sentimentală. Peștii vor înceta să se opună și se vor lăsa purtați de valul cosmic, care îi va ajuta să-și atingă întregul potențial și cele mai secrete dorințe 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Sănătate 30 Mai 2020, ora: 13:59

Dieta de URGENȚĂ / Cum slăbești accelerat și eficient- Programul pe zile

Dieta de URGENȚĂ / Cum slăbești accelerat și eficient- Programul pe zile

Dieta de urgenta este aliata oricarei femei care isi doreste sa dea jos rapid cateva kilograme, fara prea mari batai de cap. Asa ca, daca si tu ai un eveniment important care se apropie si trebuie sa porti o anumita rochie, nu mai sta pe ganduri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 30 Mai 2020, ora: 13:55

Alimente şi medicamente pe care să nu le combini niciodată!

Alimente şi medicamente pe care să nu le combini niciodată!

Este cunoscut faptul că anumite combinaţii de medicamente pot anula efectul acestora sau devin chiar periculoase pentru organism. Dar există şi alimente care interacţionează negativ cu unele tratamente medicamentoase, de aceea este important să citiţi cu atenţie prospectele şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 30 Mai 2020, ora: 12:18

Protestele masive din SUA fac prima victimă - un tânăr de 19 ani din Detroit a fost împușcat mortal

Protestele masive din SUA fac prima victimă - un tânăr de 19 ani din Detroit a fost împușcat mortal

Protestele masive care au cutremurat Statele Unite în ultimele zile au făcut și prima victimă – un tânăr de 19 din Detroit a fost ucis după ce au fost trase focuri de armă într-un grup de protestatari, vineri seară, a anunțat departamentul de poliție al orașului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 10:43

„VEȘTI BUNE” de la guvernărea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

„VEȘTI BUNE” de la guvernărea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

În primul trimestrul al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 7633,9 lei - în scădere cu 2,3% față de trimestrul patru al anului trecut. Datele au fost publicate de Biroul Național de Statistică (BNS).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 10:10

news alert Ministrul Sănătății din România: Epidemia este controlabilă în acest moment. Am trecut de vârf!

Ministrul Sănătății din România: Epidemia este controlabilă în acest moment. Am trecut de vârf!

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că epidemia de coronavirus este controlabilă în România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 09:24

Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 30 Mai 2020, ora: 09:11

Trump anunță că încheie relațiile cu OMS și că va retrage Hong Kongului statutul comercial privilegiat

Trump anunță că încheie relațiile cu OMS și că va retrage Hong Kongului statutul comercial privilegiat

Donald Trump a anunțat vineri că Statele Unite „își încheie” relația cu Organizația Mondială a Sănătății și că începe procedurile pentru retragerea unui statut comercial preferat de care se bucura Hong Kongul în relațiile cu Statele Unite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 30 Mai 2020, ora: 08:58

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 30 MAI 2020. Ce zi aglomerată!

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 30 MAI 2020. Ce zi aglomerată!

Azi e primul patrar de Luna in Fecioara, dar e o zi plina. E nevoie de o decizie rapida si importanta. Nu e cea mai usoara zi, desi e weekend. Aduna-te si treci la treaba!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 08:57

10 imobile ce aparțin lui Vlad Plahotniuc, în valoare de 33 milioane de lei, puse sub sechestru

10 imobile ce aparțin lui Vlad Plahotniuc, în valoare de 33 milioane de lei, puse sub sechestru

Magistrații judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus astăzi aplicarea sechestrului pe o serie de bunuri ce aparțin fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, în valoare de circa 33 de milioane de lei. Totodată, magistrații au respins solicitările procurorilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 08:52

Iurie Reniță: „Din suflet” despre fundațiile de caritate

Iurie Reniță: „Din suflet” despre fundațiile de caritate

Zvâcnirile furibunde ale lui Dodon vis-a-vis de nepromulgarea legii cu privire la organizațiile necomerciale (în cazul adoptării de către Parlament) trădează disperarea lui, dar și a ortacilor săi psrm-iști că numeroasele lor fundații de caritate, finanțate generos de...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 30 Mai 2020, ora: 01:19

Calendar ortodox 30 mai 2020. Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul

Calendar ortodox 30 mai 2020. Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul

Calendar ortodox 30 mai 2020. Pe 30 mai creștinii ortodocși prăznuiesc pe Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul. Acesta a trăit în secolul al IV-lea în timpul împăratului Valens Arianul care prigonea creștinii. Va veni la Constantinopol pentru a-i întări pe creștini. Află mai...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 18:03

ULTIMA ORĂ / +171 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în R. Moldova

ULTIMA ORĂ / +171 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în R. Moldova

 În total, astăzi au fost efectuate 1203 teste, dintre care primar – 1028 şi repetat – 175. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 7896 de cazuri. Din numărul total de cazuri din această zi, 25 sunt lucrători medicali: medici – 3,...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 16:47

Se deschid BISERICILE! Premierului Ion Chicu a făcut anunțul

Se deschid BISERICILE! Premierului Ion Chicu a făcut anunțul

Întrunirile cu caracter religios și slujbele în lăcașurile de cult vor putea fi reluate din data de 5 iunie 2020. Decizia a fost luată astăzi de Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 16:41

Ultima oră / Paștele Blajinilor nu va fi amânat

Ultima oră / Paștele Blajinilor nu va fi amânat

Paștele Blajinilor din acest an nu va fi amînat. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul, Ion Chicu, care îndeamnă populația să fie precaută și să evite aflarea în grupuri mari la cimitire. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 29 Mai 2020, ora: 16:34

Ce se întâmplă dacă bei numai suc de lămâie, timp de o lună. Efectul care i-a șocat pe medici

Ce se întâmplă dacă bei numai suc de lămâie, timp de o lună. Efectul care i-a șocat pe medici

O nouă dietă ia cu asalt lumea celebrităţilor! Respectată cu strcteţe, aceasta promite rezultate spectaculoase, într-un timp record!

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 29 Mai 2020, ora: 16:29

Beneficiile necunoscute ale Mâinii Maicii Domnului. Tratează o mulţime de afecţiuni

Beneficiile necunoscute ale Mâinii Maicii Domnului. Tratează o mulţime de afecţiuni

Caprifoiul (Lonicera japonica), cunoscut şi sub denumirea populară de Mâna Maicii Domnului, este o plantă căţărătoare de origine asiatică, ce înfloreşte de primăvară până vara. Mirosul deosebit al florilor sale albe şi galbene o face să fie în topul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Mai 2020, ora: 15:42

Loteria Națională lansează jocul ”Bani la greu” cu câștiguri de peste un milion de lei

Loteria Națională lansează jocul ”Bani la greu” cu câștiguri de peste un milion de lei

Loteria Națională sporește șansele moldovenilor de a completa lista milionarilor. Toată luna iunie, de luni și până vineri, câte doi participanți vor avea șansa unică de a juca pentru jackpotul de peste 1 000 000 de lei, la noul proiect TV ”Bani la greu”. Jocul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Mai 2020, ora: 13:00

Migdalele de la Călărași – o cultură nouă și pentru cei care care le cultivă

Migdalele de la Călărași – o cultură nouă și pentru cei care care le cultivă

În ultimii ani, moldovenii preferă să consume cât mai multe produse ecologice pentru a duce un mod de viață mai sănătos, atrăgând atenție deosebită calității produselor.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 29 Mai 2020, ora: 12:56

Un român a devenit cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul lui Bob Weighton

Un român a devenit cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul lui Bob Weighton

Cel mai în vârstă bărbat din lume, Bob Weighton, a murit la 112 ani. Românul Dumitru Comănescu devine, astfel, cel mai în vârstă bărbat al Planetei, recunoscut de Cartea Recordurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 29 Mai 2020, ora: 12:44

Premierul britanic a constatat că are probleme cu vederea, după infectarea cu noul coronavirus

Premierul britanic a constatat că are probleme cu vederea, după infectarea cu noul coronavirus

 Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a făcut o constatare deranjantă, după ce a scăpat, cu emoții, de traumatizanta experiență a infectării cu noul coronavirus. Luni, la conferința de presă cotidiană de la Downing Street, el le-a declarat jurnaliștilor prezenți că vederea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)