Actualitate

MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII 12-16 februarie 2020

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

“Suntem ingerii belsugului. Vei primi banii de care ai nevoie pentru ca Dumnezeu va gasi calea de recompensare a muncii tale. Fii increzator.”

Dumnezeu este izvorul tuturor bunurilor pe care le ai. Lasa toate grijile si preocuparile in seama noastra si le vom duce direct la Dumnezeu. Cu cat lasi mai mult aceasta situatie in seama cerurilor, cu atat devii mai deschis. Deschiderea, asemenea bratelor intinse, ureaza bun sosit darurilor pe care ri lwe aducem. Totusi, atunci cand te ingrijorezi, miscorezi aceasta deschidere si e mai greu pentru noi sa iti aducem daruri. Nu observi ce daruri ai sau le dai deoparte.

Creativitatea infinita a lui Dumnezeu inseamna ca sprijinul financiar va veni pe cai neasteptate. Unul din motivele pentru care iti faci griji este ca nu stii ca vei primi bani. Poti scapa de aceste griji, bazandu-te pe intelepciunea si pe purtarea de grija a lui Dumnezeu. Observa gandurile, sentimentele si ideile repetate. Ele sunt calea prin care noi va comunicam calauzirea divina. Pe masura ce urmezi aceste indrumari divine, ceea ce ai nevoie va ajunge la tine pe aripile ingerilor, fara amanare si fara rezervare. Cu cat te vei relaxa mai mult si vei avea mai multa incredere, cu atat vom aduce mai repede aceste daruri pe calea ta.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

“Sunt ingerul familiilor. In familia ta va avea loc o schimbare fericita sau familia se va mari.”

Rugaciunile privind familia ta au fost ascultate si am fost trimis sa veghez asupra ta si sa raspund acestor rugaciuni. Sunt aici ca sa iti spun despre o schimbare frumoasa pe care o vei avea in familie. Treci acum printr-o perioada de adaptari care te pregatesc pentru aceasta schimbare. S-ar putea sa simti ca lucrurile sunt haotice sau dezorganizate, dar fii sigur ca este doar o parte din procesul de asezare.

Te vom calauzi in aceasta perioada si te vom ajuta in orice necazuri care ar putea sa apara. Orice provocare va stimula discutii deschise, sincere, iar acest adevar va lamuri lucrurile. Te ajuta sa iti cunosti sentimentele si prioritatile la un nivel mult mai profund si iti permite sa le impartasesti cu altii mult mai deschis. Aceasta schimbare fericita sau aceasta marire a familiei este din porunca divina. Lasa orice grija in seama lui Dumnezeu si permite cerurilor sa te slujeasca in calitate de familie spirituala care vegheaza asupra ta. Esti foarte iubit !

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

“Sunt ingerul Pacii. Iti aduc liniste si iti netezesc drumul spre inainte.”

Ai fost in incurcatura si sufletul iti este putin obosit. Mintea ta tanjeste dupa pace si liniste, iar eu sunt aici sa te ajut la implinirea acestei dorinte. Iti voi da prilejul sa petreci mai mult timp singur(a), sa iti relaxezi mintea si inima. Iti voi aduce liniste sufleteasca pentru a atinge pacea mintii asa cum este adevarata ta natura.

Ca si ingerii, esti capabil(a) sa plutesti in ochiul oricarui uragan care ar putea sa bantuie acum in jurul tau. Prin respiratie si prin intentie, poti ramane centrat pe orice se intampla in viata ta. Aceasta temelie launtrica de pace are un puternic efect vindecator. Viata exterioara va reflecta curand pacea interioara. Te asteapta cai mai usoare, ce a fost mai rau a trecut si a ramas in urma. Ai asigurata o iesire linistita din aceasta situatie.

 RAC (21 iunie – 22 iulie)

“Iti aducem un mesaj de la o persoana iubita care a murit : “Sunt linistit(a) si fericit(a) si te iubesc tare mult. Te rog sa nu iti faci griji in privinta mea.”

Ai avut inima grea de suferinta si suntem aici ca sa te alinam. Suntem in legatura cu ingerii pazitori ai persoanei iubite decedate la care te gandesti acum si vrem sa stii ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. Persoana iubita este foarte fericita si s-a adaptat foarte bine la marea trecere. Nu e manioasa ori suparata pe tine, ci manifesta doar iubire si intelegere. Nu ai facut nimic rau, deci nu te invinovati in niciun fel. Ai facut tot ce ai putut iar persoana iubita ne-a cerut sa iti transmitem aceasta apreciere.

Sufletul tau si al persoanei iubite impartasesc inca o mare iubire. Aceasta iubire nu poate sa moara vreodata ! Cu toate ca resimti lipsa fizica a persoanei iubite, te-ai conectat deja cu ea in visele tale dar si simtind, mirosind, auzind sau vazand esenta persoanei iubite care este la fel de vie ca tine, chiar mai vie in multe privinte. Usurata de grijile pamantesti sau de suferintele trupesti, persoana iubita este mai libera si mai fericita decat oricand. Imediat ce iti termini si tu misiunea personala in aceasta viata, iti vine randul sa pasesti si tu in marea trecere si va veti regasi. Intre timp, sa stii ca persoana iubita iti este deseori alaturi si ingerii va inconjoara permanent.”

 LEU (23 iulie – 22 august)

“Gata ! Ai fost atat de ocupat cu satisfacerea nevoilor altora, insa acum este vremea sa te opresti si sa ai grija de tine insuti.”

Ai muncit din greu de atata timp ! Esti obosit dar te straduiesti sa muncesti mai mult si mai mult. Suntem aici sa iti luam mana cu fermitate si sa iti spunem : Opreste-te ! Inceteaza pentru o clipa sa muncesti si fa o pauza. O meriti si vei fi mai eficient si mai productiv dupa aceasta perioada de odihna. Dai atat de mult altora incat uneori te dezechilibrezi. Copilul din interiorul tau doreste sa creasca si nimeni in afara de tine si de ingeri nu iti poate da acea iubire de care ai nevoie. Asadar, permite-ti sa faci o pauza atat de necesara. Trage un pui de somn sau mergi sa te distrezi si relaxezi. Nu amana urmarea acestui sfat. Te asiguram ca iti vei indeplini responsabilitatile si vei acumula noi energii si idei in aceasta perioada de odihna. De asemenea, iti vom aduce si ajutor pamantesc si te vom ajuta sa delegi anumite activitati.

 FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

“Pentru a lua o hotarare, intreaba-te : Ce cale ma duce mai aproape de indeplinirea misiunii mele divine si ce cale ma indeparteaza de ea?”

Te intrebi : ar trebui sa merg pe aceasta cale sau pe aceea ? Intr-o zi esti sigur de o decizie, in ziua urmatoare iti pui din nou intrebarea. Aceasta nehotarare va fi vindecata prin concentrarea asupra misiunii divine din aceasta viata. Chiar daca nu esti sigur de natura exacta a misiunii tale, stii ca ea implica sa aduci pace pentru tine si pentru altii. Pe aceasta baza, ce decizie iti aduce mai multa pace ? Daca tot nu esti sigur, atunci cere lui Dumnezeu si ingerilor sa te ajute in continuare. Ne poti intreba : Care decizie va ajuta mai multi oameni ? Este un fundament minunat pe baza caruia poti face alegerile. Uneori, calea cea mai usoara este cea care te departeaza de misiunea ta divina. Prin urmare, nehotararea poate proveni din teama de a face valuri sau din nesiguranta privind viitorul. In astfel de cazuri, noi garantam o schimbare treptata. Introdu incet noua directie in viata de zi cu zi si renunta la vechea directie la fel de incet. In acest fel, nu ai de ce sa te temi si vei fi mai deschis pentru a auzi calauzirea divina si ne vei simti iubirea.”

 BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

“Ai o legatura speciala cu animalele. Animalele de pe Pamant si din ceruri sunt vegheate de ingeri.”

Animalele raspund felului bun si tandru in care te porti cu ele. Tu ai o intelegere speciala fata de ele. Poti intra in relatie cu nevinovatia si cu firea increzatoare a animalelor si simti o chemare sa le ajuti. Suntem unii din ingerii pazitori ai zodiei tale si suntem aici ca sa iti spunem despre efectul linistitor pe care l-a creat relatia ta cu animalele. Iubirea ta fata de animale a faurit si o legatura profunda si o apreciere fata de tine.

Toate animalele pe care le-ai iubit vreodata continua sa iti fie alaturi ca ingeri pazitori. Iubirea fata de ele le tine sufletul alaturi de tine mereu. Animalele tale dragi din ceruri sunt fericite, sunt sanatoase din punct de vedere spiritual, jucause si pline de afectiune. Animalele de pe Pamant sunt inconjurate de ingeri care infaptuiesc minuni pentru tine si pentru ele. In multe feluri, animalele actioneaza ca ingeri fata de tine si de persoanele iubite. Esti printre cei care apreciaza cu adevarat calitatile ingeresti ale animalelor. Esti capabil(a) sa comunici fara cuvinte cu aceste creaturi minunate si legatura ta speciala cu regatul animalelor va deschide acum noi usi.

 SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

“Esti protejat(a) de tot raul. Ce a fost mai rau a trecut. Iti cerem sa te relaxezi si sa te simti in siguranta.”

Indiferent ce s-a intamplat in trecut, suntem aici pentru a-ti proteja prezentul si viitorul. Te ajutam sa te vindeci de vechi necazuri si traume. Te ajutam sa iti vindeci inima de grija sau de teama. Suntem aici pentru a te ajuta sa scapi de gandurile sau de comportamentul prin care te autosabotezi. Cu alte cuvinte, suntem aici pentru a te ajuta sa te bucuri de un sentiment innoit de siguranta dar si de pacea mintii.

Noi stam de garda in jurul tau, casei tale, familieit ale, vehiculelor si locului de munca. Te poti odihni, fiind sigur(a) ca nicio energie joasa nu poate patrunde prin scutul nostru de protectie. Noi permitem energiei iubirii sa intre oriunde te-ai afla tu si persoanele iubite. Toate manifestarile de teama sunt trimise inapoi in campul iluziilor din care au venit. Dumnezeu si ingerii iti cer sa te relaxezi si sa te bucuri, pentru ca bucuria ta aduce zambetul in ceruri.

 SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

“Priveste-te pe tine si pe altii prin ochii ingerilor, cu iubire si cu acceptare neconditionata. In acest fel, vei inspira si vei inalta sufletul oricarui participant la cel mai inalt potential.”

Primesti acest mesaj ca ajutor in relatiile cu tine si cu altii. Data viitoare cand esti tentat sa te judeci pe tine sau sa ii judeci pe altii cu asprime, roaga-te in schimb pentru sanatate si fericire. Aceasta cale mai pozitiva te ajuta sa iti cresti increderea de sine si armonia si sa iti vindeci relatiile.

Semnificatii suplimentare : observa cat de bine te simti cand gandesti pozitiv despre tine si despre altii ; nu incerca sa ii controlezi ori sa ii schimbi pe altii ; renunta la tendinta de a forta desfasurarea lucrurilor si vei obtine rezultatul dorit sau unul mai bun ; cand o usa se inchide, alta se deschide.

 CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

“Intregul Univers functioneaza in cicluri similare inspiratiilor si expiratiilor tale. Cand doar expiri (daruiesti) sau doar inspiri (primesti) iesi din ritmul Universului. Pentru sanatate, energie si implinire optima, echilibreaza fiecare inspiratie din viata cu o expiratie.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca raportul dintre ce daruiesti si ce primesti a fost dezechilibrat in ultima vreme. Daca ai daruit mai mult decat ai primit, s-ar putea sa simti ca altii profita de bunatatea ta. Daca dezechilibrul se datoreaza faptului ca ai primit mai mult decat ai daruit, te poti simti jenat, deprimat sau chiar vinovat. Chiar daca este imposibil sa pastram un echilibru perfect intre a darui si a primi in fiecare zi, poti pastra un echilibru sanatos. Pentru asta, asigura-te ca daruiesti ceva (timp, bani, un dar, un compliment zilnic) fara sa astepti nimic in schimb. Totodata, fii un primitor plin de gratie a unor oferte, oportunitati, complimente sau alte daruri. Spune MULTUMESC fara jena sau invinovatire. In relatiile in care esti principalul primitor, exprima-ti nevoile si cere ajutor.

Semnificatii suplimentare : in relatiile proprii, asigura-te ca daruiesti si primesti ; situatia la care te gandesti are nevoie de echilibru intre energiile masculine si feminine ; pentru a primi, mai intai trebuie sa daruiesti ; zeciueste tot ce simti ca ai nevoie mai mult (timp, bani, lucruri, etc) ; afirma “primesc acum binele, cu recunostinta, in viata mea”.



 VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

“Corpul tau are nevoie de improspatare cu aer oxigenat produs de iarba, de copaci si de flori. Petrece mult timp afara, cat mai aproape de leaganul Naturii Mama. Da la o parte perdelele si deschide ferestrele pentru a te improspata, pe tine si casa.”

Ingerii ti-au trimis aceasta carte fiindva ai nevoie de putin aer proaspat. Ai stat prea mult in casa, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa oxigen. Deschide ferestrele casei si ale biroului sa intre aerul apoi iesi afara si respira profund. Daca locuiesti in oras, fa o iesire la tara cat mai curand posibil, pentru a respira aerul proaspat de care ai atata nevoie. Tine multe plante acasa si la birou pentru a asigura multa sursa de oxigen.

Semnificatii suplimentare : fa exercitii fizice in aer liber ; stai la soare oricat de putin si calatoreste prin locuri insorite ; petrece mai mult timp intre copaci si plante ; reconecteaza-te cu natura ; adu putin “aer proaspat” intr-o relatie sau o situatie stagnanta.

 PESTI (20 februarie – 20 martie)

“Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.”

Acest mesaj este un mesaj de la ingeri care iti spun “Poti sa o faci!”. Ai incredere ca detii toate ingredientele necesare pentru implinirea misiunii pe care o ai. Desi s-ar putea sa nu intelegi pe deplin cum sa indeplinesti aceasta sarcina, ai incredere ca vei fi calauzit in continuare. Cu cat vei reusi sa depersonalizezi mai mult aceasta misiune, stiind ca nu e vorba de tine, cu atat mai bine. Nu asculta vocea care spune “Cine, eu ?”. Esti vrednic pentru ca esti fiica sau fiul perfect al Creatorului si ingerii te vor insoti la fiecare pas.

Semnificatii suplimentare : ramai in prezent si focalizeaza-te pe fiecare pas in parte ; lasa toate grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; cere ingerilor sa iti intareasca increderea ; ai incredere in iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu care lucreaza prin tine.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *