Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:00
Abonamente

Actualitate 29 Noiembrie 2019, ora 11:06

Luna Nouă este în Săgetător. Viața zodiilor se va schimba dramatic

Marime Font

Când Luna Nouă radiază în cosmos, este vremea pentru noi începuturi, semnalul ceresc că trebuie să lași în urmă trecutul și să o iei de la capăt. Pe 26 Noiembrie, Luna Nouă s-a aflat în Săgetător, semnul cel mai independent și aventuros din tot zodiacul. Iată de ce această Lună Nouă din noiembrie marchează startul unei călătorii cu adevărat extraordinare, în care ne vom elibera de rutină și vom trăi întâlniri karmice, menite să ducă viața și conștiința noastră la un nivel superior. Fie că vei începe un nou proiect, foarte important pentru tine sau o relație la care ai visat de mult, Luna Nouă în Săgetător îți activează forțele ascunse pentru a-ți atinge orice obiectiv, mundan sau spiritual. Iată care sunt efectele Lunii Noi în Săgetător pentru fiecare zodie în parte.

Berbecul iese din zona de confort
Această Lună Nouă care radiază din interiorul Săgetătorului deschide căi neașteptate pentru Berbec, aducându-i oportunități financiare extraordinare la sfârșit de an, Dar acest lucu necesită o ieșire dramatică din zona de confort, în sensul în care Berbecul va fin nevoit să călătorească, să-și schimbe locul de muncă sau să stea o vreme departe de cei dragi, pentru a pune în mișcare un proiect de proporții. În viața sa vor apărea oameni noi, care sunt meniți să-l susțină pe calea deschisă spre succes, iar pentru nativii singuri, va fi o șansă karmică de a-și întâlni marea dragoste.

Taurul capătă mai multă credință
Un ewxtraordinar salt de credință se petrece în mintea și în uinima Taurului, cu ocazia Lunii Noi în Săgetător. Taurul simte că anumite lucruri din viața sa au ajuns într-o fundătură, dar nu are puterea de a se smulge din contexte și relații care îi împiedică evoluția. Lipsa de încredere în sine și de credință în intențiile mărețe ale Universului sunt principalele piedici pentru nativii Tauri. Dar influențele astrale activează resurse latente și scot la suprafață creativitatea și inspirația, care îl vor propulsa pe Taur pe o nouă cale, ce îi va aduce împlinire sufletească. Renunțând la anumite lucruri (un loc de muncă care îl plafonează, o relație monotonă și fără perspective), Taurul dobândește credința că merită mai mult pentru sine, iar oamenii și situațiile ce îi ies în cale confirmă acest lucru.

Loading...


Gemenii se simt inspirați
Luna Nouă în Săgetător este o sursă incredibilă de inspirație pentru Gemeni, care își pun la bătaie toate înzestrările intelectuale și sufletești, pentru o miză foarte importantă. Fie că vor participa la un concurs important, că vor susține un interviu semnificativ sau vor aplica pentru o finanțare ori o bursă, Gemenii au toate atuurile reușitei. Acesta este un punct hotărâtor pentru viața și cariera lor, ocazia perfectă de a fi remarcați de persoane influente, care le vor deschide porți către succes. Mai mult decât atât, Gemenii vor simți mereu în preajma lor o prezență tăcută și ocrotitoare, iar mai târziu vor descoperi că o persoană care îi iubește în taină i-a ajutat pe parcursul acestui drum provocativ.

Racul începe o relație nouă
Luna Nouă este punctul nodal al relațiilor noi, al întâlnirilor karmice, inclusiv cu cei care ne-au fost sortiți de forțele secrete ale Universului. Aflându-se în Săgetător, Luna Nouă din noiembrie îi dă curaj Racului, care se va aventura în căutarea relației sale de suflet. Iar destinul îi va răsplăti îndrăzneala, scoțându-i în cale oameni cu totul speciali, care îi vor schimba viziunea despre lume. Pentru prima oară după multă vreme, Racul se va simți răsfățat, apreciat și ocrotit, înțelegând că merită ceea ce este mai bun de la viață. Noile sale relații îi vor permite Racului să-și redobândească respectul de sine, care s-a diminuat din cauza unor legături cu persoane toxice.

Lună Nouă în Berbec. Viața amoroasă a zodiilor se complică
Leul învață să se bucure de călătorie
Leul urmărește mereu un obiectiv, fie că este vorba de profesie, de pasiuni sau de relații. Să obțină un anumit succes, să încheie un parteneriat, să fie remarcat sau să ocupe o poziție mai bună, acestea sunt reperele care îl ghidează pe ambițiosul Leu. Dar în drumul său spre cele mai înalte idealuri, Leul pierde, de multe ori, bucuriile simple ale vieții, uită să privească mai atent în jurul său. Iată de ce Luna Nouă în Săgetător îi va aduce un avertisment că este vremea să ia lucrurile mai ușor și să se delecteze mai mult cu plăcerea drumului. Un eveniment aparent neplăcut (o problemă de sănătate, o concediere sau o respingere ori o pauză în relația sa de dragoste), îl vor face pe Leu să-și reconsidere planurile și să acorde mai multă atenție lucrurilor și oamenilor din jur. Iar, pe termen lung, ceea ce părea un obstacol se va transforma într-o ocazie incredibilă pentru Leu de a redescoperi frumusețea vieții.

Fecioara are o creativitate debordantă
Luna Nouă în Săgetător dă startul unor întreprinderi de anvergură pentru Fecioară, care se simte creativă și plină de inspirație. Orice plan își face pentru perioada care urmează, Fecioara va găsi cele mai potrivite resurse pentru a-l duce la bun sfârșit. Ceea ce este cu totul special în această perioadă, Fecioara se simte cu adevărat conectată cu Sinele său profund și trăiește senzația unor posibilități nelimitate și a unor orizonturi care i se deschid. O propunere venită din partea unei persoane cu autoritate îi va permite Fecioarei să-și demonstreze talentele și să-și pună în mișcare toate resursele creative. Proiecte internaționale, simpozioane, conferințe sunt pe agenda Fecioarei pentru următoarea perioadă.

Balanța este surprinsă de iubire
Într-o perioadă destul de întunecată, ca și vremea de afară, Balanța se întâlnește pe neașteptate cu dragostea. Acest lucru minunat se va întâmpla în circumstanțe destul de improbabile, de aceea Balanța va fi luată pe nepregătite. Poate că se grăbește spre serviciu sau se întoarce obosită acasă, poate că se odihnește pe o bancă în parc sau a intrat într-o librărie să cumpere o carte, în astfel de ocazii Balanța va întâlni persoana pe care firul său karmic i-o aduce în cale. S-ar putea ca Balanța să fie reticentă la început și să se retragă în cochilie, pentru a se proteja de suferință, dar atunci când destinul vrea ceva, este imposibil să-i stai în cale. Pentru că Luna Nouă este în Săgetător, ceva din spiritul aventuros al acestuia va trece și asupra Balanței, ajutând-o să meargă înainte pe calea dragostei.

Scorpionul culege roadele muncii sale
Luna Nouă este întotdeauna o perioadă a fertilității și a recoltelor, iar apariția sa în Săgetător este semn că roadele vor fi extraodinar de bogate. Chiar așa se întâmplă în cazul Scorpionului, care va primi răsplata pentru toate eforturile sale. După o perioadă de mnuncă intensă și privațiuni, Scorpionul se va bucura de recunoaștere și premii și va simți că rezultatele au meritat din plin efortul. Dar nu numai în plan profesional se vor face simțite efectele Lunii Noi, ci și în planul relațiilor romantice, pentru că Scorpionul va obține, în sfârșit, atenția și dragostea unei persoane pe care o urmărește de multă vreme.

Săgetătorul se simte plin de vitalitate
Săgetătorul este mereu gata de noi aventuri, dar acum, când Luna Nouă radiază energie în semnul său, va avea mai multe oportunități ca oricând de a se bucura de viață. Este o perioadă excelentă pentru el pe plan profesional și financiar, când își va permite să facă o investiție pe care o aștepta de multă vreme, de exemplu să cumpere o casă sau un teren. Dar ceea ce își dorește mai mult Săgetătorul acum este să se bucure de libertate, alături de o persoană specială sau de un grup de prieteni cu care se simte excelent. Deși este angrenat în tot felul de proiecte, Săgetătorul va primi de la Univers o șansă unică de a îmbina libertatea cu aventura, cu ocazia unei călătorii pe care o va face în străinătate sau într-o altă localitate decât cea de domiciliu. Trebuie să fie pregătit sufletește pentru oameni și oportunități noi, care îl vor stimula și îi vor ține mintea și inima treze.

Capricornul își face prieteni noi
Este o perioadă provocativă pentru Capricorn, care va trebui să iasă din carapacea sa și să socializeze mai mult, să intre în noi relații, să întâlnească oameni noi. Deși aceasta nu pare una dintre activitățile sale preferate, Capricornul își va depăși reticențele și se va deschide către noi legături, care îi vor aduce multe beneficii mai târziu. Luna Nouă în Săgetător îl scoate din zona sa de confort, aducându-l în contexte provocative, unde își va putea manifesta calitățile de lider și talentul de bun ascultător. Va fi o perioadă de dezvoltare personală, emoțională și spirituală, dar și o ocazie de a se face remarcat de persoane care i-ar putea deveni mai mult decât prieteni.

Vărsătorul câștigă o bătălie importantă
Vești bune pentru Vărsător, care poartă de ceva vreme un război mocnit cu anumite persoane, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Luna Nouă în Săgetător îi va oferi energia și oportunitățile pentru a se impune în fața inamicilor săi, obținând un succes răsunător asupra lor. Poate că vor obține o poziție vânată de mai multe persoane la locul de muncă, vor câștiga un proces sau vor cuceri inima cuiva, pentru care se află în competiție cu alți rivali. În orice caz, Vărsătorul se va elibera în sfârșit de așteptare și de emoții negative și se va bucura de o perioadă de triumf, dar și de relaxare în același timp.

Peștii înțeleg ce vor de la viață
Pentru Pești, Luna Nouă în Vărsător aduce o perioadă de reflecție profundă și întâlnire cu sinele său auntentic, o explorare a zonelor de umbră, în urma căreia Peștii vor ajunge să se cunoască mai bine și să știe ce vor de la viață. Această autodescoperire va fi facilitată și de colaborarea dintre comunicativul Mercur și visătorul Neptun, planeta care guvernează Peștii. Influențele astrale îi vor stimula creativitatea și empatia Peștilor și vor da contur viselor lor. Acesta este primul pas pentru atingerea oricărui ideal, fie că este vorba de carieră sau de viața sentimentală. Peștii vor înceta să se opună și se vor lăsa purtați de valul cosmic, care îi va ajuta să-și atingă întregul potențial și cele mai secrete dorințe 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)